vycital si mi a aj stale vycitas, ze sa hram na velkeho pana psychologa, ktory uhadne kto aky je na zaklade par blbych obrazkov a otazok...a povies mi, kde som take nieco ja tvrdil? alebo kde som hodnotil odpovede??? ...pokial viem, tak grim nebol schopny dodrzat pravidla tej psychologickej hry, pricom miesto toho aby si dokladne precital moj prispevok, tak ma zacal napadat, na co som ho jasne upozornil, ze ked nechce, tak tu hru hrat nemusi, nech zbytocne nespamuje a nech necha priestory tym co to skusit chcu...toto beries ako pristup velkeho pana psychologa ktory hada podstatu ludi na zaklade 1 obrazka a otazok, na ktore grim nebol schopny odpovedat ???Pinhead napísal:Kde podľa podľa mňa hodnotíš a hráš sa na súdruha psychológa??? To by chcelo trochu sebareflexie, nie??? Že by to bolo tým, akým spôsobom si písal napr. s Grimom??? Mne to prišlo ako dosť direktívny spôsob komunikácie.... A ako možno budúci psychológ isto vieš, čo je to dedukcia.... Takže práve na základe spomínaného aj iných príspevkov som prišiel k tomuto záveru (inak povedané, dal som si dve a dve dokopy).....
direktivny sposob komunikacie ??? hra ma svoje pravidla, ked ich nedodrzujes, tak ani nemozes ocakavat nejaky vysledok a nie este sa rozculovat nad inymi, co pravidla pochopili...upozornil som ho, ze to nie je povinne a nemusi tu hru hrat...pokial toto beries ako direktivny sposob komunikacie, tak na to ti poviem tvoju oblubenu vetu "ja to tak nevnimam, takze chyba bude asi niekde inde, ale nie vo mne"...