Cinske stranky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Skezz
Amateur
Amateur

Cinske stranky

Príspevok od používateľa Skezz »

Ahojte.. Chcem sa opytat, ci si niekto niekedy objednaval nieco z cinskych obchodov. Nasiel som tam jednu vec co uz davno chcem, ale da sa tomu verit? Hovorim prave o stranke alibaba.com . Prosim ak ma niekto skusenosti vyjadrite sa tu, lebo mam z toho zmiesane pocity. Dik
anyway
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Cinske stranky

Príspevok od používateľa anyway »

Podľa WOT(Web Of Trust) užívateľov je to podvodná stránka.
//
Prikladám link: http://www.mywot.com/cs/scorecard/alibaba.com
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

nic tam nekupis... samy oje*...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Ja som kupoval 50mW laser z buyincoins.com .... trvalo to sice asi 50 dni nez to sem dorazilo, ale treba pochvalit uch support a laser ide tiez stale dobre :)
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Masaker: Prečo by to mali byť oje***? Čína produkuje aj kvalitné veci rovnako ako aj nekvalitné, ale je pravda že je to tam
kvalita < nekvalita

Otec aj jeho známy z tade objednávali a bolo to OK (konkrétne z tadeto).Ono trvá to aj dosť dlho to doručenie tuším nejaké 2 týždne to trvalo a poštovné tiež nebola nejaká horibilná suma.
Samozrejme určite sa nájdu aj stránky ,ktoré oje**vajú ako hovorí masaker ale podľa mňa je to skôr výnimka ako pravidlo.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ked cinsky obchod tak dealextreme alebo focalprice. Aj tak je takmer iste ze tam najdes to co hladas, o ebayi ani nehovorim.
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

iWin napísal:Masaker: Prečo by to mali byť oje***? Čína produkuje aj kvalitné veci rovnako ako aj nekvalitné, ale je pravda že je to tam
kvalita < nekvalita
ja mam s cinou odobchodovane viac nez dost , preto ti mozem dat adekvatnu odpovedna alibabu:) alibaba je len vypis vyrobcov , pricom sa tam moze zaregistrovat hocikto a hocikto si moze zaplatiti "gold member" :) Su tam rozpravkove ceny ale cez alibabu nic nedohodnes:)) najlepsie je najst si neakeho manazera v cine ktory vybavi vsetko na cinskej strane za mizive poplatky:Dkupovel som vela veci z roznych stranok :) Nikdy ma neoje***** nastastie a to aj preto lebo skor nez nieco kupis treba viacnasobne overit ci vobec taky vyrobca existuje:) a ak ides cez manazera tak je dolezite verit mu:) ze to co chces dojde:) platby cez paypal niesu problem ;)
ja na cinu len v dobrom .. tomu wer ;) ja ich mam rad:D ale na alibabe je strata casu vobec neco riesit , lebo polovica ponuk v tom lepsom pripade.. su indonezske inzeraty... ktora su "scam" "fraud"
len si kukni na alibabe forum kde su vypisani predajcovia ktori uz nekoho oje***... a je tam toho ma peknych par a4-ák:D
ale moj nazor na cinu sa nezhoduje s nazorom na alibabu;)
CHINA RULEZZZ :D :smt007
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Potom sme sa zrejme len rozumeli :) Myslel som, že to myslíš celkovo na Čínu nie len na konkrétnu stránku, potom sorry :oops:
Napísať odpoveď