Cinske stranky
Cinske stranky
Ahojte.. Chcem sa opytat, ci si niekto niekedy objednaval nieco z cinskych obchodov. Nasiel som tam jednu vec co uz davno chcem, ale da sa tomu verit? Hovorim prave o stranke alibaba.com . Prosim ak ma niekto skusenosti vyjadrite sa tu, lebo mam z toho zmiesane pocity. Dik
-
anyway
Light Star
Re: Cinske stranky
Podľa WOT(Web Of Trust) užívateľov je to podvodná stránka.
//
Prikladám link: http://www.mywot.com/cs/scorecard/alibaba.com
//
Prikladám link: http://www.mywot.com/cs/scorecard/alibaba.com
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nic tam nekupis... samy oje*...
Ja som kupoval 50mW laser z buyincoins.com .... trvalo to sice asi 50 dni nez to sem dorazilo, ale treba pochvalit uch support a laser ide tiez stale dobre 
Masaker: Prečo by to mali byť oje***? Čína produkuje aj kvalitné veci rovnako ako aj nekvalitné, ale je pravda že je to tam
kvalita < nekvalita
Otec aj jeho známy z tade objednávali a bolo to OK (konkrétne z tadeto).Ono trvá to aj dosť dlho to doručenie tuším nejaké 2 týždne to trvalo a poštovné tiež nebola nejaká horibilná suma.
Samozrejme určite sa nájdu aj stránky ,ktoré oje**vajú ako hovorí masaker ale podľa mňa je to skôr výnimka ako pravidlo.
kvalita < nekvalita
Otec aj jeho známy z tade objednávali a bolo to OK (konkrétne z tadeto).Ono trvá to aj dosť dlho to doručenie tuším nejaké 2 týždne to trvalo a poštovné tiež nebola nejaká horibilná suma.
Samozrejme určite sa nájdu aj stránky ,ktoré oje**vajú ako hovorí masaker ale podľa mňa je to skôr výnimka ako pravidlo.
Ked cinsky obchod tak dealextreme alebo focalprice. Aj tak je takmer iste ze tam najdes to co hladas, o ebayi ani nehovorim.
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja mam s cinou odobchodovane viac nez dost , preto ti mozem dat adekvatnu odpovedna alibabu:) alibaba je len vypis vyrobcov , pricom sa tam moze zaregistrovat hocikto a hocikto si moze zaplatiti "gold member"iWin napísal:Masaker: Prečo by to mali byť oje***? Čína produkuje aj kvalitné veci rovnako ako aj nekvalitné, ale je pravda že je to tam
kvalita < nekvalita
ja na cinu len v dobrom .. tomu wer
len si kukni na alibabe forum kde su vypisani predajcovia ktori uz nekoho oje***... a je tam toho ma peknych par a4-ák:D
ale moj nazor na cinu sa nezhoduje s nazorom na alibabu;)
CHINA RULEZZZ
Potom sme sa zrejme len rozumeli
Myslel som, že to myslíš celkovo na Čínu nie len na konkrétnu stránku, potom sorry