PRAGA V3S, S5T, V3S M2 ...
PRAGA V3S, S5T, V3S M2 ...
tak zakladam tuto temu, kedze som tu ziadnu podobnu nevidel
tieto stroje da sa povedat, ma fascinuju s tym co vydrzia a aj co dokazu. tuto temu zakladam aj preto, ak by mal niekto problem doma s opravou, alebo by potreboval nejaku radu, tak piste sem. ja som na tychto strojoch par rokov odjazdil, par som aj opravil, cize nejaka ta skusenost z mojej strany je a potesili by ma aj vase nejake tie skusenosti...
Re: PRAGA V3S, S5T, V3S M2 ...
minule ma v Banskej stiavnici obehli kolesa z V3S nalozenej drevom predomnou jej asi nieco prdlo a normlane ju kolesa predbehli celkom haluz. inak kazdy rok nam na rok dovezie peknu furu dreva az sa cudujem ze to odnesie do takych kopcov. nevies pls kolko ma kw? spotrebu? taku priemerku ak si natom jazdil tak asi mozno budes vediet. su to pekelne stroje.
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 19:14)
mozno su to blbosti co sa pytam. ale tak celkom ma to zaujima. a spotrebu asi nikde nevygooglujem
mozno su to blbosti co sa pytam. ale tak celkom ma to zaujima. a spotrebu asi nikde nevygooglujem
spotrebu ti nikto ani neuvedie presnu. ta sa pohybuje v rozmedzi od 25l/100 km az do nebiesCHoBoT napísal:minule ma v Banskej stiavnici obehli kolesa z V3S nalozenej drevom predomnou jej asi nieco prdlo a normlane ju kolesa predbehli celkom haluz. inak kazdy rok nam na rok dovezie peknu furu dreva az sa cudujem ze to odnesie do takych kopcov. nevies pls kolko ma kw? spotrebu? taku priemerku ak si natom jazdil tak asi mozno budes vediet. su to pekelne stroje.
a aku to ma velku nadrz?:D sorry za taketo laicke otazky ale vzdy som sa chcel povozit na takom a zatial som nenasiel cloveka co to ma a je niaky co by sa podelil o skusenosti stym.
paradna fotka presne tak vyzerala aj ta
len mala na sebe dost dreva.. skoda ze som nemal cas by som sa pozrel ako to odstrani kedze bol dost v kopci
paradna fotka presne tak vyzerala aj ta
taj neodstranil by to nijako inak, len ak by zodvihol napravu, z ktorej mu odpadli kolesa a dal by tam aspon rezervu, ak nema rezervu, tak jedno koleso dole zo strednej napravy a dat ho na druhu stranu tam kde chyba.. aby bolo aspon jedno koleso na jednej a aj druhej strane strednej napravy
nadrz ma ociachovanu na 120L ale mne sa tam nikdy nepodarilo dat viac ako 110.. chces sa na tom povozit? tak to je problem v dnesnej dobre
zvlast kym si nezvyknes na dvojite vyslapovanie spojky pri preradovani a rovnako dvojite vyslapovanie spojky s medziplynom pri podradovani
a este si musis uvedomit, ze nemas koleso hned pri lavej nohe, ale asi tak 30 cm od nej 
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
Na tomto si zajazdit by som chcel aj ja 
ano, jazdil a aj robil.. bolo to moje zivobitie... vozil som drevoFrancek napísal:Na tomto si zajazdit by som chcel aj ja
//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 20:05)
btw, teraz som kukal inzeraty a objavil som PRAGA V3S - BANKOMATOVY SPECIAL
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
aaa vetrieska ... raz som na tom isiel
... je to jedna z najzabavnejsich veci, ktore som kedy soferoval - clovek ma stale co robit za volantom, nie ako v dnesnych autach
... vyjde a vydrzi to fakt nemozne veci
... ale snom je T815 kolos 8x8 - aspon jedna jazda