PRAGA V3S, S5T, V3S M2 ...

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

PRAGA V3S, S5T, V3S M2 ...

Príspevok od používateľa Fuxxo »

tak zakladam tuto temu, kedze som tu ziadnu podobnu nevidel :) tieto stroje da sa povedat, ma fascinuju s tym co vydrzia a aj co dokazu. tuto temu zakladam aj preto, ak by mal niekto problem doma s opravou, alebo by potreboval nejaku radu, tak piste sem. ja som na tychto strojoch par rokov odjazdil, par som aj opravil, cize nejaka ta skusenost z mojej strany je a potesili by ma aj vase nejake tie skusenosti...
CHoBoT
Star
Star

Re: PRAGA V3S, S5T, V3S M2 ...

Príspevok od používateľa CHoBoT »

minule ma v Banskej stiavnici obehli kolesa z V3S nalozenej drevom predomnou jej asi nieco prdlo a normlane ju kolesa predbehli celkom haluz. inak kazdy rok nam na rok dovezie peknu furu dreva az sa cudujem ze to odnesie do takych kopcov. nevies pls kolko ma kw? spotrebu? taku priemerku ak si natom jazdil tak asi mozno budes vediet. su to pekelne stroje.

//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 19:14)
mozno su to blbosti co sa pytam. ale tak celkom ma to zaujima. a spotrebu asi nikde nevygooglujem :)
Fuxxo
Darca
Darca

CHoBoT napísal:minule ma v Banskej stiavnici obehli kolesa z V3S nalozenej drevom predomnou jej asi nieco prdlo a normlane ju kolesa predbehli celkom haluz. inak kazdy rok nam na rok dovezie peknu furu dreva az sa cudujem ze to odnesie do takych kopcov. nevies pls kolko ma kw? spotrebu? taku priemerku ak si natom jazdil tak asi mozno budes vediet. su to pekelne stroje.

//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 19:14)
mozno su to blbosti co sa pytam. ale tak celkom ma to zaujima. a spotrebu asi nikde nevygooglujem :)
spotrebu ti nikto ani neuvedie presnu. ta sa pohybuje v rozmedzi od 25l/100 km az do nebies :) samozrejme to je len moj odhad. co sa tyka vykonu, tak je viac verzii, nakolko su motory s vrtanim 110 mm a 115 mm. Musel by som pozriet do technicaku ale moja M2 na ktorej som vozil mala tusim nieco okolo 130 KW. Vravis, ze ta predbehli kolesa? to sa stalo aj mne :D musel som pouzit nudzove vychodisko a ist asi 20 km v stave vid foto :) urobil by som to inak, ale bola tma a nevedel som najst kolesa, ktore boli asi 50m pod cestou v potoku :D
Prílohy
DSC00392.JPG
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

a aku to ma velku nadrz?:D sorry za taketo laicke otazky ale vzdy som sa chcel povozit na takom a zatial som nenasiel cloveka co to ma a je niaky co by sa podelil o skusenosti stym.
paradna fotka presne tak vyzerala aj ta :D len mala na sebe dost dreva.. skoda ze som nemal cas by som sa pozrel ako to odstrani kedze bol dost v kopci
Fuxxo
Darca
Darca

taj neodstranil by to nijako inak, len ak by zodvihol napravu, z ktorej mu odpadli kolesa a dal by tam aspon rezervu, ak nema rezervu, tak jedno koleso dole zo strednej napravy a dat ho na druhu stranu tam kde chyba.. aby bolo aspon jedno koleso na jednej a aj druhej strane strednej napravy :) nadrz ma ociachovanu na 120L ale mne sa tam nikdy nepodarilo dat viac ako 110.. chces sa na tom povozit? tak to je problem v dnesnej dobre :) zvlast kym si nezvyknes na dvojite vyslapovanie spojky pri preradovani a rovnako dvojite vyslapovanie spojky s medziplynom pri podradovani :) a este si musis uvedomit, ze nemas koleso hned pri lavej nohe, ale asi tak 30 cm od nej :)
Francek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Francek »

Na tomto si zajazdit by som chcel aj ja :)
Fuxxo
Darca
Darca

Francek napísal:Na tomto si zajazdit by som chcel aj ja :)
ano, jazdil a aj robil.. bolo to moje zivobitie... vozil som drevo :) je to sranda ked si leti bavorak po stredovej ciare a zbada vetriesku, tak sa stiahne na krajnicu :) ale aj to da zabrat, nakolko tam nie je servo.. zvlast v terene s plnou furou dreva a dole kopcom.. to bolo fakt potesenie

//autoeditácia príspevku (06 Dec 2010, 20:05)
btw, teraz som kukal inzeraty a objavil som PRAGA V3S - BANKOMATOVY SPECIAL :D :D :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

aaa vetrieska ... raz som na tom isiel :-) ... je to jedna z najzabavnejsich veci, ktore som kedy soferoval - clovek ma stale co robit za volantom, nie ako v dnesnych autach :-) ... vyjde a vydrzi to fakt nemozne veci :-) ... ale snom je T815 kolos 8x8 - aspon jedna jazda :-D
Napísať odpoveď