Dexter
Re: Dexter
preco preco preco to ja debil kukam pravidelne? mal som ostat pri tom ze az ked vyjde cela seria tak to kuknem naraz.... si budem teraz tyzden nechty ohryzat...
-
lekoklatik
VIP
Pardon ze sa asi opytam blbo, ale bude 12 dielov?
Ak ano, budem mat naslapane vianocne dexter prazdniny, ala "aj Maki to tak mal urobit"
//pre mna sa to len zacne. Dakujem : )
Ak ano, budem mat naslapane vianocne dexter prazdniny, ala "aj Maki to tak mal urobit"
//pre mna sa to len zacne. Dakujem : )
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Veru veru 12..o tyzden koniec 5ky 
ta 6.seria je uz natocena ci sa ide len natacat?
-
Soviet
Darca
Len sa ide natacat..Bola teraz len potvrdena, takze si zas dlhsiu dobu pockame 
aspon si to zas kuknem cele od zaciatku 
-
Space5800
Medium Professional
začalo to naberať tempo... škoda že až od predposlednej epizody 
Dúfam že Lumen sa z toho už nedostane, aj keď teraz vyzerala celkom dobre
Dúfam že Lumen sa z toho už nedostane, aj keď teraz vyzerala celkom dobre
-
R1k1nko
Darca
POZOR moze obsahovat spojler
no pa pa dexter
!!
dufam ze sa skoro uvidime.
neviem co napisat k poslednej casti napinava bola ! ale podla mna trocha predvidatelna
, a je mi velmi velmi luto ze (pozor !!) (pozor!! ) lumen a dexter (pozor!! ) (pozor!! )// sa nedali spolu //
no pa pa dexter
dufam ze sa skoro uvidime.
neviem co napisat k poslednej casti napinava bola ! ale podla mna trocha predvidatelna
som rad ze sa to vsetko zasa dalo dokopy a vysvetlilo, ale od posledneho dielu som cakal trosku viac... tie 2 minutky napatia na oboch stranach zavesu - taky mal byt cely diel....
-
Sarger
Guru wannabe
nuz diel bol ako vzdy nadupany a super
teraz si len pockat na dalsiu seriu, ktovie co nam prinesie...
SPOILER: Som rad, ze Lumen nakoniec nieje s Dexterom... bola mi od zaciatku nesympaticka... Zakoncenie 5. serii priemerne, malo napetia, ale zato nemozem povedat, ze som sa nudil.
Kazdopadne 4. seria u mna stale vyhrava... Tesim sa uz na siestu a ako pri kazdej serii som nedockavy, ze ocom a aka bude
Kazdopadne 4. seria u mna stale vyhrava... Tesim sa uz na siestu a ako pri kazdej serii som nedockavy, ze ocom a aka bude
-
Soviet
Darca
Fuuuh..kvalita kvalita...Ten zaves bol kur*a napinak...Uz s tou topankou to bolo kus pravdepodobne, ze ho ocisti
Koniec serie trochu opat v smutnejsom duchu, ale zato kvalitny..Neda sa vsak zrovnavat so 4tou seriou...Neviem co napisat, ale o tyzden nebude ziadny Dexter chlopy..co si mi len pocneme? 
Len ma stve, ze teraz musia velmi kvalitnu zapletku pre novu seriu vymysliet, aby sa pribeh nezacal akoby odznova a pritom sa tahal v kvalitnom duchu..
Len ma stve, ze teraz musia velmi kvalitnu zapletku pre novu seriu vymysliet, aby sa pribeh nezacal akoby odznova a pritom sa tahal v kvalitnom duchu..
-
Space5800
Medium Professional
[Môže obsahovať SPOILERY]
Súhlasim s Makim, najlepšia časť bola so závesom...Romantické kecy medzi Lumen a Dexterom na konci ma nedostali (videl som v dexterovom oku slzu? fuj !)...Ešte som si pri tom vravel nepusť ten tanier, nepusť ho ! a nepustil, hodil ho
Buď si nejake zakončenie série nepamätám alebo toto bolo vážne najslabšie z celého serialu.
Zabudol som jednu pozitivnu vec, Lumen je preč !
Súhlasim s Makim, najlepšia časť bola so závesom...Romantické kecy medzi Lumen a Dexterom na konci ma nedostali (videl som v dexterovom oku slzu? fuj !)...Ešte som si pri tom vravel nepusť ten tanier, nepusť ho ! a nepustil, hodil ho
Buď si nejake zakončenie série nepamätám alebo toto bolo vážne najslabšie z celého serialu.
Zabudol som jednu pozitivnu vec, Lumen je preč !
noo super časť aj dobre zakončenie len sa mohli spraviť nejaký zvrat nakonci, teraz neviem na čo sa mam tešiť 
a chcel by som časť kde by Dextera Debra odhalili uz teraz to bolo tesne tak si myslim že v dalšej serii to možno pride
a chcel by som časť kde by Dextera Debra odhalili uz teraz to bolo tesne tak si myslim že v dalšej serii to možno pride
-
Schelmy
Medium Star
Troška sklamanie z poslednej časti.. Stále mi vŕta v hlave odkial Dexter nabral nôž, ktorým sa oslobodil a že polícia nenašla v havarovanom aute stopy po Dexterovej krvi..
-
mirak2
Hardcore addict
kedze som videl trailer tak som si posral dojmy z epizody
cakal som privela 
-
Soviet
Darca
Hmm Dexter sa v skutocnom zivote rozvadza s jeho serialovou sestrou
http://www.buddytv.com/articles/dexter/ ... 38870.aspx
Som ani netusil, ze ona je jeho manzelka..Snad to neovplyvni nijak serial..To by som bol velmi nerad..
Som ani netusil, ze ona je jeho manzelka..Snad to neovplyvni nijak serial..To by som bol velmi nerad..
no tak to dufam aj ja ze budu moct natacat 6. seriu ak ked sa idu rozvadzat
inak k poslednemu dielu - ta vec s Quinnom tam bola uplne zbytocna aj si myslim znizila kvalitu tohto dielu no aspon u mna vsak na konci ani nejako nevysvetlili koho krv to bola ani to ze chcel pravnika no proste ako v rozpravke to vyriesili a to sa mi nepacilo
inak k poslednemu dielu - ta vec s Quinnom tam bola uplne zbytocna aj si myslim znizila kvalitu tohto dielu no aspon u mna vsak na konci ani nejako nevysvetlili koho krv to bola ani to ze chcel pravnika no proste ako v rozpravke to vyriesili a to sa mi nepacilo
a hlavne..nenechal quinnovy v sufliku fotky ako hadze telo z lode? bolo to trochu nedomyslene
no presne vela veci bolo nedoriesenych kto vie mozno v 6.serii bude nieco spomenute ohladom tohto