Chcela som sa spytat co si myslite o tomto darceku?? http://www.webko.sk/3-daruj-hviezdu.html
Priatel bude mat 18 a absolutne netusim co mu kupit a toto sa mi zda celkom mile a originalne...
p4ra napísal:Materialisti. Neviem co viac dodat.
audiotrack napísal:ak je debil, tak v pohode. Väčšina mužov je ale racionálne zmýšlajúcich a takúto somarinu neprijme. Poďakuje, dá ti pusu ale iba zo slušnosti. A keď mu povieš sumu, tak ti aj možno vynadáJe to proste kravina, hviezdu si kúpiť nemôžeš (lebo nemáš od koho, nikomu nepatria)
Skôr by si mu mohla dať niečo osobné, niečo čo sama spravíš alebo ho niekam pozvi
Grim napísal:...presne tak, chalani vo väčšine prípadov (aj v tom mojom) nemajú radi takéto hovadiny...radšej priprav pekný večer...
Najprv si ujasni čo to slovo "materialista" znamená, lebo iba ty si tu napísal že by si taký darček prijalko5o napísal:Som chalan, a takúto hviezdu keby si mi dala tak by som bol rád, vesmír je moja záluba, ale ako to tu bolo písané hviezda sa kúpiť nedá a 30€ za zdrap papiera je fakt veľa. Kúp mu dáke funny trenky z dákym popisom a večer mu ich daj , a uvidíš tú radosť, btw spoločnosť s tebou, ty, si mu podľa mňa darčeko, aj keď máte 18 čo je ešte detský vek
vôbec to nie je to čo píšu v popise. Je to marketingový ťah. Vieš čo to je? Spôsob ako okradnúť hlúpich ľudí. 30€ za nič. Nikto ti hviezdu nepredá, a podľa medzinárodného práva žiadnu hviezdu vlastniť nemôžeš. Na toto už rímania mysleli, vieš čo by to bolo keby si kúpim slnko a pýtam po tebe poplatky za jeho využívanie? (jedna taká aféra bola nedávno v španielsku, lebo španieli mali dieru v zákone) Podľa mňa to bude maximálne tak, že môžeš vymyslieť nejakej hviezde meno (lebo tam píšu že je tam 6-stranový manuál ako tie mena vymýšlať). Ale nebude tvoja. Nebude nikoho, a vôbec to nebude dar od priateľky/priateľa. To mu môže dať šuter so slovami že je to kameň čo jej padol zo srdca keď sa jej priznal že ju ľúbi, alebo kúsok konára že to je amorov šíp čo ju zasiahol. Je to proste kravina, a keď myslíš, radšej budem dement a tlačiť jej do hlavy pochybnosti ako by som mal povedať že áno, spraví to mužovi radosť a tým pádom zo seba a každého muža čo rozmýšla hlavou spravím nie dementa ale niečo horšie.p4ra napísal:...
Darček Daruj hviezdu je unikátny spôsob, ako svojim blízkym vyjadriť, čo pre vás znamenajú.
Podla mna je to skvely sposob, ako niekomu ukazat, ako moc ti zalezi na niekom. A darovat mu jednu hviezdu na nebi, ktora patri len jemu/jej.
...
presne, na trhu sú trilióny kadejakých originálnych tričiek s vtipným nápisom alebo obrázkom, určite sa dá dačo vybrať čo na neho pasnesliaCan napísal:mozno nejake originalne tricko