Daruj hviezdu

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Katy30
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Daruj hviezdu

Príspevok od používateľa Katy30 »

Prepacte ak tu podobna tema uz je ale nejak som ju nenasla...
Chcela som sa spytat co si myslite o tomto darceku?? http://www.webko.sk/3-daruj-hviezdu.html
Priatel bude mat 18 a absolutne netusim co mu kupit a toto sa mi zda celkom mile a originalne... :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Daruj hviezdu

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak je debil, tak v pohode. Väčšina mužov je ale racionálne zmýšlajúcich a takúto somarinu neprijme. Poďakuje, dá ti pusu ale iba zo slušnosti. A keď mu povieš sumu, tak ti aj možno vynadá :) Je to proste kravina, hviezdu si kúpiť nemôžeš (lebo nemáš od koho, nikomu nepatria)
Skôr by si mu mohla dať niečo osobné, niečo čo sama spravíš alebo ho niekam pozvi
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...presne tak, chalani vo väčšine prípadov (aj v tom mojom) nemajú radi takéto hovadiny...radšej priprav pekný večer...
Katy30
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Katy30 »

fuha tak dakujem :-) skusim radsej nieco ine vymysliet... este mam nejaky ten cas...
ko5o
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ko5o »

Som chalan, a takúto hviezdu keby si mi dala tak by som bol rád, vesmír je moja záluba, ale ako to tu bolo písané hviezda sa kúpiť nedá a 30€ za zdrap papiera je fakt veľa. Kúp mu dáke funny trenky z dákym popisom a večer mu ich daj , a uvidíš tú radosť, btw spoločnosť s tebou, ty, si mu podľa mňa darčeko, aj keď máte 18 čo je ešte detský vek
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Keby mi toto niekdo daroval tak sa nanho 20 minut pozeram ci mu nej*be a potom ho donutim to vratit. Vlastne to iste by som spravil aj keby si to kupil pre seba. Myslim ze audio to vysvetlil dostatocne.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Materialisti. Neviem co viac dodat. Podla mna ten darcek originalny je. Mam 26 rokov a nepovazujem to za blbost. Jednak ma tiez bavi vesmir, aj ked nie som fanatik. A nie je podstatne, ze co konkretne to je, ale podstatne je presne to, co je v popise tej veci:

Darček Daruj hviezdu je unikátny spôsob, ako svojim blízkym vyjadriť, čo pre vás znamenajú.

Podla mna je to skvely sposob, ako niekomu ukazat, ako moc ti zalezi na niekom. A darovat mu jednu hviezdu na nebi, ktora patri len jemu/jej.

Nechcel som to napisat, ale niektori ste s pristupom, akym odpisujete ludom taki dementni, ze z tych ludi, ktori to myslia v tom najlepsom spravite ludi, ktori o sebe pochybuju.

Katy30, ak to tak citis, kludne to priatelovi daruj. Urcite si o tebe nebude mysliet, ze si krava, ani nic podobne. Nepocuvaj na sproste kecy a riad sa srdcom.

PS: Uz sa tesim na tie anonymne karmy plne nadavok. Tak si ich kludne odpustite a napiste mi to priamo sem alebo do SS.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kupim si hviezdu a budem nanu balit dievcata nie? :) Reku vidite tam tu hviezdu..ta je moja :D
fakt nad niecim inym popremyslaj, lebo toto je strata penazi..Zatu cenu bedna piva len taky fukot..a z tej aspon nieco ma clovek..
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

p4ra napísal:Materialisti. Neviem co viac dodat.
audiotrack napísal:ak je debil, tak v pohode. Väčšina mužov je ale racionálne zmýšlajúcich a takúto somarinu neprijme. Poďakuje, dá ti pusu ale iba zo slušnosti. A keď mu povieš sumu, tak ti aj možno vynadá :) Je to proste kravina, hviezdu si kúpiť nemôžeš (lebo nemáš od koho, nikomu nepatria)
Skôr by si mu mohla dať niečo osobné, niečo čo sama spravíš alebo ho niekam pozvi
Grim napísal:...presne tak, chalani vo väčšine prípadov (aj v tom mojom) nemajú radi takéto hovadiny...radšej priprav pekný večer...
ko5o napísal:Som chalan, a takúto hviezdu keby si mi dala tak by som bol rád, vesmír je moja záluba, ale ako to tu bolo písané hviezda sa kúpiť nedá a 30€ za zdrap papiera je fakt veľa. Kúp mu dáke funny trenky z dákym popisom a večer mu ich daj , a uvidíš tú radosť, btw spoločnosť s tebou, ty, si mu podľa mňa darčeko, aj keď máte 18 čo je ešte detský vek
Najprv si ujasni čo to slovo "materialista" znamená, lebo iba ty si tu napísal že by si taký darček prijal :sly:
p4ra napísal:...
Darček Daruj hviezdu je unikátny spôsob, ako svojim blízkym vyjadriť, čo pre vás znamenajú.

Podla mna je to skvely sposob, ako niekomu ukazat, ako moc ti zalezi na niekom. A darovat mu jednu hviezdu na nebi, ktora patri len jemu/jej.
...
vôbec to nie je to čo píšu v popise. Je to marketingový ťah. Vieš čo to je? Spôsob ako okradnúť hlúpich ľudí. 30€ za nič. Nikto ti hviezdu nepredá, a podľa medzinárodného práva žiadnu hviezdu vlastniť nemôžeš. Na toto už rímania mysleli, vieš čo by to bolo keby si kúpim slnko a pýtam po tebe poplatky za jeho využívanie? (jedna taká aféra bola nedávno v španielsku, lebo španieli mali dieru v zákone) Podľa mňa to bude maximálne tak, že môžeš vymyslieť nejakej hviezde meno (lebo tam píšu že je tam 6-stranový manuál ako tie mena vymýšlať). Ale nebude tvoja. Nebude nikoho, a vôbec to nebude dar od priateľky/priateľa. To mu môže dať šuter so slovami že je to kameň čo jej padol zo srdca keď sa jej priznal že ju ľúbi, alebo kúsok konára že to je amorov šíp čo ju zasiahol. Je to proste kravina, a keď myslíš, radšej budem dement a tlačiť jej do hlavy pochybnosti ako by som mal povedať že áno, spraví to mužovi radosť a tým pádom zo seba a každého muža čo rozmýšla hlavou spravím nie dementa ale niečo horšie.

je to jej vec, pýtala sa na rady či to chalanovi spraví radosť. Každý napísal že nie, ale či to kúpi je už jej vec. Aj v neskoršom živote sa bude musieť rozhodovať sama a nie prieskumom na fórach.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

daruj mu poukaz na blowjob :smt118
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

...a parara stale nad vecou... :D aj by som ti k- dal, ale prilis nedavno som ta obdaroval, tiez minuskom, takze mas stastie :D vsetci su dementni, len p4ra je uberkewl
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Musím súhlasiť s I-Cube-om.

Prehltni a vyčaruješ úsmev. A bude to lacnejšie, prakticky zadarmo a ešte sa aj z polovice najete.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

the best things in life are free 8)
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

pre niekoho možno romantické gesto, ale ja osobne by som to považoval za vyhodené peniaze.
sliaCan
Expert
Expert

Príspevok od používateľa sliaCan »

Tak toto nie je ani romanticke, ani originalne .. aby som vsak nebol uplne off topic, tak pridam aj nejake napady na darcek v rovnakej cene : strieborny prsten, kozena penazenka, mozno nejake originalne tricko, kniha (starostlivo vybrany titul) .. netusim. Tvojho priatela nepoznam a ani sa s nim nestretavam, porozmyslaj urcite na nieco originalne a vhodne prides.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

sliaCan napísal:mozno nejake originalne tricko
presne, na trhu sú trilióny kadejakých originálnych tričiek s vtipným nápisom alebo obrázkom, určite sa dá dačo vybrať čo na neho pasne ;)
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

:smt047 Myslím, že ten darček je veľmi originálny! (pre niekoho kto sa o to naozaj zaujíma) Nepríde mi to moc originálne ani zaujímavé, Mňa potešia blbosti ale iného typu... ako napríklad tie tričká čo spomínal silmarill..........
Ale rozhodne najlepší darček je ten BJ :smt118 :smt023
HitmanM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa HitmanM »

kto by zato dal 30eur ?
originalne to je ale je to 30eur za kusky bezcenneho papiera ktore na druhy den uz nebudu platit pretoze ta hviezda tam uz nebude :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No jo.. keby ste mali možnosť súkromia na jeden večer, tak za tých €30 vieš vyčarovať krutý darček k 18, na ktorý len tak nezabudne a určite ani ty.
Ten 16 stránový maunál je skôr trestom to študovať, aby to dokázal kdesi zaregistrovať a mohol ti ukázať "aha, tak hviezda sa volá po tebe". :slap: :nono: To radšej skúšku z deskriptívnej geometrie
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Už som videl veľa vecí, ale takúto kravinu nie. To radšej tu basu piva, alebo jedna dobra večera + pekny spolocny vecer/noc + a ešte stále ti zvýši aj na jedno balenie tabletiek po :D Keď už teda. :lol:
Napísať odpoveď