Re: Facebook
Toto je virus, aky pouzivas antivirus?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak facebook prichádza s novými profilmi: http://www.facebook.com/about/profile/?ref=nf
mne sa to vôbec ale vôbec nepáči, príde mi to moc neprehladné a hlavne vtieravé. Nemám možnosť zvoliť že nechcem ukazovať svoje fotky na svojej hlavnej stránke (možno som len nenašiel kde sa to dá nastaviť) a celkovo ma to moc sklamalo. Najhoršie je, že som u niekoho klikol že chcem nový profil bez toho aby som vedel o čo ide. Nikde nebolo napísané čo to obnáša, ani že sa nebudem môcť vrátiť k starému. Toto bolo od facebooku veľmi abusívne, a ak sa touto politikou bude riadiť aj ďalej, tak ho isto zachvíľu prestanem používať
mne sa to vôbec ale vôbec nepáči, príde mi to moc neprehladné a hlavne vtieravé. Nemám možnosť zvoliť že nechcem ukazovať svoje fotky na svojej hlavnej stránke (možno som len nenašiel kde sa to dá nastaviť) a celkovo ma to moc sklamalo. Najhoršie je, že som u niekoho klikol že chcem nový profil bez toho aby som vedel o čo ide. Nikde nebolo napísané čo to obnáša, ani že sa nebudem môcť vrátiť k starému. Toto bolo od facebooku veľmi abusívne, a ak sa touto politikou bude riadiť aj ďalej, tak ho isto zachvíľu prestanem používať
-
p4ra
Redeemer
Uz sa tesim na tie nove skupiny EMO deticiek typu: "Chceme naspat stary Facebook." alebo "Novy Facebook je onicom.". Je to zase len o zvyku. Nehovorim, ze sa mi paci, resp. nepaci. Ale skor, ci neskor si nan zvyknem v pohode.
-
lekoklatik
VIP
Audio myslim ze nenazalezi na tom ze si si "uz aktualizoval" tvoj profil, pretoze mam pocit ze taky profil bude mat kazdy z nas bez moznosti vyberu. Ostatne tak ako je to neustale.
Chcu zmenu asi. Niekomu sa pacit bude, niekomu nie, ale zvykneme si, pretoze fcb je pre mna momentalne najlepsi komunikacny zdroj. Akcie, priatelia, zidelanie fotografii a videi. Nic viac od toho neocakavam.
Chcu zmenu asi. Niekomu sa pacit bude, niekomu nie, ale zvykneme si, pretoze fcb je pre mna momentalne najlepsi komunikacny zdroj. Akcie, priatelia, zidelanie fotografii a videi. Nic viac od toho neocakavam.
-
audiotrack
VIP
veď hej, ja som len chcel poukázať na to, že dajú tlačiko "chcem to" a nevieš čo chceš, musíš to chceť (lebo inak ti to dajú aj tak) a nemáš cestu späť. Aspoň nech upozornia že sa bude niečo meniť, a nie nejaký článok ktorý človek nájde až keď začne googliť ako to vrátiť a či sa to vôbec dá. Je to proste neférové jednanie s užívateľmi
No je tam, že "najdôležitejšie otázky o novom profile" a tam hneď v prvom je "You will not be able to switch back to the old design after upgrading.". Takže vlastne je to tam no 
A to čo sa niečo bude meniť, to hádam užívateľom nemusia nejako strašne oznamovať. Prípadne iste sa dostane na rad aj také to upozornenie hore na hlavnej strane, čo býva vždy.
A to čo sa niečo bude meniť, to hádam užívateľom nemusia nejako strašne oznamovať. Prípadne iste sa dostane na rad aj také to upozornenie hore na hlavnej strane, čo býva vždy.
-
lekoklatik
VIP
pokial to nie je v 0011011000010011100111000000101010110001110000 tak to audio neprecita
Zober si to takto. Oni nie su povinny niekoho upozornovat, nakolko je ta sluzba uplne zdarma. Nuz ale "riskuju" ze pridu o PAR "zakaznikov". Myslim ze si to mozu dovolit. Ale chapem tvoje rozpolozenie, chces byt viac inkognito, takze teraz uz ani fotky na fcb neukazes ^_^
Zober si to takto. Oni nie su povinny niekoho upozornovat, nakolko je ta sluzba uplne zdarma. Nuz ale "riskuju" ze pridu o PAR "zakaznikov". Myslim ze si to mozu dovolit. Ale chapem tvoje rozpolozenie, chces byt viac inkognito, takze teraz uz ani fotky na fcb neukazes ^_^
No to je parada vsetkych 5 foto co mi ukazalo ako prve, tak vsade niekde na chate nadrbkany
.. este , ze sa tie fotky daju dat prec a naskocia nove
Uz len ked som poobede zapol facebook, tak par "priatelov" malo, ze "sa im to nepaci a chcu stary fcbk spat"
Uz len ked som poobede zapol facebook, tak par "priatelov" malo, ze "sa im to nepaci a chcu stary fcbk spat"
ako si zmením ten môj facebook profil? tento klasický je strašne nudný 
-
audiotrack
VIP
nijak
a ty nadávaj po ľuďoch že sú spamery 
-
MirecPB
Medium Star
da sa nejako zablokovat uzivatel tak aby sa mu nedalo napisat spravu, ani ho vyhladat. Ale aby nebol vobec vidiet v ziadnom zozname, a v podstate, aby sa to bloknutie nedalo uz zmenit?
-
RBG
Medium Expert
Zas niaky bug alebo co. Na nastenke mam co som postol video, status, pridane priatelstva, ale starsie veci sa stratili a su tam az veci z oktobra, a jedna vec co mi tam kamarat napisal na nastenku je dokonca 2x
Neviem ci to tu uz niekto daval, ale skuste toto 
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... ani-pratel
http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn ... ani-pratel
-
Royalflush
Guru wannabe
Na svojej úvodnej stránke máte nevybavenú žiadosť o potvrdenie vzťahu.
Toto mi furt vypisuje ale nikde nič! Nevie niekto čo je s tým?
Toto mi furt vypisuje ale nikde nič! Nevie niekto čo je s tým?
skusal si crtl+F5?
-
Royalflush
Guru wannabe
Refresh? Hej, už to refreshujem 10 minút, furt pozerám aj profil aj hlavnú stránku a nič.
aj s tym ctrl skus
-
Royalflush
Guru wannabe
Skusil som.
-
hojko
Site Admin
Royalflush: Zrus to a skus ziadost o vztah poslat ty. Obcas sa vraj stane, ze tu ziadost nezobrazi.