IP internet
-
Daniel9911
Professional
IP internet
čavko mam jednu otazku sesternica ma mkrovlny internet a nema k tomu heslo ale len IP adresu a chcem sa spytať ked jej preinstalujem windows a zadamam tu istu IP adresu ktoru ma v sietovych pripojeniach zapisanu aj s DNS tak je pojde potom internet ako ma ??? alebo treba ktomu este niečo ?? dakujem za odpovede
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: IP internet
stiahni si ešte ovládače dosky (chipset) alebo ak tam nieje onboard sieťovka tak ovládače sieťovky, a odpoveď na tvoju otázku je áno pôjde to tak
Podľa mňa to závisí od poskytovateľa... opýtaj si od nej nejakú zmluvu s poskytovateľom Internetu, zvyčajne pri nej býva priložené všetko dôležité ohľadom potrebných nastavení. Ešte istejšie bude spojiť sa priamo s poskytovateľom Internetu a opýtať sa, čo všetko potrebuješ k nastaveniu Internetu na preinštalovanom PC.
-
Daniel9911
Professional
ahha ok spytam sa poskytovatela a zmluva je vraj na obecnom urade a neviem prečo lebo ona ma tak net že zosilovač maju na streche takže net ma zadara vieš takže skusim sa spytať poskytovatela služby dakujem za odpovede
Ak to je nejaká nezabezpečená wifina, na ktorú sa môžu ľubovoľne všetci pripájať, tak k nej nepotrebuješ žiadne heslo a dokonca ani IP... 
-
Daniel9911
Professional
nie to je mikrovlny internet bo som jej aj minule preinstaloval windows a u mna net isiel a u nej nie tak zavoali technika ten im spusti CMD niečo tam natukal a internet isiel a v sietovych nastavenia som nasiel IP aj DNS zapisanu manualne takže to by malo platit ak preinstalujem a zapisem tu adresu tak by to malo fungovať
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
klasika MAC filter a IP napevno
len nezabudni tie ovládače bo bez nich nebudeš mať kam zadávať ak náhodou windows nemá v sebe tie ovládače
len nezabudni tie ovládače bo bez nich nebudeš mať kam zadávať ak náhodou windows nemá v sebe tie ovládače
-
Daniel9911
Professional
aha ok nezabudnem