Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
Re: Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
rozpečet: 650 eur
požiadavky: HDMI,14-15 velkost, vydrz min.4 hod, grafa min 5470 naj.prepinatelna , I3 procesor, kvalitnejsie sasi aby vyrzalo aspon 4 roky bez ujmy, vítam num.klavesnicu, RAM:4gb
kandidát Acer 5742g http://sospcservis-resellerweb.systemb2 ... D=C0204759
požiadavky: HDMI,14-15 velkost, vydrz min.4 hod, grafa min 5470 naj.prepinatelna , I3 procesor, kvalitnejsie sasi aby vyrzalo aspon 4 roky bez ujmy, vítam num.klavesnicu, RAM:4gb
kandidát Acer 5742g http://sospcservis-resellerweb.systemb2 ... D=C0204759
-
acid
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
zober tento:
Je to ten isty co som poradil aj jemu a je to najlepsia volba. acer travelmate su nekvalitne booky.
Kód: Vybrať všetko
http://pccko-resellerweb.systemb2b.com/notebooky/asus-nb-k52jr-ci3-370m-2-4-4gb-500-7200-15-6-hd-hd5470-wf-bt-cam-w7hp64/p-c6504569-
acid
Light Star
aky mas rozpocet ?jozefitko napísal:Lepsi je tento: http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... 52JT-SX097
alebo tento: http://www.alza.sk/asus-k52jr-sx124-d188758.htm ???
Scorpion90 --> Ten Acer je dobrý ale tento je ešte lepší: http://www.alza.sk/acer-aspire-5552g-n9 ... 198819.htm
Ja o ňom tiež rozmýšlam ale keď más nejaký veľký rozpočet tak nieje problem ale myslím si, že je dobré šetriť...
Takže štvorjadrový Acer s perfektnou grafikou za 650€ je dobrá cena.
Ja o ňom tiež rozmýšlam ale keď más nejaký veľký rozpočet tak nieje problem ale myslím si, že je dobré šetriť...
Takže štvorjadrový Acer s perfektnou grafikou za 650€ je dobrá cena.
-
Scorpion90
King
rozpocet je okolo 650-700 ecok, takze by som rad to najlepsie (najlepsi pomer cena/vykon), co sa do danej hranice zmesti
trigen ale pozeram ze ten tvoj nema slot pre SD karty, co moze byt problem..
trigen ale pozeram ze ten tvoj nema slot pre SD karty, co moze byt problem..
-
acid
Light Star
Trigen ked sa do toho nevyznas tak nepis. moze byt to amd aj 8 jadrove a aj tak by sa na i7 vykonom nedotahovalo. AMD procesor je do notebooku zle riesenie, predrazene, slabe chladenie - prehrievanie. Zober nieco s i3 pripadne i5, 4gb ram, 7200 ot. diskom a grafikou min ati 5470 1GB. - to je najvhodnejsi ekvivalent do tvojho rozpoctu.
Zober toto scorpik:
je to sice nad rozpocet ale ver mi nebudes lutovat, vyborny procesor aj grafika, naj v tejto cenovej kategorii, 7200 ot. disk, citacka kariet 7v1....
Zober toto scorpik:
Kód: Vybrať všetko
http://www.alza.sk/dell-inspiron-n5010-cerny-d185279.htmRe: Potrebujete poradit s kupou notebooku? Napiste sem
Trigen vybral book kt. ma vsetko co book nema mat 
pochopte uz ze acer napcha do booku vsetko co sa len da, za ovela mensiu sumu ako konkurencia len aby nieco predali.....a samozrejme skoro kazdy na to naleti......kazdy 2. kto sem pride postne ako prvy acer....
acid vie co hovori, za tu cenu nieje o com
btw. linky sa tu nedavaju do code(pravidlo 27).....len pre info
pochopte uz ze acer napcha do booku vsetko co sa len da, za ovela mensiu sumu ako konkurencia len aby nieco predali.....a samozrejme skoro kazdy na to naleti......kazdy 2. kto sem pride postne ako prvy acer....
-
Scorpion90
King
tak ja mam acer od maja 2008 a fici uplne v pohode. Mozno to je nejaky dell, na kt. dali omylom nalepku acer, ale som maximalne spokojny
. Aj ked rozpocet by dovoloval aj ten Dell, myslim ze predsa zostanem pri tom prvom. Pri Delli clovek zbytocne preplaca za znacku.. Kurnik, take tazke sa rozhodnut 
-
acid
Light Star
povedal si to presne a jasne, acery su dobre tak akurat timeline mozna.h.olub napísal:Trigen vybral book kt. ma vsetko co book nema mat
nejak som si to nevsimol, z inych for zvyk na code, na vacsine je url zakazana.
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2010, 22:35)
mylis sa, ver mi. ten dell je dobra volba aj ked s touto znackou nemam osobnu skusenostScorpion90 napísal:tak ja mam acer od maja 2008 a fici uplne v pohode. Mozno to je nejaky dell, na kt. dali omylom nalepku acer, ale som maximalne spokojny. Aj ked rozpocet by dovoloval aj ten Dell, myslim ze predsa zostanem pri tom prvom. Pri Delli clovek zbytocne preplaca za znacku.. Kurnik, take tazke sa rozhodnut
co hovorite na Dell Vostro 3300? skor ma zaujima stranka materialov a spracovania, ako pouziteho hw a vykonu
-
acid
Light Star
napis aspon rozpocetsmejo napísal:co hovorite na Dell Vostro 3300? skor ma zaujima stranka materialov a spracovania, ako pouziteho hw a vykonu
pytal som sa na spracovanie konkretneho pocitaca...
-
acid
Light Star
sorry, napisal si to tak ze to vyznelo ze ti mozme poradit aj iny. To spracovanie je kvalitne.smejo napísal:pytal som sa na spracovanie konkretneho pocitaca...
nenahnevam sa, ak mi tu hodite aj nejake alternativy, pozeral som uz nieco, ale toto mi vyslo najlepsie po vykonnostnej stranke v cene okolo 900e, skusim nejako zhrnut moje poznatky:
-myslim si, ze v danej cene bude mat lenovo (tp) kvalitnejsie prevedenie (titanove panty, magneziovo-horcikove telo), ale troska slabsi hw [pozeral som thinkpady X201, T410, L412]
-tento dell ma mat hlinikove telo.. co som sa v rychlosti docital, tak hlinikove je asi iba veko displeja a zvysok plast, preto sa pytam na to spracovanie
-na druhej strane oproti mozno lepsiemu spracovaniu lenova je tu vychyrena dell zaruka (neviem ako ju ma lenovo)
-neviem vobec ako su na tom so spracovanim modely ostatnych znaciek - probook od HP, portege od toshiby... maju nejake specialne upravy?
a este k tomu dellu... vies sa vyjadrit aj konkretnejsie, obsirnejsie? kvalitne je velmi siroky pojem
-myslim si, ze v danej cene bude mat lenovo (tp) kvalitnejsie prevedenie (titanove panty, magneziovo-horcikove telo), ale troska slabsi hw [pozeral som thinkpady X201, T410, L412]
-tento dell ma mat hlinikove telo.. co som sa v rychlosti docital, tak hlinikove je asi iba veko displeja a zvysok plast, preto sa pytam na to spracovanie
-na druhej strane oproti mozno lepsiemu spracovaniu lenova je tu vychyrena dell zaruka (neviem ako ju ma lenovo)
-neviem vobec ako su na tom so spracovanim modely ostatnych znaciek - probook od HP, portege od toshiby... maju nejake specialne upravy?
a este k tomu dellu... vies sa vyjadrit aj konkretnejsie, obsirnejsie? kvalitne je velmi siroky pojem
-
acid
Light Star
ibm thinkpady su velmi kvalitne spracovane booky, az na to ze povacsine z plastu, no jak si spomenul tie panty atd. tak to. neviem ti velmi k tomu dellu co povedat, sam som si len o nom precital na nete a v anglictine, myslel som ze sa vobec nevyznas tak som napisal co som napisal.
-
Scorpion90
King
Napokon som pred chvilou objednal ten acer (na pred.strane), pripadnu recenziu mozno neskor napisem, aby som odradil/pomohol pripadnym zaujemocom o tento nb
este k tomu dellu vyssie - citam, ze ma asi trosku "problemy" s chladenim... nejake alternativy k nemu v podobnej cene (podobnej ale skor smerom dole..)?
Scorpion90 napis prve dojmy
-
acid
Light Star
naco si ludia chcu nechat poradit ked nakoniec zoberu aj tak podla svojho ?Scorpion90 napísal:Napokon som pred chvilou objednal ten acer (na pred.strane), pripadnu recenziu mozno neskor napisem, aby som odradil/pomohol pripadnym zaujemocom o tento nb