icq 7 pruser

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

icq 7 pruser

Príspevok od používateľa brainwirm »

Ludia po dlhom case som nahodil icq 7 skratka ho potrebujem, problem je ze napisem s nejakym kontaktom 2-3 vety a zamrzne mi cely PC.
mam win7 64 bit, skusal som icq preinstalovat nepomohlo. Potrebujem ho koli facebook chatu hlavne. som vdacny za vsetky rady, ci uz sa budu tykat opravy alebo nejakej alternativy ktora bude podporovat FB chat :P dik
wasted
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: icq 7 pruser

Príspevok od používateľa wasted »

Poskúšaj alternatívy icq - Miranda,QIP atď, neviem či podporujú FB chat ale za pokus nič nedáš.

Inak skús prečístiť PC - CCleanerom
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Pouzivam par rokov Mirandu ako alternativu ICQ...Zbytocne zatazovat PC niecim ako ICQ ktore zere nespocetne ramky teraz..
Do mirandy taktiez existuje FB chat, takze ani s tym nieje problem..Taktiez to pouzivam :) Len ten FB chat si treba stiahnut na stranke mirandy a spravne nastavit a "nainstalovat".
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Tiež pár rokov používam QIP infium, kde je v základnej výbave QIP, ICQ, FB protokol, v prípade potreby sa to dá rozšíriť aj na ostatné protokoly (ako napr. Jabber, MSN) pomocou pluginu. Akurát by už mohol konečne niekto hacknúť skype.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

weroro napísal:Tiež pár rokov používam QIP infium, kde je v základnej výbave QIP, ICQ, FB protokol, v prípade potreby sa to dá rozšíriť aj na ostatné protokoly (ako napr. Jabber, MSN) pomocou pluginu. Akurát by už mohol konečne niekto hacknúť skype.
Ja by som len podotkol ze nieco ako FB protokol praticky vlastne neexistuje, kedze FB chat je na principe XMPP tj to iste ako jabber.

Ale aby som nebol OT tak podotknem ze skus spominane alternativy namiesto standartneho ICQ klienta, popripade to tu uz niekto pisal, CCleaner, popripade scan z antivirusoveho programu, alebo nieco podobne.
Napísať odpoveď