mam win7 64 bit, skusal som icq preinstalovat nepomohlo. Potrebujem ho koli facebook chatu hlavne. som vdacny za vsetky rady, ci uz sa budu tykat opravy alebo nejakej alternativy ktora bude podporovat FB chat
icq 7 pruser
icq 7 pruser
Ludia po dlhom case som nahodil icq 7 skratka ho potrebujem, problem je ze napisem s nejakym kontaktom 2-3 vety a zamrzne mi cely PC.
mam win7 64 bit, skusal som icq preinstalovat nepomohlo. Potrebujem ho koli facebook chatu hlavne. som vdacny za vsetky rady, ci uz sa budu tykat opravy alebo nejakej alternativy ktora bude podporovat FB chat
dik
Re: icq 7 pruser
Poskúšaj alternatívy icq - Miranda,QIP atď, neviem či podporujú FB chat ale za pokus nič nedáš.
Inak skús prečístiť PC - CCleanerom
Inak skús prečístiť PC - CCleanerom
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Pouzivam par rokov Mirandu ako alternativu ICQ...Zbytocne zatazovat PC niecim ako ICQ ktore zere nespocetne ramky teraz..
Do mirandy taktiez existuje FB chat, takze ani s tym nieje problem..Taktiez to pouzivam
Len ten FB chat si treba stiahnut na stranke mirandy a spravne nastavit a "nainstalovat".
Do mirandy taktiez existuje FB chat, takze ani s tym nieje problem..Taktiez to pouzivam
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Tiež pár rokov používam QIP infium, kde je v základnej výbave QIP, ICQ, FB protokol, v prípade potreby sa to dá rozšíriť aj na ostatné protokoly (ako napr. Jabber, MSN) pomocou pluginu. Akurát by už mohol konečne niekto hacknúť skype.
Ja by som len podotkol ze nieco ako FB protokol praticky vlastne neexistuje, kedze FB chat je na principe XMPP tj to iste ako jabber.weroro napísal:Tiež pár rokov používam QIP infium, kde je v základnej výbave QIP, ICQ, FB protokol, v prípade potreby sa to dá rozšíriť aj na ostatné protokoly (ako napr. Jabber, MSN) pomocou pluginu. Akurát by už mohol konečne niekto hacknúť skype.
Ale aby som nebol OT tak podotknem ze skus spominane alternativy namiesto standartneho ICQ klienta, popripade to tu uz niekto pisal, CCleaner, popripade scan z antivirusoveho programu, alebo nieco podobne.