ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
Kybelvody
Star
Star

Re: ANTIFICO

Príspevok od používateľa Kybelvody »

master23 napísal: a kto volil SAS nebol naivny(dekriminalizacia marihuany, homsexualovia)? a myslim, ze aj povolebne prieskumy ukazuju, ze keby sa volby konali teraz, tak Fico by mal tu istu podporu.
Ja som napr. SaS volil a nebolo to kvoli nejakej marihuane alebo homosexualom. Ti experti co ich volili len kvoli trave a teraz su nasrati, ze nedodrzali sluby su rovnako na zaplakanie ako ficovolici. S ficom to pojde snad rovnako ako s meciarom, len dufam, ze z politiky zmizne rychlejsie(,,Aj mudri volia SMER-SD").

Edit: a precitaj si toto, aky je tvoj idol populista ;-) http://www.sme.sk/c/3661203/fico-dnes-u ... ovori.html . On ked mohol ani sa o to uz nechcel potom pokusit.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Waldo napísal:K tej naivnosti asi len tolko: http://spravy.pravda.sk/vyrasta-nam-gen ... domace_p29

Politikom sa to samozrejme hodi. Nehovorim len o ficovcoch aj ked tam volicska naivnost nabera novu dimenziu.
Tento povrchný prístup, apatia, nezáujem o veci verejné a materiálny hedonizmu je výsledkom dnešného systému, ktorý tu panuje (kapitalizmus = kapitalistický realizmus). A neplatí to len pre SR, platí to žiaľ všade a má to vzrastajúcu tendenciu.

Tí hore sa musia neuveriteľne tešiť. Za komunistov ľudia aspoň vedeli, že sú sračkách, teraz si myslia opak a to je nebezpečnejšie.
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa master23 »

Waldo napísal:K tej naivnosti asi len tolko: http://spravy.pravda.sk/vyrasta-nam-gen ... domace_p29

Politikom sa to samozrejme hodi. Nehovorim len o ficovcoch aj ked tam volicska naivnost nabera novu dimenziu.
sak to je pravda, vyrasta generacia naivnych volicov, kt. budu volit SAS.
keby sa spravi prieskum na strednych skolach a VS. tak by SMER asi nebol prvy.
poznam malo ludi v mojom veku, kt. volia, resp. by volili SMER. a vsetci len za SAS. takze, t.j. asi co autor clanku myslel nadpisom.
Waldo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Waldo »

Samozrejme, ze autor to tak myslel, kedze je to z Pravdy :D ... S tym, ze SaS volili naivni ludia suhlasim z casti. Naivni volici SaS boli ti co realne ocakavali marihuanu a reg. partnerstva. Vidis, ty nepoznas nikoho, kto volil Smer a ja len dodam, ze osobne nepoznam ani nikoho kto volil SaS. Rozdiel medzi volicmi SaS a Smeru je ten, ze pri SaS ziju v iluzii (zeru populisticke keci) len hulici a homosexuali a pri Smere vsetci.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Ja som volil SaS, a vôbec nie kvôli registrovaným partnerstvám a už vôbec nie kvôli dekriminalizácií marihuany.To sú čisto populistické témy a základ problému ajtak nevyriešia.Každá strana ich má, niektorá viac a niektorá menej a niektoré nemajú ani čo ponúknuť.Nezáujem o vzdelanie a politické dianie ich vedie k naivite.Nie som stopercentne spokojný a dokážem byť kritický na SaS, ale to čo sa deje som čakal, nečakal som žiadne zázraky.Množstvo bodov z volebného programu SaS sa dostalo do vyhlásenia vlády a kto ich nečítal tak samozrejme o tom nevie.Takže sa žiadny podraz nekoná a ani nekonal tak ako to vyhlasovali naše krásne médiá a Fico.A master23 už by si mohol trošku zapojiť aj rozum, a nie stále dookola trepať frázy ala Fico že SaS volili len mladí a kvôli marihuane.A tie prieskumy sú úplne nepodstatné momentálne.Uvidíme o necelé 4 roky, dovtedy sa môže veľa vecí zmeniť
master23
Light Professional
Light Professional

skuki,rozum som zapojil,len ty ocividne necitas minule prispevky. marihuana a homosexualovia bola moja reakcia na to, ze je tu niekto nazval Fico volicov naivnymi. takze tich 38 percent volicov slovakov(neviem kolko presne) je naivnych?! a preto som tak reagoval na volicov SaS.
a podla mna komunalne volby tiez dost ukazali o momentalnej podpore stran. aby v BA vyhral kandidat s podporou SMERu? tak to asi dost ukazuje o mienke ludi.

a mne je totalne jedno ked mi niekto da k-, ale aspon napiste nejaky komentar, a nie poslat prazdnu karmu. pre mna za mna, ani sa nepodpiste. len napiste nieco k tomu :)
Rozdiel medzi volicmi SaS a Smeru je ten, ze pri SaS ziju v iluzii (zeru populisticke keci) len hulici a homosexuali a pri Smere vsetci.
je to tvoj nazor. ale to akoze tym chces povedat, ze vsetci ludia co volili Fica su sprosti a naivni? takze ty si ten mudry, a sudis, ze necelych 40 percent Fico volicov je naivnych.

beardie uz si to raz pisal. staci raz.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

sprosti, naivni a prospechari, ano
skuki
Light Professional
Light Professional

Prospechári určite, naivní sa nájdu medzi voličmi každej strany a sprostí, no k tým sprostým by som sa vyjadril takto.Minule sme tu rozoberali že väčšina voličov SMERu majú stredoškolské vzdelanie, sú z nižších vrstiev + dôchodcovia.Zdá sa mi že to nikto nepoprel.To aj potvrdila moja vlastná skúsenosť.A väčšina ľudí má podpriemerné alebo priemerné IQ.Asi preto tých 40%. Týmto sa nechcem nad nikoho povyšovať.
Ad prospechári: Mojej sesternici v práci nakázali aby volila starostu ktorý kandidoval s podporou SMERu lebo im dohadzoval zákazky.
master23
Light Professional
Light Professional

skuki napísal:Prospechári určite, naivní sa nájdu medzi voličmi každej strany a sprostí, no k tým sprostým by som sa vyjadril takto.Minule sme tu rozoberali že väčšina voličov SMERu majú stredoškolské vzdelanie, sú z nižších vrstiev + dôchodcovia.Zdá sa mi že to nikto nepoprel.To aj potvrdila moja vlastná skúsenosť.A väčšina ľudí má podpriemerné alebo priemerné IQ.Asi preto tých 40%. Týmto sa nechcem nad nikoho povyšovať.
Ad prospechári: Mojej sesternici v práci nakázali aby volila starostu ktorý kandidoval s podporou SMERu lebo im dohadzoval zákazky.
mas pravdu. ale nie vo vsetkom suhlasim. poznam dost ludi, kt. maju titul a volia SMER. a ked uz ma niekto VS tak to neznamena, ze ma vysoke IQ alebo neni naivny. dneska na Slovensku moze mat titul hocikto, a viem, ze je to tak. a k tej sesternici, neviem jak to nazvat, ale proste korupcia a take podobne veci, co stalo tvojej sesternici na Slovensku je vsade od skolstva az po neviem kde.
a este k tej sesternici, co inaksie cakas na dedinach? tam to funguje len tak :D (nie vsade, ale v dost dedinach)
skuki
Light Professional
Light Professional

No pomýlil som sa myslel som primátora.Takže je to mesto.Presne Spišská Nová Ves.To je samozrejmosť že nedá sa podľa titulu priamo úmerne určiť IQ.To aj ja viem že tituly má hocikto, ak už niekto dokončil vysokoškolské vzdelanie tak niečo musí mať v hlave alebo, plné vrecká ( väčšina ich asi nie je ).
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

beardie napísal:sprosti, naivni a prospechari, ano
A mozno aj taki ktori nechu aby vo vlade sedeli modri (to nas asi nepadlo ze? :roll: ).
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

master23: nie je to blbé nazývať tých 38 percent ľudí naivnými (a to sa v tom výraze krotím). Aj tých skoro 38 percent Nemcov v 1932 považujem za naivných. A áno, myslím si, že tí, ktorí volili SMER, HZDS a SNS sú buď blbí, alebo naivní (vyber si, čo chceš). Snaž sa zároveň pochopiť fakt (ktorý som tu už sto krát vysvetľoval), že nie všetci voliči SAS boli namotaní dekriminalizáciou marihuany alebo právami gayov - volič akejkoľvek strany predsa nemôže stopercentne súhlasiť so všetkými jej bodmi, to je maximálna utópia. Takže áno - tí jednoduchší voliči sú podľa mňa zmanipulovaní presne tak, ako to bolo v prípade NSDAP a v susednom Maďarsku.

kali520: Nepamätáš sa, ako sa tu istý moderátor pár rokov dozadu do mňa pustil za to, že vidím svet iba na červeno a modro? Možno mal pravdu a ty si z toho vezmi príklad tiež - nevolil som ani červených a ani modrých, dúfam, že to tvoj svet informácií neobráti naruby. Ináč by som chcel vidieť tie rozumné dôvody, prečo by mali radšej vo vláde sedieť červení namiesto modrých (podľa tvojej klasifikácie). Pokiaľ niekto prehliadol všetky tie kauzy a klamstvá, ktoré predchádzajúca garnitúra napáchala, tak je to totálny debil, ktorému by mali zhabať občiansky preukaz. A to isté platí samozrejme aj o iných zlodejských stranách a ich voličoch.
beardie
Redeemer
Redeemer

kali520 napísal:A mozno aj taki ktori nechu aby vo vlade sedeli modri (to nas asi nepadlo ze? :roll: ).
ti volili zelenych alebo sedych ;-)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

kali520 napísal:A mozno aj taki ktori nechu aby vo vlade sedeli modri (to nas asi nepadlo ze? :roll: ).
Och aké milé letmé nenápadné poukázanie na triedneho nepriateľa :) .
kali520
Darca
Darca

seth82 napísal:Možno mal pravdu a ty si z toho vezmi príklad tiež - nevolil som ani červených a ani modrých, dúfam, že to tvoj svet informácií neobráti naruby.
Tych co si volil vytvorili koalciu s modrymi. Volil si modrych ale nepriamo.
beardi napísal:ti volili zelenych alebo sedych
Dufam ze mi napises aj to ako si k tomuto zaveru dospel.
beardie
Redeemer
Redeemer

staci si pozriet vysledky volieb
kali520
Darca
Darca

beardie napísal:staci si pozriet vysledky volieb
A tam sa mam akoze dozvediet ze vseci volici smeru su prospechari, naivny a sprosty, ale ako sa to tam dozviem to mi asi nepovies.
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Dobre, ehm.. nechcem nikoho uraziť, ale.. no úprimne ruku na srdce. Koho podľa Vás asi tak volila Martinka s jej ujom či otcom a tou jeho ženou čo vyzerá ako troll z pána prsteňov.

a) Smer
b) SMER-SD
c) Smer tretia cesta

... áno to je tá pravá vzorka voličov.
Bobala
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobala »

kali520 napísal:A tam sa mam akoze dozvediet ze vseci volici smeru su prospechari, naivny a sprosty, ale ako sa to tam dozviem to mi asi nepovies.
Ja by som este dodal aj slepy a hluchy.
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

kali520 napísal:Tych co si volil vytvorili koalciu s modrymi. Volil si modrych ale nepriamo.
Hm zaujimave, kolko ludi teda volilo v roku 2006 nepriamo meciara ci slotu? Volby su slobodne a keby som mal volit podla vzoru SmerSD, tak sa rozhodujem podla toho, ci dana strana pojde do vlady s sdku alebo smerom. Lenze volim predsa preto, aby sa ta ci ktora stana dostala do parlamentu, ci sa dostane do vladny, to je uz vec povolebnych rokovani a dohod.
Napísať odpoveď