Wikileaks
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Wikileaks
A myslis, ze teroristi vedia o VSETKYCH cieloch, ktore vlada povazuje za dolezite? Ako napr.:
- Nórsko: kobaltová baňa
- Irán: Hormuzský prieliv
- Mexiko: protipovodňová priehrada Anzalduas, prevádzkovaná spoločne USA a Mexikom, hraničný priechod Brownsville
A tak dalej. Dovolim si tvrdit, ze netusia o polovici cielov, ktore v danom dokumente su. Neviem vobec, naco taketo veci zverejnuju. Je to vlastizrada. Nech zverejnia veci ako je 9/11. Ano, proti tomu ja nic nemam. Nech zverejnia utok na Irak. Ani proti tomu nic nemam. Ale nie vsetko. Len to ohrozuje dalsich ludi a staty.
- Mexiko: protipovodňová priehrada Anzalduas, prevádzkovaná spoločne USA a Mexikom, hraničný priechod Brownsville
A tak dalej. Dovolim si tvrdit, ze netusia o polovici cielov, ktore v danom dokumente su. Neviem vobec, naco taketo veci zverejnuju. Je to vlastizrada. Nech zverejnia veci ako je 9/11. Ano, proti tomu ja nic nemam. Nech zverejnia utok na Irak. Ani proti tomu nic nemam. Ale nie vsetko. Len to ohrozuje dalsich ludi a staty.
No o vsetkych mozno nevedia, ale ak sa pozries na utoky z poslednych rokov, tak vo vacsine pripadov aj tak isli iba po civilnom obyvatelstve a nie po strategickych objektoch. Totiz aj z organizacneho hladiska je jednoduchsie odpalit bombu v strede namestia ako na nejakej priehrade alebo inej dolezitej budove.
Neviem no, nemam na to az tak vyhraneny nazor ako ty a az tak sa mi hadat nechce, proste podla mna tym zverejnenim nijak vyznamne teroristom nepomohli.
Neviem no, nemam na to az tak vyhraneny nazor ako ty a az tak sa mi hadat nechce, proste podla mna tym zverejnenim nijak vyznamne teroristom nepomohli.
Určite sa budú teroristi rozhodovať o tom, kam zaútočia podľa nejakej wikileaks.
Článok: Dějinná změna
Článok: Dějinná změna
a preco by nemohli?vediet to mozu tazsie to moze ale pre nich byt a preto sa radsej odpaluju v metrep4ra napísal:A myslis, ze teroristi vedia o VSETKYCH cieloch, ktore vlada povazuje za dolezite? Ako napr.:
ČLÁNOK.
Títo hackeri sa mi začínajú páčiť - naozaj sa zdá, že sa vytvorila istá skupina slobodomyseľných ľudí = hackerov, ktorí sa rozhodli bojovať prostriedkami, na ktoré prakticky nie je dosah, nedajú sa nijako ľahko uťať.
Som nadšený.
A tých článkov ohľadne tohto je na vyššie uvedenej stránka na hlavnej strane viac.
Títo hackeri sa mi začínajú páčiť - naozaj sa zdá, že sa vytvorila istá skupina slobodomyseľných ľudí = hackerov, ktorí sa rozhodli bojovať prostriedkami, na ktoré prakticky nie je dosah, nedajú sa nijako ľahko uťať.
Som nadšený.
A tých článkov ohľadne tohto je na vyššie uvedenej stránka na hlavnej strane viac.
Ak by padol facebook aspoň na zopár dní tak to by nebolo na škodu.Možno by si zopár ľudí uvedomilo že sedením za facebookom nič nezískali.Žiadnu hodnotu.
-
javatar
Hardcore addict
Ja ani nie, lebo je to boj typu nelegalne stiahnute filmy (prakticky su trestany vlastnici legalnych kopii). Zaplatia za to zase len obycajny ludia ktory vyuzivaju sluzby PayPalu a MasterCard.hughito napísal:Som nadšený.
Vytvorit system darcovstva pre Wikileaks by bolo riesenie, toto je len pomsta.
Wikileaks a moderní anarchistická praxe
Hodím to sem, má to spolu súvis.
javatar: Sleduj trochu bližšie, ako presne a načo útočia hackeri so skupiny Anonymous.
Ich oficiálne prehlásenie:
Hodím to sem, má to spolu súvis.
javatar: Sleduj trochu bližšie, ako presne a načo útočia hackeri so skupiny Anonymous.
Ich oficiálne prehlásenie:
Kód: Vybrať všetko
Dobrý den. My jsme Anonymous. Vzhledem k falešným představám, které se o nás šíří, chceme vysvětlit, o co v našem případě jde.
Anonymous je různorodý kolektiv jednotlivců, kteří se zaměřují na zajištění svobody projevu a informací po celém světě. Naším úmyslem není vyvolávat chaos bez příčiny, ale chránit internet od tyranie, kterou jí nyní chtějí vnutit vlády a podnikatelské instituce. Neděláme to pro sebe, ale prosazujeme práva na svobodu projevu a informací globálně. Žádáme vás, abyste nás podpořili, nikoliv v naší věci, ale v zájmu svých vlastních práv. Nedovolte vládám, korporacím či sdělovacím prostředkům, aby ovládaly, co smíte vidět, slyšet a co si smíte myslet.
Mnoho lidí ve sdělovacích prostředcích vytvořilo zkreslený obraz toho, co je skupina Anonymous. Říká se, že ústava Spojených států je živý dokument, protože ho lze pozměňovat tak, aby to vyhovovalo měnícím se potřebám amerického lidu. V témže duchu je skupina Anonymous živoucí kulturou lidí a myšlenek, rostoucí, měnící se entita. Anonymous je každý jednotlivec, bez ohledu na národnost, pohlaví, rasu, etnicitu, sexualitu či přesvědčení. Všechno, co se připisuje skupině Anonymous, je málokdy založeno na konsensu nás všech jako celku - fungujeme prostřednictvím demokratické meritokracie myšlenek - a jednáme podle vlastního svědomí a nikoliv podle nějakého vůdce. Skupina Anonymous usiluje bránit pravdu a transparentnost a žádáme vás, jako jednotlivce, sdělovací prostředek či vládu, abyste činili totéž.
Během amerického hnutí za občanská práva pořádali aktivisté okupační stávky a bránili tímv rámci nenásilných protestů proti segregaci v přístupu do podniků. Pro lidi to samozřejmě bylo nepříjemné a rozhněvalo je to, ale tyto nenásilné protesty byly nezbytně nutné k tomu, aby byl přijat Zákon o lidských právech. Dnes existuje mnoho podniků na internet, a tak se i protesty musejí přesunout online. Naše útoky DDos jsou virtuálními okupačními stávkami. Jsou zaměřeny proti těm institucím, které napomáhají cenzuře informací. Tyto činy nepůsobí trvalé škody: pouze okupujeme bandwidth, internetový kanál, a systémové zdroje, podobně jako když demonstranti zaplnili sedadla v jídelnách podniku Woolworth.
Naše nynější kampaň, Operace odplata, je reakcí na akce, které byly podniknuty proti Wikileaks. Celá řada světově ekonomicky a politicky nejmocnějších institucí se pokusila zlikvidovat důvěryhodnost této organizace a úplně ji odstranit z internetu. K tomuto útlaku dochází jménem ochrany státních zájmů, avšak ve skutečnosti je to způsob, jak ochránit osoby, které jsou vinny likvidací transparentnosti, a snaží se tak utajovat před veřejností své vlastní zločiny. Neexistují žádné důkazy, že byla jediná osoba poškozena prozrazením informací. Wikileaks fungují v součinnosti s několika médii a pokoušely se - marně - debatovat s americkým ministerstvem zahraničí o tom, co by se mělo a co by se nemělo zveřejnit. Právě v důsledku tohoto soustředěného úsilí potlačit Wikileaks vystupujeme na obranu jejich svobody.
Internet je v tomto stále více autoritářském světě poslední pevností svobody. Je schopen propojit a sjednotit celé lidstvo, odstranit bariéry jazyka i vzdálenosti. Když jsme spolu spojeni, jsme silní. Když jsme silní, nemusíme se bát tyranie. Právě proto se vlády a korporace rozhodly zaútočit na Wikileaks. Obávají se naší moci, když se globálně spojíme, obávají se naší schopnosti vyžadovat spravedlnost. Mějte to vždy na paměti.
V této vznikající informační společnosti nastal historicky důležitý okamžik pro osud svobody projevu. Tyto útoky proti svobodě projevu budou mít důležité důsledky pro budoucnost. Náš pokojný aktivismus se zaměří proti všem, kteří mají v úmyslu omezovat svobodu projevu a informací, bez ohledu na jejich moc. Instituce, proti kterým vedeme kampaň, upírají všem lidem základní lidské právo. Všechny osoby, korporace, vlády či jiné instituce, které se postaví proti tomuto cenzurování a začou namísto toho podporovat svobodu projevu, se stanou našimi spojenci. Skupina Anonymous si spíše přeje vzdělávat své odpůrce, nechce jim škodit. Usilujeme o svobodu pro všechny, i pro ty, kdo nás kritizují a útočí na nás. Kampaň Anonymous nezamýšlí poškozovat jednotlivé občany, jednotlivé organizace, servery či vlády, které podporují autentickou svobodu projevu.
Anonymous naléhá na lidi světa, aby se přidali k boji proti všem formám cenzury, na obranu svobody na internetu i mimo něj. Existujeme na okrajích společnosti, na internetu i mimo něj, ale jestliže nás budete hledat, najdete nás.
Chceme ukončit tento text konečnou výzvou pro ty, kteří dál mají v úmyslu pokračovat se svou kampaní proti lidským právům a svobodě projevu v tisku a proti svobodě informací.
Jsme Anonymous.
Je nás mnoho.
Očekávejte nás.Re: Wikileaks
Teší ma že hackery ochraňujú wikileaks.A wikileaks robí len dobre, že to odkrylo aspoň sa uvedomia politici čo robia aj tak teroristi račej odpália bombu v strede namiesta ako napr. v pentagone.
A dám ruku do ohňa za to, že sú to židovskí hackeri
...
...
-
Soviet
Darca
http://www.sme.sk/c/5678897/americke-de ... -ludi.html Taktiez dobry clanok, ktory ukazuje,ze Wikileaks urobila par kvalitnych krokov a USA im nezabrani v tom tie informacie rozsirovat dalej 
preco zidovski?
Lebo Židia stoja za všetkým.
ja tej blbej poznamke nerozumiem viem ze je to mierene na ivana a kaliho ale nepoberam to.
-
Stoporko
VIP
son-goku: tomu sa vraví irónia 
tým hackerom držím palce - robia dobrú prácu. Tak isto aj wikileaks.
tým hackerom držím palce - robia dobrú prácu. Tak isto aj wikileaks.
nevies ze zidaci mozu za vsetko? 
vraj hej.rotschild a bilberger maju iste paky cim mozu robit sarapatu na trhoch ale ci to zneuzivaju ja neviem.stoporko ironiu chapem ale preco by mali byt hackeri zidia ked podla narodniarov statny system ma byt ovladany zidmi.to by sli zidi proti zidom .ale to je jedno to mala byt jeho provokacia 
To išlo skôr o to, že tí hackeri majú isté slobodomyseľné myšlienky, názory, atď. A podľa našich spolu-diskutujúcich ako kali a spol., boli (a sú) tieto slobodomyseľné skupiny vždy židovské, resp. pod vplyvom Židov, resp. riadené nimi.
Takže všetky revolúcie boli židovské, dokonca (tuším kali to bol) tvrdia, že aj anarchizmus je židovský výtvor, atď. atď.
Samozrejme, všetka tá sloboda je len fingovaná a má slúžiť na to, aby sa rozložili kresťansko-národné princípy nášho západného sveta
a Židia sa konečné budú môcť chopiť svetovlády. Tramdadadá !
Takže všetky revolúcie boli židovské, dokonca (tuším kali to bol) tvrdia, že aj anarchizmus je židovský výtvor, atď. atď.
Samozrejme, všetka tá sloboda je len fingovaná a má slúžiť na to, aby sa rozložili kresťansko-národné princípy nášho západného sveta
dakujem za vysvetlenie.aj ja sa snazim obcas slobodne mysliet.
Takže si Žid, resp. pod židovským vplyvom. Ovšem, ak to slobodné myslenie nie je v rámci nacionalizmu a jeho ideológie. Ak áno, potom si naozaj slobodomyseľný.Son-Goku napísal:dakujem za vysvetlenie.aj ja sa snazim obcas slobodne mysliet.