Problém z ovládaním PC (7 sekundové mrznutie)
Problém z ovládaním PC (7 sekundové mrznutie)
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém z ovládaním PC
počas hrania stlač ctrl+alt+del a pozri na koľko % je vyťažený procesor pri tom "seku"
normálne nechaj na pozadí bežať to okno s vyťažením procesora hraj CS a keď sa to stane prehoď do toho okna a podľa grafu uvidíš či bol nejaký výrazný nárast
normálne nechaj na pozadí bežať to okno s vyťažením procesora hraj CS a keď sa to stane prehoď do toho okna a podľa grafu uvidíš či bol nejaký výrazný nárast
Re: Problém z ovládaním PC
no obávam sa že to nestíham len pokial zistím že to zas spravilo tak prejdu 2 sekundy nedá sa to nejak ináč zistiť? ale vyskúšam to
stále mi to robí niekedy aj častejšie 2x do 10 minút a pri tom seku tých pár sekúnd ani myš a klávesnica nereaguje tak neviem čo s tým
stále mi to robí niekedy aj dva krát do minúty prosím vás ak niekto viete alebo máte skúsenosť poraďte mi
zistil som že to nemá nič s procesorom system ide kludne a zrazu nevidno ani kurzor myši a narátal so 7-8 sekúnd pokiaľ sa kurzor objavil aj hardisk je v poriadku aj ramky sú ok a mám aj stále aktualizovaný systém a najnovšie ovládače 
stále mi to robí niekedy aj častejšie 2x do 10 minút a pri tom seku tých pár sekúnd ani myš a klávesnica nereaguje tak neviem čo s tým