Problém z ovládaním PC (7 sekundové mrznutie)

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cuciny
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Problém z ovládaním PC (7 sekundové mrznutie)

Príspevok od používateľa cuciny »

:smt006 Ahojte :smt006 v poslednom čase mám menší problém počas nejakej hry sa mi stane ked hrám napr. csko tak sa mi zasekne ovládanie akokeby som držal šípku pohybu dopredu a pritom aj ked ju pustím samo ide dopredu (a nereaguje na žiadne tlačidlo ani na pohyb myšou) po 5sekundách zastane a funguje aj zase reaguje všetko ďalej, alebo sa mi stalo že aj samo strieľalo ako keby som držal tlačítko na myši a aj ked dám ruku preč tak striela dalej a trvá to asi 5-6sekúnd a robí to len niekedy raz za polhodinu alebo raz do hodiny neviem čím by to mohlo byť ovládače mám nainštalované na všetko, myš mám pol roka a klávesnica má už niekolko rokov ale funguje stále bez problému ale nemyslím si že to je niečo z myšou alebo klávesnicou. ak niekto viete alebo máte podobnú skúsenosť prosím poraďte :smt081
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém z ovládaním PC

Príspevok od používateľa hrban »

počas hrania stlač ctrl+alt+del a pozri na koľko % je vyťažený procesor pri tom "seku"
normálne nechaj na pozadí bežať to okno s vyťažením procesora hraj CS a keď sa to stane prehoď do toho okna a podľa grafu uvidíš či bol nejaký výrazný nárast
cuciny
Medium Expert
Medium Expert

Re: Problém z ovládaním PC

Príspevok od používateľa cuciny »

no obávam sa že to nestíham len pokial zistím že to zas spravilo tak prejdu 2 sekundy nedá sa to nejak ináč zistiť? ale vyskúšam to :D
stále mi to robí niekedy aj častejšie 2x do 10 minút a pri tom seku tých pár sekúnd ani myš a klávesnica nereaguje tak neviem čo s tým :smt017 stále mi to robí niekedy aj dva krát do minúty prosím vás ak niekto viete alebo máte skúsenosť poraďte mi :?: :plus: zistil som že to nemá nič s procesorom system ide kludne a zrazu nevidno ani kurzor myši a narátal so 7-8 sekúnd pokiaľ sa kurzor objavil aj hardisk je v poriadku aj ramky sú ok a mám aj stále aktualizovaný systém a najnovšie ovládače :smt081
Napísať odpoveď