Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
buzi-qwerty: Na teba aj karmu škoda mínať, ty sa plne a dostatočne zdiskredituješ sám.
Inak súhlasím s tým, čo tu píše Waldo. Určite to nejaký vplyv zanechá.
Inak by ma zaujímalo, ephramko, odkiaľ sú tie štúdie.
Inak súhlasím s tým, čo tu píše Waldo. Určite to nejaký vplyv zanechá.
Inak by ma zaujímalo, ephramko, odkiaľ sú tie štúdie.
waldo samozrejme kazda minca ma 2 strany, ja to nepopieram...vsetko ma svoje negativa aj pozitiva...hovoris tu o negativnych vplyvoch homosexualnej vychovy, tak mi napis konkretne tie negativne vplyvy...
treba si uvedomit, ze su medzi nami deti a je ich pomerne vela, ktore nemali tolko stastia ako my, ich rodicia sa na nich vykaslali, odkopli ich, odvrhli...a pritom ich splodil tradicny model matka+otec...taketo deti su plne detskych domovov, v ktorych podla mna nie su ani z daleka podmienky, ktore by sa rodinu aspon snazili simulovat...taketo deti by dali hocico, aby mali niekoho kto ich ma rad, kto ich podporuje, niekoho v kom by citili istotu...a ked dnes uz nie je nic nezvycajne, ked deti vychovava slobodna matka alebo ovdoveny otec, podla mna minimalne rovnako dobre dokaze vychovat dieta aj homosexualny par...
treba si uvedomit, ze su medzi nami deti a je ich pomerne vela, ktore nemali tolko stastia ako my, ich rodicia sa na nich vykaslali, odkopli ich, odvrhli...a pritom ich splodil tradicny model matka+otec...taketo deti su plne detskych domovov, v ktorych podla mna nie su ani z daleka podmienky, ktore by sa rodinu aspon snazili simulovat...taketo deti by dali hocico, aby mali niekoho kto ich ma rad, kto ich podporuje, niekoho v kom by citili istotu...a ked dnes uz nie je nic nezvycajne, ked deti vychovava slobodna matka alebo ovdoveny otec, podla mna minimalne rovnako dobre dokaze vychovat dieta aj homosexualny par...
-
qwerty-xyz
hughito ephramko ..... nechcete trojku? hm??? sendvic?..... ephramko mne do ritky,a ja hughitovi ... co vy nato chlapci? ...
bude show . . . .
Nesmial by som sa, najväčší odporcovia homosexuality boli často odhalení, že nimi sami sú 
qwerty skus si precitat tvoje posledne 4 prispevky (vlastne aj mnoho inych svojich prispevkov v inych temach) a mozno si uvedomis z akeho dovodu sa ti nedari najst babu, ktora by s tebou chcela mat trvalejsi vztah...
-
qwerty-xyz
som asi gay co ? ....ephramko napísal:qwerty skus si precitat tvoje posledne 4 prispevky (vlastne aj mnoho inych svojich prispevkov v inych temach) a mozno si uvedomis z akeho dovodu sa ti nedari najst babu, ktora by s tebou chcela mat trvalejsi vztah...
hej v sexuologickej praxi je pomerne dost caste, za zaryti odporcovia homosexuality, maju sami problem so svojou sexualnou orientaciou, pocituju urcite sexualne napatie a homosexualne tendencie, samozrejme si ich nie su schopni pripustit, bojuju s tym a preto bojuju a otvorene radikalne vystupuju aj proti homosexualom a homosexualite, lebo to chapu tak ako keby ich homosexuali mohli zviest na tu zlu cestu a urobit z nich dalsieho homosexuala...
ja si myslim, ze clovek, ktory je vyrovnany so svojou sexualnou orientaciou (ci uz heterosexual alebo homosexual) nema tendencie bojovat proti inej orientacii a brat to tak, ze ti co maju inu orientaciu dokazu svojim vplyvom zmenit orientaciu aj mne...
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2010, 16:37)
qwerty precitaj si este raz vsetky svoje prispevky vo vsetkych temach a mozno zistis, preco nie si schopni najst dievca, ktore by s tebou chcelo mat trvalejsi vztah... a nie, nechcel som tym povedat, ze potrebujes chalana...myslis si, ze nejaky chalan by ta chcel na trvalejsi vztah ? pochybujem...
ja si myslim, ze clovek, ktory je vyrovnany so svojou sexualnou orientaciou (ci uz heterosexual alebo homosexual) nema tendencie bojovat proti inej orientacii a brat to tak, ze ti co maju inu orientaciu dokazu svojim vplyvom zmenit orientaciu aj mne...
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2010, 16:37)
qwerty precitaj si este raz vsetky svoje prispevky vo vsetkych temach a mozno zistis, preco nie si schopni najst dievca, ktore by s tebou chcelo mat trvalejsi vztah... a nie, nechcel som tym povedat, ze potrebujes chalana...myslis si, ze nejaky chalan by ta chcel na trvalejsi vztah ? pochybujem...
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2010, 16:41)
Nielenže si nemôžeš nájsť babu podľa svojich 150 bodov, ale ani tí chlapci o teba nemajú záujem.
-
qwerty-xyz
Boh Stvoril Adama a Evu, nie Adama A Radovana, ... aby si davali do ritky. a ephramko, ja nepotrebujem citat svoje prispevky, toto je forum, si tu pisem co chcem ja viem aky som, na ake dievcata mam a ake maju na mna.
odporca buzniciek som, a tie vase prehovaracky, na to aby som priznal ze som buznicka ma nejako nehecuju, je pravdou ze dnesne buznicky su uz kade tade takze sa nahlas hlasit proti buznickam dneska neoplati.....
no jo boh stvoril adama a evu, aspon uz vieme odkial tie antihomosexualne nazory mas a kto ti ich natlacil do hlavy...
-
qwerty-xyz
natlacil? jezisi kriste, ja som ateista !!!! ale tak mam zdravy rozum .......ephramko napísal:no jo boh stvoril adama a evu, aspon uz vieme odkial tie antihomosexualne nazory mas a kto ti ich natlacil do hlavy...
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ephramko - chceš azda povedať, že ľudský druh mohol vzniknúť z dvoch homosexuálov? Resp. ako potomstvo ľubovoľného množstva homosexuálnych jedincov nejakej "praopice" z ktorých mutáciou vznikol pračlovek? Homosexuál je z rozmnožovacieho hľadiska zbytočný - pomáha svoju rodu prežiť, stará sa o potomstvo svojich príbuzných, no sám sa nerozmnožuje - teda z homosexuálnej opice ľudia nevznikli. Preto to bol adam a eva = muž a žena, resp. veľa mužov a veľa žien (niekde som čítal, vraj tých žien bolo okolo 7)
qwerty: Keď si ateista, načo používaš kresťanské argumenty ?
-
qwerty-xyz
hughito? aby si sa mohol pytat. . . .hughito napísal:qwerty: Keď si ateista, načo používaš kresťanské argumenty ?
-
lowmanek
Light Professional
je vidiet ze svoje nazory si vies dokonale odargumentovat...
a aby som nebol OT...nechapem co mate proti homosexualom/homosexualite...niekedy som bol tiez radikalne proti (ked som bol maly som asi vzdy kukal telku iba ked sa napity slota snazil povedat suvislu vetu) avsak az ked som sa dozvedel ze jeden z dobrych znamych o ktorom som si vzdy myslel ze z neho bude daaky pan "heathbreaker" sa otvorene priznal ze je homosexual mi doplo ze proste nemoze za to ze ho pritahuje rovnake pohlavie
tak lamac srdci stale moze byt...
stoporko, nic z toho co si tu prezentoval, sa ja neznasim povedat, to si povedal ty a pokial viem tak citat myslienky zatial nevies...
neznasam ked niekto miesa evolucnu teoriu a modernu empiricku vedu s nabozenstvom, proste snaha za vsetkych okolnosti si argumenty usporiadat tak, aby to nabozenstvo stale platilo...
ano samozrejme, bez heterosexualov by sme neexistovali, ja proti heterosexualom a tradicnej rodine nic nemam, sam z nej pochadzam...a bavime sa o pripadoch, kedy deti nemali tolko stastia, aby mali otca+matku...takych deti a ludi je velmi vela...este pred 50rokmi bolo nemyslitelne, aby slobodna matka sama vychovavala deti, dnes? realita takmer kazdeho druheho manzelstva...ano je nestandartne, aby dieta vychovaval lesbicky alebo gaysky par, ale stale si myslim ze deti dokazu vychovat minimalne tak dobre ako slobodna matka, slobodny otec...
trochu ta upravim, homosexuali nie su neplodni, mozu mat deti a aj ich maju, nasa spolocnost si pred tym sice zatvara oci a nechce si to pripustit, ale ja poznam niekolko lesbickych parov, ktore maju deti...tiez vedia aka je situacia v nasej spolocnosti, takze sa snazia zit pokial mozno co najviac utajene, maju svoj uzky okruh znamych, ktorym doveruju a to je tak vsetko...smutne je, ze nasa legislativa taketo pripady neriesi, keby nahodou ta biologicka matka zomrela, tak decko pojde do decaku...bez ohladu ci partnerka jej mamy sa o to dieta starala od narodenia...
stoporko, nic z toho co si tu prezentoval, sa ja neznasim povedat, to si povedal ty a pokial viem tak citat myslienky zatial nevies...
neznasam ked niekto miesa evolucnu teoriu a modernu empiricku vedu s nabozenstvom, proste snaha za vsetkych okolnosti si argumenty usporiadat tak, aby to nabozenstvo stale platilo...
ano samozrejme, bez heterosexualov by sme neexistovali, ja proti heterosexualom a tradicnej rodine nic nemam, sam z nej pochadzam...a bavime sa o pripadoch, kedy deti nemali tolko stastia, aby mali otca+matku...takych deti a ludi je velmi vela...este pred 50rokmi bolo nemyslitelne, aby slobodna matka sama vychovavala deti, dnes? realita takmer kazdeho druheho manzelstva...ano je nestandartne, aby dieta vychovaval lesbicky alebo gaysky par, ale stale si myslim ze deti dokazu vychovat minimalne tak dobre ako slobodna matka, slobodny otec...
trochu ta upravim, homosexuali nie su neplodni, mozu mat deti a aj ich maju, nasa spolocnost si pred tym sice zatvara oci a nechce si to pripustit, ale ja poznam niekolko lesbickych parov, ktore maju deti...tiez vedia aka je situacia v nasej spolocnosti, takze sa snazia zit pokial mozno co najviac utajene, maju svoj uzky okruh znamych, ktorym doveruju a to je tak vsetko...smutne je, ze nasa legislativa taketo pripady neriesi, keby nahodou ta biologicka matka zomrela, tak decko pojde do decaku...bez ohladu ci partnerka jej mamy sa o to dieta starala od narodenia...
-
Stoporko
VIP
Moja reakcia bola na tento tvoj výrok. Myslím, že sa ti nesnažím do hlavy nič napchať - len reagujem na tento zjavný výmyselephramko napísal:no jo boh stvoril adama a evu, aspon uz vieme odkial tie antihomosexualne nazory mas a kto ti ich natlacil do hlavy...
tvrdím snáď niekde, že homosexuáli sú neplodní? No pokiaľ niekto súloží s opačným pohlavím, už to proste nie je homosexuál - môže to byť bisexuál, kur*a, žigolo...ktokoľvek.
vela homosexualov ma skusenost aj s babou, hlavne z obdobia "kedy sa este hladali" resp. neboli schopni si svoju orientaciu priznat...to z nich ale heterosexualov a bisexualov nerobi...
...a ked chce mat lesbicka dieta, tak to ma dost jednoduche, staci sa na 5minut zapriet a vydrzat to 
-
Stoporko
VIP
ephramko - chcel som ti niečo napísať, no momentálne na to nemám nervy - zajtra mám skúšku. Zamysli sa ešte raz nad mojim pôvodným príspevkom a pouvažuj, ako súvisí s NASILU oplodnenou lesbičkou a evolučnými zákonmi - jedinec s výhodnou mutáciou bude mať viac potomstva.
pretože dieťa opakuje to, čo vidí u rodičov. čož môže byť v rozkole s jeho prirodzenou sexualitou. o pekle ktoré tomuto dieťaťu môže pripraviť naša stále ešte homofóbna spoločnosť ti hovoriť ani nemusím.ephramko napísal:nechapem preco si ludia myslia, ze homosexualny par dokaze vychovat len homosexualne deti...
adopcie - NIE. čisto len z racionálneho hľadiska, neber to ako účelovú diskrimináciu z nenávisti väčšiny.
stoporko: tvoje delenie ľudí podľa užitočnosti v rozmnožovacom reťazci druhu ma stále irituje. hlavne ako u človeka ako si ty, ktorý si tak zakladá na duševnej hodnote človeka. mal som jednu bývalú, jej názor je že nikdy nechce mať deti - deti neznáša, obmedzovali by ju, odmieta byť matkou. je z toho tvojho hľadiska tiež nejako "menej prínosná" pre spoločnosť ako homosexuáli?
qwerty:
lowmanek: tiež som bol takto podobne prekvapený u istého človeka, inteligentný dobre vyzerajúci chlap, navonok nevykazoval žiadne prejavy homosexuality... zrejme len spoločnosť je vystavená obrazom homosexuálov a lá buzna Rochnyak.