ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
KaptMichal
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: ANTIFICO

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Ale kazdemu bolo jasne ze SaS VYTVORI koaliciu s "modrymi". Pritom seth ak si volil SaS nevolil si modrych? Volil, pretoze su to praviciari, kapitalisti a ak si daju zelene logo tak to neznamena ze niesu ini.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

kali520: Trochu chorá teória, nie? To znamená, že ak by som volil KDH (teda podľa tvojej teórie modrých) a tí by sa spolčili so SMERom (čo už raz samozrejme nepredvídateľne spravili), tak by som nepriamo podporil červených? lacko to taktiež trefne poznamenal a doplnil.

KaptMichal: ja som volil SAS a nie SDKÚ. Nevolil som modrých. Či mi už bolo jasné, že sa vytvorí koalícia aj s SDKÚ, či nie - s nimi nemám nič spoločné. Nič nie je ideálne, ak by bolo podľa môjho, tak by mohla vládnuť iba SAS, avšak to je iba utópia. SAS sú pravičiari? A to odkedy? A SMER nie sú kapitalisti? Ktorá strana z parlamentu nie je kapitalistická? Čo sú toto za teórie?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

seth82 napísal:kali520: Trochu chorá teória, nie? To znamená, že ak by som volil KDH (teda podľa tvojej teórie modrých) a tí by sa spolčili so SMERom (čo už raz samozrejme nepredvídateľne spravili), tak by som nepriamo podporil červených? lacko to taktiež trefne poznamenal a doplnil.
Ty si ale volil SAS ktory hrdo hlasali ze so smerom do koalicie nepojdu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No a? Písal som hádam niečo o SAS a SMERe? Skús si môj príspevok prečítať ešte raz a poriadne a hlavne sa snaž pochopiť jeho podstatu. Podľa tvojej teórie v podstate každý z nás volil buď červených alebo modrých, či už je to parlamentná alebo neparlamentná strana - každý volič priradením svojho hlasu napomohol jednému alebo druhému veľkému hráčovi, či už priamo alebo nepriamo - teda ak niekto volil Paliho Kapurkovú, tak vďaka tomu nešiel hlas SMERu a SDKÚ, ale keďže vďaka menšiemu počtu hlasov pre SMER a SNS vyhrala terajšia koalícia, tak vlastne volič Paliho Kapurkovej nepriamo volil modrých. Tak si to myslel? Nepripadá ti to trochu pritiahnuté za vlasy (a nauč sa písať, fakt mi to nedalo...)?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

seth: A nepísal si tu aj ty o tom, že nevolič dáva automaticky hlas SMERu (teda najsilnejšej strane) ?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nepamätám si. Písal som?
hughito
Redeemer
Redeemer

seth82 napísal:Nepamätám si. Písal som?
Beriem späť, bol to slay. :)
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

Kde? kde? :) Aj ja chcem vedieť! Ale pokiaľ je to o tej matematike nevolenia, že je to výhodné pre najsilnejšiu stranu, tak viem.. a za tým si stojím.
hughito
Redeemer
Redeemer

slay napísal:Kde? kde? :) Aj ja chcem vedieť! Ale pokiaľ je to o tej matematike nevolenia, že je to výhodné pre najsilnejšiu stranu, tak viem.. a za tým si stojím.
Presne to.

A vyhrabal som to v starej téme o voľbách.

Nejakú podobnosť v tom vidím, aj keď to nie je úplne rovnaká situácia.

seth volil SaS, nevolil SDKÚ-DS. To, že spolu vytvorili koalíciu a bolo to dopredu jasné, je zase druhá vec.
KaptMichal
King
King

seth ale predsa niesi naivka aby si si myslel, ze SaS by ostala v opozicii a nesla s modrymi do koalicie ak by mohla. Skratka ano je to tak, bud chces A alebo chces B a ak povies ze si volil C tak to by si musel volit skutocne kapurkovu a nie hento. Aj ten co volil HZDS alebo SNS vedel, ze pojdu so smerom (alebo tak predpokladal). Takisto to plati aj o SDKU a spol. aj ked tam su tie hlasy vyrovnanejsie... A

A ak SaS niesu modri tak co su? Fakt zeleni?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Písal som snáď niečo také alebo v takom zmysle? V politike je možné všetko a nikdy nevieš, aky galimatiáš môže vzniknúť (SMER+KDH v minulosti), plus môj príspevok bol hlavne o tom, že ja som modrých nevolil a nevolil som ani červených (na základe vašej vlastnej kategorizácie). To, že nespadám do vašej osobnej klasifikácie, mňa osobne nezaujíma. O farbičkách sa tu s tebou naťahovať nejdem, nie je to podstata tejto diskusie.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ste riadne zblbnutý propagandou ani si to neuvedomujete,.. už len keď je v novinách na interne nejaká fotografia Fica alebo iného opozičného politika tak mu tam dajú takú fotku ktorá sa nevydarila alebo sa zle tvárí na tej fotke určite to aj upravuj,... ale keď sú fotky s Radičovou tak ju prezentujú ako usmievavú. Fuj!!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Áno, áno, ja tu v Anglicku som denno denne blbnutý propagandou z Markízy, Jojky, TA3, Hospodárskych novín, Pravdy, Nového Času, Plus 7 Dní a iných. Vlastne už ani neviem, že kam sa mám obrátiť, aby po mne niektoré z médií nevyskočilo a nemasírovalo by mi hlavičku. Ale chcem sa spýtať - ty masírovaný nie si? Odkiaľ berieš ty svoje informácie o politickom dianí? Oboznám nás so špeciálnou kategóriou zdrojov, ktorými sa informuješ ty, aby sme vedeli, že čo máme sledovať, aby sme neboli "blbnutí propagandou", fakt to to tu viacerí uvítame. Iba dúfam, že to nebude niečo zo skupiny Prop, Zvedavec alebo Beo a podobne...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

a hlavne Fico sa aj tak vacsinou sprava - nasrany, nervozny, preto ukazuju take jeho fotky. Radicova sa zas prevazne naivne usmieva, preto ukazuju take fotky.
slay
Addict
Addict

Famine napísal:ste riadne zblbnutý propagandou ani si to neuvedomujete,.. už len keď je v novinách na interne nejaká fotografia Fica alebo iného opozičného politika tak mu tam dajú takú fotku ktorá sa nevydarila alebo sa zle tvárí na tej fotke určite to aj upravuj,... ale keď sú fotky s Radičovou tak ju prezentujú ako usmievavú. Fuj!!
Ako sa Fico správa k médiám tak sa ony správajú k nemu. Nehovoriac o tom, že je to zámerné pre vytvorenie profilu mučenníka pre ľudí ako ty. Zjavne to zaberá. Chudák Fico však, tie zlé krvilačné hyeny a on je len poctivý dobrý človek. :shock: Jémine.

Btw. Fico má svoje J&T médiá, ale ani tam mu nevedia dať normálnu fotku, rovnako ako aj na volebných bilboardoch mal pripečené fotky a to jednoducho preto lebo on tak naozaj vyzerá. Stále sa tvári ako by sa práve posral. Tak sa narodil. Whatever..
KaptMichal
King
King

Áno, dajme Megan Fox do SaS a všetko bude super. Politika je úplne o výzore slay, trafil si do čierneho.
a hlavne Fico sa aj tak vacsinou sprava - nasrany, nervozny, preto ukazuju take jeho fotky. Radicova sa zas prevazne naivne usmieva, preto ukazuju take fotky.
Možno si to myslíš práve kvoli tomu že ho tak stále vidíš.

Keď pozerám tlačovky tak vôbec nevyzerá ako posraný ani ako nervózny, vyzerá ako predseda strany na tlačovke.

//

//

Karmisti - Megan sa vám nepáči?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ja zas co som videl videa, na vacsine bol nervozny :) Asi sme pozerali kazdy nieco ine, posledne 4 roky :)
KaptMichal
King
King

tak to moze kazdy subjektivne vnimat mne prisiel na tlacovkach a este aj pocas vlady ako clovek, ktory ma urcitu istotu. Takisto aj v TV relaciach a rozhovoroch.
slay
Addict
Addict

KaptMichal napísal:Keď pozerám tlačovky tak vôbec nevyzerá ako posraný ani ako nervózny, vyzerá ako predseda strany na tlačovke.
:lol: To si robíš srandu? Fico proste vyzerá ako Fico a na tlačovke najviac. Nechci odo mňa aby som ti tu natrepal linky z youtube z tlačoviek, alebo zo živých meetingov, Fico je Fico a média mu len vracajú to čo on zámerne vytvára.

Ak by sa mi chcelo spisovať všetky vulgarizmy, ktoré uštedril médiám, tak to bude pekná kopa. A to nie je vizitka moderného politika, ale sedláka, takého sedláka akých chce Fico osloviť a ktorí ho volia. To je celé, možno si tiež taký sedlák čo sa raduje keď premiér nadáva médiam do hyen a idiotov a získava tak u teba sympatie.

Ficové správanie nemá obdoby nie len na Slovensku, prečo asi? Preto, že chudáčikovi chcú všetci ublížiť? Asi ťažko, skôr preto lebo sedlákov na Slovensku musíš jednoducho oslovovať ako sedlákov, keby Fico hovoril o tom ako si minule v krčme prdol a potom šiel robiť zabíjačku, tak by mal ešte vyššie preferencie. Alebo je tu ešte jedna možnosť, a síce že bol totálne neschopný premier, ktorý nevie kontrolovať ani sám seba nie to celú krajinu.
KaptMichal
King
King

Dobre si sa strápnil, len keby to nebolo v tejto téme.

Fica nemám rád nevolil by som ho - pre ostatných plačkov.

A ešte jedna vec - to ako niekto vníma človeka je čisto subjektívne a odvodzovať z toho to aký je.....wtf?
Napísať odpoveď