Mačka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Gyrxiur
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Mačka

Príspevok od používateľa Gyrxiur »

pekna cica

inak ak vam macky skrabu nabytok, alebo lezu kam nemaju, staci tam dat cerstvo vymackanu citronovu stavu, to macky velmo odpudzuje
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Alebo kupit taky na to specialny spray. Ukazala mi ho ta zenska, od ktorej kocura kupovat budeme. Tak si ho zadovazim aj ja.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Grim napísal:...čo sa mena kocúra týka, vždy som chcel aby sa volal polytetrafluóretylén [skrátene Poly]...ak raz kocúra mať budem, bude sa volať takto...
alebo jednoducho "teflon"..

Dal by som sem obrázok mojej mačky, ale dáky č***k, mi ju prednedávnom prešiel autom :(
Maro.
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Maro. »

Tak to ste sa z nej dlho netešili :(
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tak tu je moj trulo. Uz je doma. Ma 3 mesiace a 4 dni. :) Vola sa Max. :)
Prílohy
01.jpg
02.jpg
03.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Macky zboznujem, aj ked som skor zastancom kratkosrstej (bezudrzbovej) verzie. No zeby ani u tych nebol problem s chlpami sa povedat neda - chlby sa stavaju sucastou vsetkeho - podlahy, stoliciek, gauca, topanok, oblecenia, vlasov aj jedla. Dostanu sa uplne vsade. To co spominal Uplink s tym hajzlikom - nejak by som s tym nestresoval, nas ho ma v kuchyni, kde aj jedavame a absolutne ziadny problem so smradom nie je. Ovsem, cisteny ho ma 2x za den.

Co sa skriabania sedacky a pod tyka - ak ho odmalicka budes vychovavat ze na sedacku nesmie, a ak, tak len na nieco (napr nas smie iba na deku, a to sme ho takto prevychovali uz stareho). S nabytkom (drevom) sme problem nikdy nemali.

S cim ale rataj, je to realny problem, su muchy v lete a zaclony ako skvele pomocky na splhanie :D ... nas kocur ked vidi muchu, tak pre neho okolity svet a pravidla prestavaju existovat.

Uzijete si s nim este vela srandy, ale aj starosti, ale to k tomu patri :). (btw, meno "trulo" sa mi paci viac ako "max" :D)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tak nejako sa ho snazim vychovat, nech mi nedriape po kozennej sedacke. Ide to tak na 90%. Sem-tam porobi nieco, ale este to nie su velmi viditelne skody. :) Inak sa hra vela so svojimi hrackami, co je super.

Zachod vobec, ale vobec nie je citit. Pojde na kastraciu, ked bude mat 6 mesiacov, tak verim z s tym eliminujeme pach uplne, kedze by nemal znackovat potom. No, o tych muchach som uz pocul svoje, budem sa snazi ich zabijat prvy. I ked, ked budem v praci, neviem neviem, co tu bude robit sam. :)

A Trulo ho volam len tak, lebo je ako somar, pobehuje kade-tade, ked mu prepne v hlave, hlavu a telo si obucha 1000x lebo sa smyka po plavajucej, no neskutocne je zabavny. Sa z neho tesim. :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

uži si kým je s ním zábava, v dospelosti to bude len lehniť :D
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jo jo tento obrazok to vystihuje :lol:
Prílohy
cats.jpg
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Trosku sa aj tesim, ked bude velky, aspon mu prestane prepinat, ako sa to deje teraz sem-tam. :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

:) Mate fakt dost dobre fotky :D Ja som nasho kocurika naucil zasa chodit na jedno miesto pod stol. Akonahle zistil, ze sa tam da prejst, tak tam chodi autmaticky a potom pride za mnou. Vsade chodi .. :) A macka stara, je zasa ako strazny pes ... :) A to doslova.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

p4ra napísal:Trosku sa aj tesim, ked bude velky, aspon mu prestane prepinat, ako sa to deje teraz sem-tam. :)
tak drzim palce, lebo niektorym zvieratam to prepina cely zivot. :D Vlastna skusenost
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Hehe, dufam. Lebo z toho prebiehania z absolutneho pokoja, akoby bol naspeedovany fakt nemozem. :hehe:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Tiež mám rada mačky, ale kedže sme mali vždy veľkého psa na dvore, chovať nejakú mačku nebolo možné. Buď ich pes roztrhal, alebo radšej tade ani nechodili..Pred dvomi rokmi kedy nám pes zomrel na starobu, k nám zavítal jeden kocúr ktorého niekto týral a vystrelil mu oko, bol veľmi plachý a prvý krát sa nám dal pohladkať až minulé leto, od vtedy má u nás na dvore pelech, chytá myši, je dobre krmený, len chudák má len jedno očko.. Nechápem takých idiotov :evil: pridávam foto, aby ste videli že aj s jedným okom môže byť kocúr pekný :) aj tak ho mám rada...a Myslím že si spravil rodinu, pretože už k nám chodí aj jeden pravdepodobne potomok :)
Prílohy
P1080243.JPG
Pravdepodobne Billyho "potomok" :)
Pravdepodobne Billyho "potomok" :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Jedna z tych horsich skusenosti. Hral sa na mojom stole pri PC, smykol sa, chcel sa zachytit a rovno o moju ruku. Tak to stipe. :)
Prílohy
IMG_0356.JPG
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vydezinfikuj si to a žiješ ďalej :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Jasne. Umyl som, dal som na to nejaku domacu palenku. Malo by to byt OK. :)
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

kafiatko napísal: Nechápem takých idiotov :evil:
nie ze nechapem, ale vesat, strielat a lyncovat taky odpad, ked to ublizi zvieratu, ublizi aj ludom :smt068 :-x
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

No ja som veľkým milovníkom zvierat...prikladám foto môjho 1,5 ročného parchanta menom Rišo :) Má skvelú povahu, je veľmi spoločenský, ale vie sa rýchlo roznervovať a potom tak aj niekedy vyzerajú moje ruky..a tiež mu v posl. čase dosť hrabe, asi je v puberte a možno v dedine je veľká konkurencia a nevie si nájsť zástrčku, keďže jeho ukájacím objektom sa stal náš pes (Novofundlandský krížený s čuvačom, teda dosť veľký;D ):D
Prílohy
Rišo
Rišo
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

tak ja ja sa Vam pochvalim. Mame doma teraz dvoch kacurov. jeden sa vola "kocúr, kacis, kašisko, bubo, bubaty, bubčo, bubi" a druhy "čimbo, čumbucha, čimbiak" a uz ako pride. ked sme mali este mačku (bola stara, a opustila nas pri koteni malych :( ) s menom "cicvor" - dost zvlastne meno pre macku, ale co uz :) cital osm niekde prispevok, ze macka je ako stazny pes. nas cicvor bol tiez. na svore sa nemohol ukazat ziadny vlciak. ak sa ukazal, tak to bolo prvy a posledny krat. bola to velmi mudra macka, a zistila, ze ak trafi pazurmi nufak psa, tak pes uteka ako splasena koza. par krat som bol svedkom, ked pes do mna vrcal tak som ustupil a prisla macka aby ho odplasila a pes utekal.. som len hlavou krutil. macka bola zjezena ako kaktus, ale psa odohnala a takou hrdou chodzou potom prisla ku mne pre pohladenie :)

teraz ku tym nasim kocurom... obaja su cierni, spravne vychovani. ked im treba ist kakat nebo cikat, tak sa pekne pytaju von. ako pisal hojko. bud cakaju pri dverach hladiac na klucku, alebo ked spime, tak mnaukanie, ked nezabera, tak vyskocia na mamu, sadnu si na hrudnik a pozeraju jej do tvare. proste clovek sa zobudi na ten blby pocit, ze na neho niekto pozera :D a ked nezabera ani to, tak pazurmi driapkat o calunenie sedacky :)

moj oblubenec kocur, tak to je trieda sama o sebe. na rukach vydri byt iba v mojom naruci, ked ho chyti niekto iny, tak je nespokojny a len pozera kadial mu je najlahsie zoskocit :) spanku si tento moj chlapec uziva az za. najcastejsie v kresle na taburetke alebo ked mamina spi, tak si lahne ku noham a tam sa zakempi. najviac sa mi na nom paci to, ze akokolvek ho clovek hladka, tak sa mu to paci a prehadzuje sa z jednej strany na druhu. ked mu skrabkam lica, tak skrabkam na jednom mieste a on si podava hlavu tak, aby mu bolo to skrabkanie prijemne :) a ma rad aj suchanie prstom pod bradou, ale to asi kazda macka :)

co sa tyka chlpov, tak aj ked plzne, ci uz vacsi alebo mensi kacur, tak to doma nejako nebadat, teda hlavne je to viditelne kde spavaju. deka sa vyprasi a funguje sa dalej

ak ma este nieco napadne, tak to dopisem :) a pohladam nejake fotky a hodim ich sem :)

/// este jedna zvlastnost... nasim mackam oni-káme :D je to dost nezvycajne, ked tykam aj starkej, ale zvykli sme si, ze mackam onikame :)
Prílohy
DSC00003.JPG
DSC00082.JPG
DSC00084.JPG
DSC00290.JPG
DSC00292.JPG
Napísať odpoveď