Mám záujem o kúpu nejakej lepšej myši, moc sa v tom nevyznám tak potrebujem poradiť. Požiadavky: Aspoň 3000dpi, dobre prevedenie - proste nech je kvalitná, pre praváka
Strop: 35 €
Z tychto 3 by som si ja osobne vybral ROCCAT, ale ja mam Logitech MX-518 a som s nou spokojny, nevymenil by som ju za inu, ale to je o zvyku, poznam ludi, ktori menia mysky castejsie ako ponozky
Blade.m napísal:Z tychto 3 by som si ja osobne vybral ROCCAT, ale ja mam Logitech MX-518 a som s nou spokojny, nevymenil by som ju za inu, ale to je o zvyku, poznam ludi, ktori menia mysky castejsie ako ponozky
ja ju chcem aspon na dva roky...ten dizajn mx518 sa mi nepaci.
acid: Myska sa nekupuje podla designu. Ergonomia MX518 je taka, aby vyborne sedela v ruke a ten ucel plni. Ma rovnake spracovanie ako napriklad Logitech G5 (vlastnim tuto mys) a mozem povedat, ze G5 sedi v ruke skvelo a neda sa to ani len porovnat napriklad s takym Razerom (tusim to bol Diamondback) s ktorym sa mi pracovalo hrozne. Vsetci hraci si myslia, ze jedina moznost na hry je Razer, neviem vsak ako k tomu prisli a preco sa tlacia do Razera.
hojko napísal:acid: Myska sa nekupuje podla designu. Ergonomia MX518 je taka, aby vyborne sedela v ruke a ten ucel plni. Ma rovnake spracovanie ako napriklad Logitech G5 (vlastnim tuto mys) a mozem povedat, ze G5 sedi v ruke skvelo a neda sa to ani len porovnat napriklad s takym Razerom (tusim to bol Diamondback) s ktorym sa mi pracovalo hrozne. Vsetci hraci si myslia, ze jedina moznost na hry je Razer, neviem vsak ako k tomu prisli a preco sa tlacia do Razera.
možno názov, možno dizajn
fajn myšky sú razerky (napríklad Deathadder, Lachesis expert a samozrejme mamba - najlepšia myška podľa mňa) fajn sú aj roccatky aj logitechy, každopádne myš si treba pred kúpou vyskúšať a keď si ľavák tak dvojnásobne
Ked mys, tak verbatim, ked auto, tak francuza, ked telku, tak sencor, ked hi-fi, tak technica z tesca. Tenisky Rabook, siltovka s dvojitou fajkou a sportovu supravu Adiaids.
Hlavne setrit za kazdu cenu Ved na to mame.
KoCi napísal:Ked mys, tak verbatim, ked auto, tak francuza, ked telku, tak sencor, ked hi-fi, tak technica z tesca. Tenisky Rabook, siltovka s dvojitou fajkou a sportovu supravu Adiaids.
Hlavne setrit za kazdu cenu Ved na to mame.
BiGTomEE - s tou myšou je to fakt zlé. To je to isté ako keď niekto obraňuje Acer pri notebookoch, alebo Benq pri LCD paneloch. Majú v sebe super najnovšie technológie a super hodnotenia v recenziách, problém je že v ne-recenziách čiže v RL [real life] sa Ti rozpadávajú výrobky od týchto kvalitných firiem doslova pred očami...no a keď máš dobrý kus, tak Ti niekedy aj vydrží. Problém je že ľudia nemajú na to hazardovať takto s peniazmi a skúšať 50/50. Teda aspoň ja osobne nie som dosť bohatý na to aby som si kupoval šmejdové veci...
Len tak pre zaujímavosť. Mám už druhú Verbatimku, kamoš tiež. Tá myška sa vôbec nerozpadáva, neškrípe, nepraská. Dá sa pohodlne nastaviť všetky tlačidlá, senzor je kvalitný. A ja nič také nechválim, čo nepoznám. (že KoCi, Filipito)
A len si pozrite príslušenstvo + recenzie a hlavne kommenty ostatných. Tej myši nič nechýba a spracovanie je perfektné...
myslím že tento tvoj príspevok hovorí za všetko, všemohúcny BiGTomEE A.K.A. (najlepší skladač zostáv ktorý to po jednom vyskladaní vzdal) ma tu chce urážať, prosím nabudúce sa pozri na seba a až tak hovor niečo omne a mojich rodičoch, a vlastne ani neviem prečo ja reagujem na takéhoto debila