Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa kali520 »

Progres sa tam dosahovat da ale je vyrazne pomalsi a to je problem, lebo to moze daneho cvicenca znechutit a odradit od toho treningu.

K tym predlaktiam myslim si ze by sa mali cvicit, ale zase ked som ich ja cvicil tak nejak zvlast zazaraky som tam nevidel.

Mne predlaktie vyrazne narastlo hlavne po milionoch serii mrtvolach a to zdoraznujem bez trhacok.

Napr aj teraz idem toho sheika, a tam ziadne ze biceps predlaktie neni, ale za to je tam plno serii mrtvol a nejak necitim ze by predlaktie u mna stagnovalo.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

cawte , chcel by som sa spýtať ze čo je dobré hneď po cvičeni , nemyslim gainer ani prot. a pod. ale nieco co sa da lahko pripraviť alebo zohnať ...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

gainer alebo protein :D
ked nechces hore uvedene, akekolvek jedlo ktore by si mohol oznacit ako "hlavne" je vhodne, teda obsahuje vsetky potrebne ziviny=tuky, cukry a hlavne bielkoviny
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

no :D si mi vela poradil .... som myslel nejake prakticke rady .. :D
ColdRain
Addict
Addict

tak keď ti je ľúto proteín kúpiť čo si čakal, že ti poradím, že máš rozmixovať pol kila masa a šupnúť to do shaker-u ? :D
veď keď si pozrieš jedálničky kulturistov a vrcholových športovcov máš tam v podstate len kvalitné hlavné jedlá a občas nejaký doplnok, ktorý je práve ten zlepšovák, nič okrem neho nie je ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No okrem toho sú steroidy. :lol:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

kali520 napísal:No niektorym trojbojarom to moze byt akurat tak jedno ake maju lytka. Kukni na tohoto trpazlika jak vyzera
Ale dviha 6 nasobok svojej vahy a na sutazi sa to pocita.

Inak Coldrain ma pravdu s tymi lytkami. Toto je do velkej miery vec genetiky, niekto ich proste ma velke a nemusi ich moc cvicit a niekto sa moze aj roztrhnut a aj tak neporastu tak ako by sa ocakavalo. Podobna partia je aj predlaktie.
Kali, miesas do kopy dve uplne odlisne veci - vykonnost a estetiku.
Jedna vec je liftnut 6-nasobok svojej vahy, druha vec je vyzerat ako saso.
Ja im neupieram, ze su namakani a ze ta sila tam proste je, ale na druhej strane, symetria im zjavne nic nehovori. Je to smiesne mat lytka ako zenaty vrabec a kvadra ako dva tulene. :)
kali520
Darca
Darca

kinjeril ja som len reagoval na toho tvojho znameho. Mozno ze mu je uplne u riti jak vyzera, mozno je pre neho priorita len vykony na danych cvikoch a volake lytka ho netrapia tak s nimi ani nestraca cas.

Druha moznost je to co tu pisal coldrain, a to je zla genetika a s tym uz chalan asi vela nespravi.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

1.Môže mi niekto poradiť cviky pre plávanie?(cviky ktoré cvičia plavci vo fitku :) )
2.A dá sa dosiahnuť plavecké V-čko ak som nezačal s plávaním odmala ?(resp. je to len gentika?)
3.Ktoré partie plávaním neprecvičím?
4.Ďakujem :)
ColdRain
Addict
Addict

1, nerozumiem :D keď sa chceš zlepšiť v plávaní, tak plávaj :P
2, samozrejme, že dá, Včko je záležitosť svalov ramien, prs a chrbta, cvič ich a bude Vcko
3, v podstate vsetky, ak plavas poriadne...mozu zaostavat biceps a triceps
4, nemas zaco
hughito
Redeemer
Redeemer

To neviem či dáš len samotným plávaním (vo fitku sa V-ečko vybudovať dá).
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

hughito napísal:To neviem či dáš len samotným plávaním (vo fitku sa V-ečko vybudovať dá).
ako? dookola to čo písal coldrain ramena chrbat a prsia ? Hrazda mi asi stacit nebude co : )
ColdRain
Addict
Addict

tak samozrejme to chce aj štíhly pás, aby nebolo z Vcka Xko...a aby si nevyzeral jak betónový pilier, tak aj nohy, čiže celé telo ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

To sa točíme v kruhu, proste cvičiť celé telo. Zamerať sa na nejaké V je nezmysel.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

viem ze sa to tu uz riesilo, ale aj tak dam na rady skusenejsich
potrebujem nejaky kvalitny potreningovy protein, na cene az tak nezalezi, nebudem toho hltat tony takze hadam aj mensie balenie vydrzi
ide o to ze mam stale menej casu na poriadne zradlo po treningu, idu skusky, bude len horsie a kezde v tychto doplnkoch sa vobec nevyznam a ani shopy/eshopy nepoznam tak mi hadam nieco najdete
malo by to byt srvatkove, kvalitne, na prichutiach nezalezi, cena kludne aj vyssia, hlavne aby to nebola nejaka muka
diks
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

viete co hladam? zoznam vyrobcov a ich produkty, teda nase suplemetny ktore zakazala FDA v USA a ktore sa este predavaju u nas alebo v EU. jedno som nasiel v Biomagu ale rad by som vidiet ten zoznam cely. dosta ma to zaujima.
vela "nasich" znaciek je takych ktore obsahuju pridavky nepovolene FDA a inymi potravinovymi org. v EU.
viete niekto kde sa to najst ? (pozrel som FDA ale nic)
ColdRain
Addict
Addict

vendo napísal:viem ze sa to tu uz riesilo, ale aj tak dam na rady skusenejsich
potrebujem nejaky kvalitny potreningovy protein, na cene az tak nezalezi, nebudem toho hltat tony takze hadam aj mensie balenie vydrzi
ide o to ze mam stale menej casu na poriadne zradlo po treningu, idu skusky, bude len horsie a kezde v tychto doplnkoch sa vobec nevyznam a ani shopy/eshopy nepoznam tak mi hadam nieco najdete
malo by to byt srvatkove, kvalitne, na prichutiach nezalezi, cena kludne aj vyssia, hlavne aby to nebola nejaka muka
diks
pozri značky BSN, BIO5 alebo optimum nutrition...zožeň si vzorky a ber ten ktorý ti bude chutiť najviach ttp://www.bodyworld.sk/katalog/proteiny
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

ColdRain
Addict
Addict

všetko sú to top kvalitné proteiny, hydro je najdrahsie, lebo ja najrychlejsie vstrebatelne, ale ci ti to stoji za tu cenu je na tebe...
kali520
Darca
Darca

ventilare napísal:viete co hladam? zoznam vyrobcov a ich produkty, teda nase suplemetny ktore zakazala FDA v USA a ktore sa este predavaju u nas alebo v EU. jedno som nasiel v Biomagu ale rad by som vidiet ten zoznam cely. dosta ma to zaujima.
vela "nasich" znaciek je takych ktore obsahuju pridavky nepovolene FDA a inymi potravinovymi org. v EU.
viete niekto kde sa to najst ? (pozrel som FDA ale nic)
Na tom biomagu si to precitaj cele http://new.biomag.sk/show_article.php?id=197

Ide o to ze tie doplnky obsahovali Yohimbín a Vanád (Vanadium) ktore su naozaj skodlive a nebezpecne. Uplne zoznami asi tazko najdes treba si jednoducho citat zlozenie tych vyrobkou a davat si nato pozor.
Napísať odpoveď