Opera (novinky, chyby, ...)
Re: Opera (novinky, chyby, ...)
Ľudia, nieje nejaký extension alebo java script alebo whatever, čo by dokázalo invertovať farby? že v noci keď mi vadí biele pozadie a čierny text, by som si zmenil na čierne pozadie a biely text
ja mam taky problem, uz dlhsiu dobu ked otvorim menu Zalozky na bocnom paneli a zavrem ich, tak pri znovuotvoreni operi sa otvoria a furt ich musim zatvorit. Mozno som nieco poklikal a teraz mi to tak robi ale predtym mi to nerobilo. Kde nastavim aby mi po otvoreni operi nezobrazovalo otvorene zalozky? (ono to robi aj pri historii atd..)
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...v nastaveniach hneď na prvej záložke...
Mam dojem ze si ma nepochopil, alebo som to zle formuloval, ide mi o to ze ja mam zobrazenu bocnu listu na ktorej mam: Zalozky, Slovnik, Stahovanie.. po kliknuti na jedno z toho, sa mi vysunie okno v ktorom su Zalozky -> ulozene stranky, Slovnik - stranka so slovnikom, Stahovanie -> stiahnute subori. A jedno z toho, na ktorom som bol naposledy, sa mi to otvori vzdy po otvoreni Opery - to okno, aj ked som pred zavretim Opery dane okno zavrel. Predtym mi to fungovalo tak, ze ked som to nechal otvrene, tak to ostalo otvrene a ked nie, tak po spusteni Opery sa mi to nezobrazovalo.
prikladam radsej aj obrazok - je to zo stranky opera a mam na mysli ako to facebook okno len namiesto toho tam mam JA zalozky. To facebook okno alebo zalozki sa da zavriet a ostane len ta lista.
Co si mi poradil ty som nenasiel ziadne nastavenie pre ovladanie tej listy.
prikladam radsej aj obrazok - je to zo stranky opera a mam na mysli ako to facebook okno len namiesto toho tam mam JA zalozky. To facebook okno alebo zalozki sa da zavriet a ostane len ta lista.
Co si mi poradil ty som nenasiel ziadne nastavenie pre ovladanie tej listy.
ide vám v opere to nové google vyhľadávanie? Opere 10.63 ....v prílohe, to čo myslím vo firefoxe
nejde. a ani mi to nechýba. mám vyhľadávač v speeddiale, načo liezť na google.sk? 
-
Grim
Darca
...mne ide...skús refresh stránky, alebo skôr vymazať cookies...
-
jamesiq
Medium Star
Ono Opera a Google novinky sa moc nemusia teda. Ale ani mi to nevadi. Hlavne nie to nove obrazkove vyhladavanie, strasne to je 
-
pryja
Darca
Stale castejsie mi pri nacitani nejakej stranky vyhodi v opere tuto hlasku:
Bad Request (Invalid Header Name)
co to znamena? aj som hladala v google a nasla som len odkazy v ang., comu prd rozumiem
Bad Request (Invalid Header Name)
co to znamena? aj som hladala v google a nasla som len odkazy v ang., comu prd rozumiem
opera 11 vonku 
pridané rozšírenia, zoskupovanie listov, upravený adress bar a ešte nejaké fičurinky
pridané rozšírenia, zoskupovanie listov, upravený adress bar a ešte nejaké fičurinky
-
Grim
Darca
...a ako bonus pravidelné pády...aspoň u mňa...v priebehu minúty mi spadla 2x...
Na nete je kopec negatívnych reakcií, že sa jedna o príliš skoré vydanie s kopcom chýb a nepodoťahovaných vecí.
Mne síce nič zatiaľ nepadlo, ale toto bolo trošku fakt skoro...
dva tyždne dozadu (možno ani tolko nie) som skušal alfu, tyžden dozadu betu, a teraz release
dva tyždne dozadu (možno ani tolko nie) som skušal alfu, tyžden dozadu betu, a teraz release
-
p4ra
Redeemer
Zacal som pouzivat dnes. Prave z nej aj pisem. Nainstalovane 2 extensions. Ziadne padanie zatial.
nepáči sa mi že ikony pluginov sú vpravo hore... prečo nieje položka v panely vlavo ako ostatne položky (unite, pošta, založky...)? A keď už by sme chceli aby bola niektora z položiek stale "na dosah", tak aby to bolo voliteľné... veľmi nelogicke
tiež mi zatiaľ nepadla. a rozšírenia by som tiež uvítal napravo v panely medzi ostatnými vecami. aj som ich tam hladal prvý krát... zajtra asi bude 11.1 
ako sa spúšťajú tie rozšírenia? nainštaloval som si youtube downloader a netusím ako to použiť...?
Po nainštalovaní rozšírenia si spusti video na youtube. Pod videom ti pribudlo tlačidlo Download, cez ktoré video v požadovanej (dostupnej) kvalite stiahneš.
Mám problém so stránkkou fitmagazin.sk
Akonahle ju otvorim, po sekunde opera zamrzne a musím vypať proces cez ctrl-alt-delete. Skúsil som preinštalovať flash a nič, cez chrome bez problémov
Akonahle ju otvorim, po sekunde opera zamrzne a musím vypať proces cez ctrl-alt-delete. Skúsil som preinštalovať flash a nič, cez chrome bez problémov