Skoda fabia porucha
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Skoda fabia porucha
...RATZI písal o aute, ja napíšem o tebe...prídeš do bazáru a so zlzami na krajíčku povieš že by si ho rád predal, potom stále básni o tom, aké to bolo skvelé auto a ako ťa vždy všade zaviezlo. Keby sa pýtali na dôvod predaja, tak si vymysli napr. finančné problémy, alebo také niečo. bude to vyzerať, že si naozaj v nudzi a že by si ho inak nepredával...chudák ten čo to kúpi...
-
Fabo
Hardcore addict
Grim neviem... financne problemy... to mi skor evokuje moznost ze to chlapec pusti aj za lacnejsie, len nech ma hned peniaze na ruku...
Grim skor si myslim ze to nezaberie,... ludi nezaujima ineho financna situacia..kazdy sa stara o seba aby co najviac zarobil...
caute ludia mam taky maly problemik. jedna sa olej
v aute mam olej aral super tronic long life 3 5w-30 a je ho tam zalostne malo a moje zasoby sa minuly (netesi mi tam nieco
) no a mam doma len castrol GTX magnatec 5w-40
alebo castrol SLX long life 3 5w-30 mozem tam dat tento ? nic nehrozi? lebo surne potrebujem zajtra ist dlchsiu trasu. a neviem ci mam ist zhanat ten co mam alebo kludne mozem doliat ten s tym istym ozacnenim len inou znackou vyrobcu
dakujem
si ma potesil ze nemusim zajtra hladat ten co tam mam
v aute mam olej aral super tronic long life 3 5w-30 a je ho tam zalostne malo a moje zasoby sa minuly (netesi mi tam nieco
alebo castrol SLX long life 3 5w-30 mozem tam dat tento ? nic nehrozi? lebo surne potrebujem zajtra ist dlchsiu trasu. a neviem ci mam ist zhanat ten co mam alebo kludne mozem doliat ten s tym istym ozacnenim len inou znackou vyrobcu
dakujem
Mozes dat kludne aj inu znacku LL,.. len nesmies zmenit viskozitu oleja... 5W30
caute no o5 mam problem s fabiou co som ju chcel predat tak to musi nejaky ten cas pockat musim vymenit celne sklo a po nehode opravit cely bok(nie moja vina z druhej poistky nastastie) no a zacalo mi strasne triast s autom par dni dozadu pri malej rychlosti je to ako keby mi nieco nadvyhalo zadok z jednej strany ako keby som mal vajce namiesto kolesa take nieco podobne to je a neviem prist na pricinu koleso je v poriadku aj z vnutornej aj vonkajsiej strany nieje ohnute pozeral som aj sroby a su nepohnute zajtra skusim dat na rovinu a dotiahnut koleso
alebo mam dat dole koleso a popozerat to ci tam nieco nieje? nejaky typ od vas co by to mohlo byt? ide zo zadnej pravej strany (tusim ze prava)
chcel by som auto dvyhnut obycajnym dvyhakom co je k rezevre:D lenze nikdy som to nerobil a nemam ani miesto kde by som to spravil ako mam zaistit auto aby sa nepohlo ked bude dvyhnuty zadok auta? staci rychlost alebo ho mam opret o nejaky obrubnik?
som ohladom aut dost amater
za rady dakujem
alebo mam dat dole koleso a popozerat to ci tam nieco nieje? nejaky typ od vas co by to mohlo byt? ide zo zadnej pravej strany (tusim ze prava)
chcel by som auto dvyhnut obycajnym dvyhakom co je k rezevre:D lenze nikdy som to nerobil a nemam ani miesto kde by som to spravil ako mam zaistit auto aby sa nepohlo ked bude dvyhnuty zadok auta? staci rychlost alebo ho mam opret o nejaky obrubnik?
som ohladom aut dost amater
podla mna nevyvazene kolesa... navsteva pneuservisu by mohla pomoct 
-
RATZINGER666
Darca
ak to bolo po buracke, asi si dostal ranu aj na kolo... nic nerob, nicoho sa nechytaj, zavolaj opat obhliadkarovi a nechaj si to prehliadnut v servise... nasledne naklady budu opat riesenie cez poistovnu... kolo bude pravdepodobne vyosene v torznych tyciach alebo ohnute... bezna zavada po tomto druhu buracky...
netrafila koleso tak to neuznaju asi...
trafila az tesne za kolesom prednim predne dvere zadne dvere dalej nie a to nebol silny naraz len plechy prehnute a doskriabane
trafila az tesne za kolesom prednim predne dvere zadne dvere dalej nie a to nebol silny naraz len plechy prehnute a doskriabane
-
RATZINGER666
Darca
tak potom bol trafeny aj zaves kolesa pod plechmi, inak sa to vysvetlit neda... jedine tak, ze to nema spojitost s tou nehodou, co opisujes... ale inak sa koleso malokedy vychyli samo od seba zo dna na den do takej miery, ze je to poznat a citit aj pri malych rychostiach... taktiez mohlo odletiet zavazie, ak si mal ohnuty disk a bolo ho tam vela... netrafil si obrubnik alebo nejaku jamu?
Bude polamany kord na pneumatike... mali sme uz X takych pripadov... volnym okom to nemusis vidiet ale ked das pneumatiku na stroj a roztocis ho tak ide ako vajce....Skor by som isiel do pneuservisu nech sa to pozru....
-
p4ra
Redeemer
Chalan, cital som tvoje prispevky, aj ked nerad, a nie som skodoradostny, musim sa priznat, ze dost som sa nasmial. Najprv si zacal hrozne zufalo, potom uz to prechadzalo do smutku, neskor do ironie, az si skoncil pri totalnom flegmizme. Klobuk dole. 
Keby sa mne stane toto, porazilo by ma.
Keby sa mne stane toto, porazilo by ma.
RATZINGER666-jamu som urcite trafil ked jazdim po ba cestach obrubnik nie z nehodou to mozno asi nebude mat nic to som napisal len preisotu keby tie kolesa boli nejako tak nachylne na nieco take (nevyznam sa)
ono mi to auto triaslo trochu dlchsie ale bolo to asi tym ze mam tie brzdy zvlnene len teraz cca tyzden mi to uplne trasie pri malych rychlostiach nad 50kmh uz to skoro nieje citit
Acer01-a netriaslo by to aj pri rychlosti nad 50kmh? skusal som ist 110 na prazdnej ceste a to auto zacalo tak divno "drncat" rezonovat a triast
len potrebujem este aby tak aspon mesiac vydrzalo a nechcem donho uz dat ani cent okrem benzinu.
p4ra tak je ot len auto no a ja som bol zacinajuci sofer tak dostalo kapky no planoval som ze vydrzi 2roky ale nevydrzalo snad aspon zanho dostanem 700eur co je dost pod cenu ale ked si to tak vezmem co nanom treba spravit uz by bolo prec nebyt nehody a tie preliacene dvere a poskriabane zadne dvere by tu cenu dalo aspon o 200eur dole a tak ked ma ot nic nebude stat tak to este podrzim
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2011, 13:13)
este nieco ma prave napadlo dnes som to skusal
ako sa rozbieham tak to trasie uplne najviac ak sa nerozbieham velmi prudko vtedy to netrasie tak moc
potom ako prekrocim 50kmh tak to neni citit skoro vobec. no akonahle pustim uplne plyn a idem na volnobeh bez rychlosti tak to zase zacina triast a ako zas jemne pridam plyn tak to zase prestane no ak idem okolo 20kmh tak to treasie najviac ked pustim plyn a vyradim rychlost.
a este ked zastauvjem napr na semafore a priblizujem sa uplne tak pomalicky tak to citit strasne ako sa to "prevaluje" fakt ako vajco na kolese ked som obzeral kolesa tak som si vsimol ze guma je celkom dost popraskana (ked tak rozmyslam tak to auto je fakt zle natom)
ono mi to auto triaslo trochu dlchsie ale bolo to asi tym ze mam tie brzdy zvlnene len teraz cca tyzden mi to uplne trasie pri malych rychlostiach nad 50kmh uz to skoro nieje citit
Acer01-a netriaslo by to aj pri rychlosti nad 50kmh? skusal som ist 110 na prazdnej ceste a to auto zacalo tak divno "drncat" rezonovat a triast
len potrebujem este aby tak aspon mesiac vydrzalo a nechcem donho uz dat ani cent okrem benzinu.
p4ra tak je ot len auto no a ja som bol zacinajuci sofer tak dostalo kapky no planoval som ze vydrzi 2roky ale nevydrzalo snad aspon zanho dostanem 700eur co je dost pod cenu ale ked si to tak vezmem co nanom treba spravit uz by bolo prec nebyt nehody a tie preliacene dvere a poskriabane zadne dvere by tu cenu dalo aspon o 200eur dole a tak ked ma ot nic nebude stat tak to este podrzim
//autoeditácia príspevku (18 Feb 2011, 13:13)
este nieco ma prave napadlo dnes som to skusal
ako sa rozbieham tak to trasie uplne najviac ak sa nerozbieham velmi prudko vtedy to netrasie tak moc
potom ako prekrocim 50kmh tak to neni citit skoro vobec. no akonahle pustim uplne plyn a idem na volnobeh bez rychlosti tak to zase zacina triast a ako zas jemne pridam plyn tak to zase prestane no ak idem okolo 20kmh tak to treasie najviac ked pustim plyn a vyradim rychlost.
a este ked zastauvjem napr na semafore a priblizujem sa uplne tak pomalicky tak to citit strasne ako sa to "prevaluje" fakt ako vajco na kolese ked som obzeral kolesa tak som si vsimol ze guma je celkom dost popraskana (ked tak rozmyslam tak to auto je fakt zle natom)
Chobot nie, ak je polamana guma,bude to z tebou nadhadzovat pri kazdej rychlosti,.... najlepsie je to citit ked ides pomalycky na jednotke....
tak ono to citit trosku mozno ale nie tak ako ked idem pomaly.... neda sa to nejako inak zistit len v pneuservise? mam doma este jedny pneu nove ale nechcel som ich tam nahadzovat ze to predam 4stare a 4nove pneuAcer01 napísal:Chobot nie, ak je polamana guma,bude to z tebou nadhadzovat pri kazdej rychlosti,.... najlepsie je to citit ked ides pomalycky na jednotke....
asi vyjadzim benzin a odstavim ho kym sa nespravi okno a dvere a potom si najde noveho stastneho majtela z aacka bude dalsi stastny zakaznik ked tam skryju vsetko co sa bude dat :Dsnad ho vykupia
Chobot v servise ti to pozru za max 3eur .. da dole koleso,da na stroj-roztoci,nahodi naspat kolo na auto
Budes hned vediet na com si,..
no tak ja viem nacom som a je to biedneAcer01 napísal:Chobot v servise ti to pozru za max 3eur .. da dole koleso,da na stroj-roztoci,nahodi naspat kolo na auto![]()
3ecka tak to este do toho auta vrazim asi pondelok pojdem mozno na obliadku tak to zoberem rovno kuknut ku kamosovi do servisu snad bude mat cas.. potom napisem ako som dopadol
este ma napadlo pred hmm nedavnom sa mi zakusla rucna brzda ked som stal tyzden v dost velkom kopci a da sa povedat ze od vtedy som to nejako zacal pocitovat ale niesom si 100% isty nemoze to mat aj stym nieco spolocne? ze tam je nieco pokazene a brzdi to koleso v nejakom mieste?
lebo som isiel asi 100km natom ked sa ta brzda "odkusla" a dost som mal horuce koleso ked som si vsimol ze ako jedine koleso je suche pocas snezenia
alebo sa prehrialo koleso a zmenilo tvar? je to mozne?
-
p4ra
Redeemer
Skoda fabia porucha
Prepac, ale ja sa fakt neviem prestat smiat.
Funguje na tom aute vobec nieco? 
jasne okienka idu dat dole
ale aby som nehovoril len zle tak startuje ako diabol este som snim nemal problem teda vlastne raz to nechcelo nejako naskocit a blikali tam nejake kontrolky a motor ako keby nesiel na vsetky valce ale iba na jeden take buchnanie divne ale na 3pokus to nabehlo normlane
Ak ti je ľúto dať 3€ tak najjednoduchšie zistíš vadu kolesa tak že ho vymeníš s iným kolesom na aute. Skús ho prehodiť diagonálne a keď pri jazde budeš cítiť že to drnčí vpredu tak je chyba jasná. Ak si mal "zakusnutú" brzdu a koleso sa nahrialo na dosť vysokú teplotu tak ti stačilo chytiť aj menšiu jamu a spojenie jama+horúce koleso mohlo z neho spraviť vajce. Máš na aute vzadu kotúče alebo bubny?