to co bolo? wua, este musiaMaki napísal:no tak novy diel celkom funny... som zvedavy ci sa s tymi alienmi este stretnu a ci Telford prezil
Stargate Universe
-
qwerty-xyz
Re: Stargate Universe
Jaka by toto bola dobra tema na rozoberanie pocitov zo serialu a vysvetlovania pojmov ktorym tu nemusi kazdy rozumiet ale... ale qwerty tu zase rozobera (p...) hovadiny a neda sa tu normalne diskutovat :
Ale teraz k poslednej casti
Myslim si ze Telford prezije lebo ho emzaci nemaju preco zabijat neni pre nich samotny hrozba ale toto moj nazor ze ho nezabiju
Myslim ze Awakenings je jedna z najlepsich casti SGU zatial
Dufam ze tym ako rozbehli 2. seriu touto castou tak to bude tak pokracovat lebo mne sa sice lubia vsetky casti ale ked je tam riesene moc vela osobnych vztahov, a su tam vselijake taketo podrazy a podobne aj ked to k takemu rushovi sadne tak ked je v tych castiach toho moc tak to posoby moc pochmurne a nie tak oddychovejsie ako by serial mal byt
Ale celkovo som spokojny a SGU sa mi neuveritelne paci a tak ako na SG-1 a SGA ostal som zavisli aj na SGU 
Ale teraz k poslednej casti
Myslim ze Awakenings je jedna z najlepsich casti SGU zatial
Dufam ze tym ako rozbehli 2. seriu touto castou tak to bude tak pokracovat lebo mne sa sice lubia vsetky casti ale ked je tam riesene moc vela osobnych vztahov, a su tam vselijake taketo podrazy a podobne aj ked to k takemu rushovi sadne tak ked je v tych castiach toho moc tak to posoby moc pochmurne a nie tak oddychovejsie ako by serial mal byt
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
nová časť Cloverdale jedným slovom = výborná. Ani chvíľku som sa nenudil a koniec mal poriadnu dávku napätia.
prislo mi to ako vykradacka nejakej casti sg1, ale ja uz som tych scifi serialov videl tolko ze sa mi to moze pliest... kazdopadne celkom vpoho spracovanie...
-
Nadeo
Guru wannabe
Najnovsia EP je silna 
jo jo, bolo to hodne zaujimave
-
Steven666
King
ak je pravda to načo prišiel Rush tak to beriem, ale som zvedavý či posádka sa vzdá túžby vrátiť sa domov a príjme túto misiu.
-
Daggertail
Light Professional
Spoilertiez som zvedavy na pomstu ala eli/rush
Spoiler
-
Nadeo
Guru wannabe
Spoiler:
Myslim, ze sa uz mozu zacat "normalne" ep kedze uz maju kontrolu nad destiny a aj o tom vsetci vedia
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2010, 16:11)
TAKTO SI PREDSTAVUJEM SGU!
10 cast je riadna...
Myslim, ze sa uz mozu zacat "normalne" ep kedze uz maju kontrolu nad destiny a aj o tom vsetci vedia
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2010, 16:11)
TAKTO SI PREDSTAVUJEM SGU!
-
Sarger
Guru wannabe
Fajna posledna cast, teraz len pockat na dalsie omg.... nevydrzim

s poslednou castou som nadmieru spokojny aj ja 
-
Steven666
King
to snáď nemyslia vážne že čakať 4 mesiace na pokračovanie
suverénne najlepší diel 2 série.
-
retsil
Light Star
4mesiace? 12dni predsa nie?
-
Steven666
King
toto bola posledná časť v tomto roku.retsil napísal:4mesiace? 12dni predsa nie?
-
Nadeo
Guru wannabe
Nasledujuca ep. bude pravdepodobne v marci/aprili.
-
R1k1nko
Darca
ja len predsa ten koment dam ..
je mi to trocha luto aj ked sa mi SG-1 pacila viac a SG atlantis menej .. tato SGU bola zlaty stred..
a neviem ci ma zmysel pozerat poslednych 10 epizod ked KONIEC BUDE OTVORENY ...
cize sa nedozvieme "skoro nic " ...
trochu to tu ozivim
2x11 "Deliverance"
dátum odvysielania:8.3. o 4:00(CET,SEČ)
Zhrnutie co bude(zatial) s SGU:
SPOILER
Demontáž kulís SGU?
News: O SG filmoch
2x11 "Deliverance"
dátum odvysielania:8.3. o 4:00(CET,SEČ)
Zhrnutie co bude(zatial) s SGU:
priblizny dej poslednych desiatich casti druhej serie:www.sga-project.com>Ultramarinus napísal:SyFy pustí posledních 10 už natočených dílů SGU (druhou polovinu druhé série) a končí nadobro. Budou končit cliffhangerem - takže podobná situace jako na konci první série - všichni jsou v pytlí a hrdinové musí zachránit situaci. Takže KONĆÍ a POKRAČOVAT UŽ NEBUDOU.
Přesněji už skončili (s natáčením), ale skutečností, že mezi natočením dílu a jeho puštěním je zhruba rok odstup a tím pádem to že skončili ted znamená že příští rok už třetí série SGU nebude.
SPOILER
Demontáž kulís SGU?
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2011, 20:15)www.stargate.scifi-guide.net>EvL napísal:Medzi zahraničnými fanúšikmi SGU šírila informácia, že sa údajne rozoberajú kulisy seriálu v Bridge studios*. Táto informácia sa šírila na základe produkčnej listiny štúdia kde bolo napísané, že sa kulisy SGU rozoberajú.
Joseph Mallozzi však včera túto spravu čiastočne vyvrátil na svojom blogu, údajne by sa mali rozoberať len kulisy „Stage 6“(Homeworld Command a jaskyňa). Čo sa týka kulís „Stage 4“(chodby Destiny, rozhľadňa, miestnosť s Hviezdnou Bránou) a kulís „Stage 5“(mostík, raketoplán, jedáleň) tie by mali ostať stáť dokiaľ nepríde správa, že film(y) sa natáčať nebude(ú).
Napriek tomu, že SGU bolo oficiálne zrušené ešte v decembri, rokovania o jeho návrate či už v podobe filmu alebo minisérie prebiehali aj počas januára. Mallozzi očakával odpoveď do 31. januára, no tá sa však nedostavila ani dodnes. Prezradil však, že ak začne natáčanie Brad Wright má pre fanúšikov úžasné prekvapenie.
*Bridge studios sa nachadzajú vo Vancouveri, pôvodne to bola fabrika na stavbu mostov, ktora vznikla v roku 1930 a fungovala do polovice sedemdesiatych rokov. V roku 1987 sa filmové odbory a vláda Britskej Kolumbie rozhodli investovať do týchto priestorov a tak v nich vznikli filmové štúdia. Prvý seriál, ktorý sa tu natáčal bol MacGyver(1987-1991), ďalej sa tu natáčali nám známe seriály ako Krajné Medze, Poltergeist, Highlander a samozrejme SG-1 a SGA.
News: O SG filmoch
2x11 daky divny... som cakal nieco viac po pauze
-
Nadeo
Guru wannabe
Cjv, mne tato ep padla. Len nechapem ako chcu napchat 3 seasons do 9 dielov teraz. Ak sa to skonci otvorene, tak ma j*bne