Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
ked mas nVidiu grafiku skus vypnut vertikalnu synchronizaciu :]
do konzoly napis fps_max 101
vypni programy typu skype, ICQ (ked ti predchadzajuce kroky nepomohli)
kup novu grafiku a procak (ked ti predchadzajuce kroky nepomohli) :[]
do konzoly napis fps_max 101
vypni programy typu skype, ICQ (ked ti predchadzajuce kroky nepomohli)
kup novu grafiku a procak (ked ti predchadzajuce kroky nepomohli) :[]
-
*****HERO*****
Guru wannabe
moviecka sa ale robia tak, ze si pustis demo cez prikaz "viewdemo nazovdema", nechas ho nacitat, potom das prikaz "startmovie xxx FPS", kde xxx je tusim nazov screenov a FPS udava, kolko screenov za sekundu ma odfotit a nahras si z toho dema co potrebujes. asi si uz pochopil, ze tymto sposobom sa ti spravi milion screenov a tie potom v nejakom programe napriklad neviem akom spojisABzV napísal:ja by som skôr potreboval pomôcť s robením videa. Nepotrebujem ešte efekty ale iba obyčajné video. robím to tak že si pustím fraps a tam hodím nech to robí na 101 FPS
hodím sa do hry, pustím si demo stlačím hotkey a nejde viac ako 9 FPS... čo s tým aby to šlo na 100?
ale ked chces nahrat demo, tak iba napises record a nazov dema do konzoly...
-
*****HERO*****
Guru wannabe
a co to s tym ma spolocne? ved on to demo ma, len z neho chce spravit moviecko
on nenapisal, ze to demo ma...
ja viem ci on vie nahravat cez konzolu?? mozno si len chce nahrat video a cez fraps mu to laguje...
@ABvZ na prehratie .dem pouzi SKplayer :]
ja viem ci on vie nahravat cez konzolu?? mozno si len chce nahrat video a cez fraps mu to laguje...
@ABvZ na prehratie .dem pouzi SKplayer :]
-
*****HERO*****
Guru wannabe
tak mne sa zda byt celkom jasne, ze to demo ma a chce z neho spravit movie. treba lepsie citatABzV napísal:ja by som skôr potreboval pomôcť s robením videa. Nepotrebujem ešte efekty ale iba obyčajné video. robím to tak že si pustím fraps a tam hodím nech to robí na 101 FPS
hodím sa do hry, pustím si demo stlačím hotkey a nejde viac ako 9 FPS... čo s tým aby to šlo na 100?
dakujem;).
sk player nepouzivaj, a takisto ani fraps, v tom mas zlu kvalitu a je to na <>
pozri si tento tutorial, strasne dlhy, ale oplati sa, vela veci sa pri tom naucis a budes to mat v celku kvalitne
http://www.e-sports.sk/clanok/clanok.php?id=7166
a hentoto je par rokov stary clanok, ale stale vsetko plati, mozno su uz novsie programy ako Virtual dub a podobne kde budes mat trosku mozno inde tie funkncie, ale vsetko sa da najst.., a jedine co si v tom clanku zmenis je to, ze pri startmovie nastavis fps na 180 a vo vegase si to potom zrychlis, ale k tomu sa dostanes az ked budes citat clanok
GL
sk player nepouzivaj, a takisto ani fraps, v tom mas zlu kvalitu a je to na <>
pozri si tento tutorial, strasne dlhy, ale oplati sa, vela veci sa pri tom naucis a budes to mat v celku kvalitne
http://www.e-sports.sk/clanok/clanok.php?id=7166
a hentoto je par rokov stary clanok, ale stale vsetko plati, mozno su uz novsie programy ako Virtual dub a podobne kde budes mat trosku mozno inde tie funkncie, ale vsetko sa da najst.., a jedine co si v tom clanku zmenis je to, ze pri startmovie nastavis fps na 180 a vo vegase si to potom zrychlis, ale k tomu sa dostanes az ked budes citat clanok
GL
→ hero--- sorry, ja som reagoval na prispevok: 
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2010, 14:46)
@awatar
sk player ti video prehra v kvalite takej, v akej to bolo natacane :]
ABzV napísal:ja by som skôr potreboval pomôcť s robením videa. Nepotrebujem ešte efekty ale iba obyčajné video. robím to tak že si pustím fraps a tam hodím nech to robí na 101 FPS
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2010, 14:46)
@awatar
sk player ti video prehra v kvalite takej, v akej to bolo natacane :]
-
*****HERO*****
Guru wannabe
xmatkoo, ved aj ja ..
inak SK Player nema s frapsom a uz vobec nie s videami nic spolocne. je to len pomocny program, v ktorom si otvoris demo a ono ti ho prehra, co tiez nie je celkom pravda, lebo ono to vlastne iba zapne CS a za teba do konzole zada prikaz na prehravanie daneho dema. s kvalitou to nema nic spolocne, iba to ulahcuje pracu .. vysledok je teda taky isty, ci to demo pustis cez SK Player alebo priamo cez prikaz v CSku ..
vyzera to, ze v tom mas dost zmatok, tak podotykam, ze demo nie je to iste ako video. demo je nahravka hry vo formate *.dem, ktora sa da interaktivne prehrat iba cez Counter Strike (bud priamo alebo pomocou spominanych softov - SK Player, Complexity Demo Player ...). je potom vela moznosti ako z toho dema spravit video, ktore uz mozes napriklad uploadnut na YouTube.
inak SK Player nema s frapsom a uz vobec nie s videami nic spolocne. je to len pomocny program, v ktorom si otvoris demo a ono ti ho prehra, co tiez nie je celkom pravda, lebo ono to vlastne iba zapne CS a za teba do konzole zada prikaz na prehravanie daneho dema. s kvalitou to nema nic spolocne, iba to ulahcuje pracu .. vysledok je teda taky isty, ci to demo pustis cez SK Player alebo priamo cez prikaz v CSku ..
vyzera to, ze v tom mas dost zmatok, tak podotykam, ze demo nie je to iste ako video. demo je nahravka hry vo formate *.dem, ktora sa da interaktivne prehrat iba cez Counter Strike (bud priamo alebo pomocou spominanych softov - SK Player, Complexity Demo Player ...). je potom vela moznosti ako z toho dema spravit video, ktore uz mozes napriklad uploadnut na YouTube.
-
thechosenone729
Light Expert
Skus nieake navody pre zaciatocnikov na www.bside.sk maju tam supa vecicky 
CS 1.6 Server - AMX mod problem s instalaciou pluginov
caute mam prenajaty CS 1.6 server na ktorom je nainstalovany AMX mod a nedaju sa mi na ten server nainstalovat ziadne pluginy uz som vyskusal asi vsetky pisomne navody ktore sa daju vygooglit ale ani jeden nefungoval
vedel by mi niekto sem dat nejaky obrazkovy alebo video navod pre lamy na to ako instalovat pluginy na server?
THX za odpovede
vedel by mi niekto sem dat nejaky obrazkovy alebo video navod pre lamy na to ako instalovat pluginy na server?
THX za odpovede
-
HeadShot ^
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
cstrike/adoons/amxmodx/configs - tu plugin.sma
cstrike/addons/amxmodx/plugins - tu plugin.amxx
cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini - tu úplne dole názov pluginu - plugin.amxx
restartuj server.
Popripade potrebuješ na plugin colorchat,ten do cstrike/addons/amxmodx/scripting/include
cstrike/addons/amxmodx/configs/plugins.ini - tu úplne dole názov pluginu - plugin.amxx
restartuj server.
Popripade potrebuješ na plugin colorchat,ten do cstrike/addons/amxmodx/scripting/include
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
co je na tom tazke ? taky zakladny plugin obsahuje subor .amxx ten skopirujes do cstrike/addons/amxmodx/plugins
nasledne zapises nazov pluginu do cstrike/addons/amxmodx/config/plugins.ini
restartnes server a malo by to ist ....
nasledne zapises nazov pluginu do cstrike/addons/amxmodx/config/plugins.ini
restartnes server a malo by to ist ....
Cawko potrebujem poradit odinstaloval som si csko a nvm teras ake patche potrebujem ci staci len v36 alebo treba aj v22 a v23b
-
*****HERO*****
Guru wannabe
ked si si odinstaloval csko, ziadne patche uz asi potrebovat nebudes
tak to robim a nejde toHeadShot ^ napísal:cstrike/adoons/amxmodx/configs - tu plugin.sma
restartuj server.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
bud to robis zle alebo je chybny plugin alebo tam nie je spravne nainstalovany AMX Mod
hmmm...uz som v koncoch
definuj pojem "nejde mi to"...
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Čaute vie mi niekdo dať linux na cs1.6 chcem spraviť server ale neviem kde stiahnuť linux