Samsung vs LG

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Romeo2006
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Re: Samsung vs LG

Príspevok od používateľa Romeo2006 »

Nastavil som podla www.flatpanelshd.com no a to bolo katastrofalne. Ved obraz bol neostri, bez farieb a ledva svietil.
Cakal som o vela viac od telky za 1000€ . Najviac ma stvu tie ciarky, ktore sa neda prehliadnut. S HD nie je az taky velky problem, to je v pohode, len niekedy sa obraz stmavnie a neviem preco.
Telku nechcem vracat, aby moja manzelka nemala pravdu ( ona chcela Samsung ) a ja zas lepsieu telku jak a svokor. No podla toho co sa da docitat na nete aj mam lepsiu, len ten rozdiel, ked u nich kukam a ked doma. To je proste obrovsky rozdiel. A obidvaja mame UPC (sat), a rovnaky setopbox...
RobertHammer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa RobertHammer »

Romeo - nastavil si to podla tohoto? - http://flatpanelshd.com/review.php?suba ... 1272872392
Pretoze podla obrazkou obraz vypada dost dobre hlavne pri HD - btw skus sa stym viac pohrat s nastavenim , je tam toho kopa co sa da vytweakovat
Romeo2006
Expert
Expert

RobertHammer napísal:Romeo - nastavil si to podla tohoto? - http://flatpanelshd.com/review.php?suba ... 1272872392
Pretoze podla obrazkou obraz vypada dost dobre hlavne pri HD - btw skus sa stym viac pohrat s nastavenim , je tam toho kopa co sa da vytweakovat
No ale ved som podla toho nastavil, len som nevypisal cele :D . S HD nie je ziadny problem, mne hlavne vadi SD vysielanie, tie ciarky...
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Romeo2006 napísal: No ale ved som podla toho nastavil, len som nevypisal cele :D . S HD nie je ziadny problem, mne hlavne vadi SD vysielanie, tie ciarky...
Skús odfotiť tie čiarky a sa ti dá...lebo by ma zaujímalo čo presne myslíš.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Romeo2006 napísal:len niekedy sa obraz stmavnie a neviem preco.
Žeby svetelny senzor?
Romeo2006
Expert
Expert

Ryan Giggs napísal: Žeby svetelny senzor?
Asi tazko, kedze vsetky senzori su vypnute...

//autoeditácia príspevku (19 Dec 2010, 17:06)
Michaelo105 napísal:
Skús odfotiť tie čiarky a sa ti dá...lebo by ma zaujímalo čo presne myslíš.
Odfotit sa bohuzial neda, ale uz je to vyriesene, kedze som zistil, ze je to v sertopboxe :-/ .

//autoeditácia príspevku (19 Dec 2010, 19:57)
Ďakujem Vam vsetkym, ktory ste ,ma chceli presvedcit, ze som si vybral spravne. Teraz Vam uz verim, kedze som zistil, ze preto je na Samsungu krajsi obraz, lebo HD filmy prehravaju cez USB vstup cez TV a nie jak ja cez domace kino. Prvykrat som vyskusal aj ja strcit do USB vstupu na TV HDD s filmami a bol som straaaaasne milo prekvapeny, aky nadherny obraz vznikol. Je to ovela krajsie, ostrejsie a hlavne zivsie, jak u Samsungu :D .
Teraz uz len zistit, ako prepojim TV s domacim kinom, aby som mohol kukat cez USB v TV a zvuk nech ide cez domace kino LG HB905PA :( . Hodinu som sa s tym hral a nic :?
Michaelo105
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Michaelo105 »

Cez optický kábel.
Romeo2006
Expert
Expert

Michaelo105 napísal:Cez optický kábel.
Vyskusal som a nic :( .
RobertHammer
Expert
Expert

Hmm - v tv nieje nieco take ze to musis nejak zapnut v nastaveniach priamo v tv? - btw co skusit nove HDMI 1.4 zevraj vedia preniest lepsie zvuk ci co

btw v manuale tvojho domaceho kind pisu, ze z HDMI presene ten zvuk tiez a mas tam nieco prehodit > http://www.lg.com/uk/support/product/su ... ct-profile
Romeo2006
Expert
Expert

Uz je to vyriesene, musel som vypnut reproduktory na TV a je to :D :D :D
Som very happy :smt033
RobertHammer
Expert
Expert

lol ja som vedel ze tam nieco musi byt :D
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Romeo2006 napísal: Ďakujem Vam vsetkym, ktory ste ,ma chceli presvedcit, ze som si vybral spravne. Teraz Vam uz verim, kedze som zistil, ze preto je na Samsungu krajsi obraz, lebo HD filmy prehravaju cez USB vstup cez TV a nie jak ja cez domace kino. Prvykrat som vyskusal aj ja strcit do USB vstupu na TV HDD s filmami a bol som straaaaasne milo prekvapeny, aky nadherny obraz vznikol. Je to ovela krajsie, ostrejsie a hlavne zivsie, jak u Samsungu :D .
Vidiš, že to chce najprv veľa špekulovať než začne človek nadavať. Nie zo srandy alebo z nejakeho rozmaru sme ti radili uprednostniť LG pred Samsungom.
Napísať odpoveď