Ako by ste reagovali?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Re: Ako by ste reagovali?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

p4ra napísal:Hehe, to uz sa stalo. :)
Nechaj to na nu, mimo ineho TY MAS 26??? si si tym isty?

ti napisem situaciu, davaj si na nu pozor ci je odo mna alebo nie. Cakas ho pred skolou, on ta uvidi ze ho cakas a povie, pani profesorka, myslim si ze vonku ma tamten chlap chce zbit, uz ma nechaval pozdravovat po Zuzke, a bojim sa o svoj zivot, mohli by ste prosim zavolat policajtov? A si v tom momente v takej riti ze az, a policia kludne moze len obdalec stat, a v momente kedy ho ty chytis, alebo mu zacnes dohovarat,si v prdeli . . . :wink: Davaj na seba pozor zlatko, lebo skoncis sam zle ani nebudes vediet ako, a nikoho tvoja kava zaujimat nebude.

:wink: ked sa cukrik nevyznas v konfliktoch NEROB ich, ......
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

jezisi qwerty ja tu umieram :D
qwerty-xyz

Maki napísal:jezisi qwerty ja tu umieram :D
:wink: neumieraj, ale je to tak, take situacie sa stavaju, by si sa divil......
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak keď to priateľka zvláda sama, tak si sa asi rozhodol správne, aj z toho titulu, že za chvíľu bude VŠ a tento problém odpadne.

Každopádne, ak by ešte provokoval a pokračoval, tak by som to určite riešil osobne a rázne - ak by nebol drzý, tak len jasným dohovorom, ak nie, mohlo by byť aj také menšie baci bac, aby bol kľud.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

p4ra: Reagoval by som následovne: Podobne ako ty, som pacifista, takže by som šiel za ním, určite by som ho nešpendlil o stenu ani nič podobné, len by som ho poprosil, či by na chvíľku nešiel nabok a úplne normálne a ľudsky sa ho poýtal, čo svojim správaním sleduje a či má nejaký problém. Ty máš výhodu, že ako píšeš nie si žiarlivý. To ja som a asi by som vybehol, no to by ničomu nepomohlo. Normálne, pokojne. No a keď sa bude chalanisko vykrúcať, tak ho nechaj ísť, nech si uteká. Nastane však jeden dôležitý psychologický moment a to ten, že Ťa uvidí a že sa s Tebou dostane do kontaktu. Tým pádom musí rátať s tým, že pokiaľ by sa opôtovne o niečo pokúšal, prišiel by si znova. Čo on nebude chcieť. Pokiaľ to nie je chronický bitkár a zurvalec, čo snáď nie je. A snáď si nedovolí skákať do staršieho, keď sám vie, že má na rováši...
A na druhej strane, stredná ochvíľku končí a ona s ním stratí kontakt.Naviac podľa toho čo píšeš, svojej priateľke veríš. Všetci sme si tým preskákali a vieme čo sa deje na strednej a podobne. No máš v ňu dôveru, ona je ku Tebe úprimná - to je strašne dôležité a obrovské :plus:

Každopádne ak sa za ním stavíš, nič tým nespískaš.
Teda samozrejme pokiaľ sa nesplní qwertyho predpoklad a nezbalí Ťa cestou S.A.S. ...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

hugo jak vies ze odpadne ved ju stale moze otravovat
qwerty-xyz

JIN, --- situacie ktore opisujem ja sa kludne mozu stat, ked sa bavime o 18 rocnom co ma 30 kil aj s plnou polnou, v okuliarkoch a blbeckovi, tak oki. Ked sa bavime o Dvojmetrovom 120 kilovom boxeristovi tak prepac, to sa o P4ra-u opravnene bojim, ....
:roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Son-Goku: Tak predpokladám, že dotyčný pôjde niekam na VŠ a ten dotyčný tiež, budú v iných mestách a ten kontakt tam už nebudem.

Ale to neviem ako je.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ako by ste reagovali?

Príspevok od používateľa p4ra »

Po strednej uz problem nebude. Maju to kazdy namierene inam. A keby aj ano,ako som povedal a zhodol sa,som kludny,kym to nebude extremne vyeskalovane a nebude nam to prilis zasahovat do sukromia a vztahu. Vtedy zmenim pristup aj ja.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

Zachoval si sa naozaj rozumne a správne. Ak vieš, že tvojej priateľke môžeš na 100% dôverovať a môžeš si ňou byť istý, tak nemá zmysel, aby si do toho rýpal ty. Jedine v tom prípade, ak by bol až príliš dotieravý a požiadala by ťa o to priateľka. Zatiaľ to očividne zvláda a nemá problém sa vysporiadať s danou situáciou. Ako si tak opísal tento Váš vzťah, tak ma to veľmi potešilo, že nie som jediný, kto nemá vo vzťahu prakticky žiadne problémy s partnerom, držím Vám palce, toto Vás určite nerozhádže, ste obaja vyspelí a rozumní, takže žiaden strach. :wink:
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm a tym ze ho "vystrasis" nemusi mat prave taky efekt ako si myslis, prave naopak bude ta spinit este viac... skor by som apeloval nato ze ak to je jej spoluziak nech mu to vysvetli a nech mu vyslovene zakaze nieco take ja viem aj tak to neprestane ale myslim ze keby mu dala zase facku mozno by prestal jedine ze sa neuvedomil a skusa dalej ale to uz by som ho mal na haku a cislo nedvihal ani sms neriesil popripade nech ti da telefon ked bude volat a opytaj sa ho preco to robi z cistej zavisti? ci chce si spravit trofej? mozno aj aj..ak nepomoze toto zajdi za nim a porozpravaj sa s nim nebud agresivny ani nic podobne nemusi sa ti to vyplatit (rozumej si ta odchytia 5 a skoncis zle...)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

p4ra: (bohuzial) z vlastnej skusenosti, ti poviem, ze je to zrejme arogantny namysleny smrad, ked to skusa tolko krat, je si velmi isty sam sebou, takze, ked mu to nevyjasnis jeho sposobom tak to zrejme nepochopi, resp. kazde tvoje dohovaranie a podobne, bude brat ako jeho vyhru á la kedze este nema rozbitu hubu, moze pokracovat, takze, ked uz sa rozhodnes pre osobne stretnutie malo by skoncit tak aby ostal zasran biely ako stena(vysvetli si pod tym co chces, bud si zober velkych kamaratov a daj mu par faciek, alebo si to snim vybav len ustne, kludne pred kamaratmi, alebo mu zlom ruku) a uz sa k tvojej babe ani nepriblizil, inac to bude skusat donekonecna
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Je super, ze jej doverujes a este lepsie je, ze mas dovod jej doverovat. Z tohto hladiska by som to nechal tak a ako vravia ostatni, nech mu pripadne slecna necha od Teba odkaz.

Osobny kontakt by som osobne neriesil, jednak preto lebo aj sam vravis, ze ona to zvlada a jednak preto, co tu uz niekto spominal. Chalan by mohol dostat impluz z toho hladiska, ze si povie, ze ak Ta vyprovokoval k tomu, aby si za nim siel osobne, tak jeho spravanie ma nejaky ucinok. To ho len podpori v dalsom otravovani.

Ono ak to slecna skutocne zvlada a budu to uz len nejake 4 mesiace, riesil by som to tak ako si to riesil doteraz. Holka to uhra. Zjavne nemate problem v komunikacii, takze ak by to prestala zvladat tak by Ti to myslim urcite povedala a to uz by som to riesil urcite raznejsie. Ale takto...kaslat na to. Je to nejaky kktko co nechape, ze po zadanych, ktore ho razne poslu do riti sa skratka nejde.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Som rad, ze je este tolko mladych, resp. mladsich ludi odomna, ktori maju stale zdravy rozum. Vdaka za nazory. Vsetky, okrem toho jedneho nestastnika som starostlivo precital.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Tak keď mu už vlepila facku, tak evidentne jej nijako neimponuje. Čo jej môže taký chalanko ponúknuť čo ty nedokážeš? Je niečo, čo jej vo vzťahu s tebou chýba a on jej to môže dať? Asi sotva.
Ja si myslím, že stačí, keď sa z času na čas objavíš po jej boku, aby vás videl spolu. Prestaneš byť preňho niekto imaginárny a on prestane byť taký hustý a zváži, či si ťa bude brať do huby. Ak by si mu chcel trocha dohovoriť, tak určite je lepšie ho "náhodou" stretnúť a len tak mimochodom mu odporúčiť nech si dá čím skôr pohov, než si dohadovať nejaké stretávky a kávičky, na ktoré zrejme aj tak nepríde..
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Otazka: keroval si v minulosti do zadanej baby?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja to vidim asi takto:

1. urcite nema zmysel nic riesit nasilim
2. kultivovany rozhovor s nim pravdepodobne nic nevyriesi

povedzme si to narovinu - tvoja mlada je proste kus (nezavidim, len komentujem - co si si zbalil to mas :wink: ) a taketo zeny proste niekedy pomutia hlavu chlapom ktory sa tym nechaju ovladnut a potom nevidia, ze dana baba je uz zadana (preto by si tym rozhovorom asi nic nevyriesil)

toto je primarne problem tvojej baby a nie tvoj, ber to ako dan za jej krasu, vzdy sa neaky (viac ci menej sebavedomy) idiot co ju bude chciet a nebude ta vidiet najde

tiez som isty cas chodil s babou ktoru balil kazdy druhy a viem, ze som s na to musel len jednoducho zvyknut
to, ze nie si ziarlivy a ze mate vybudovanu doveru vo vztahu ti len hra do karat :)
GL
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3, long time no see. A k tvojej otazke. Nie. Ked niekto frajerku mal, nesiel som do nej. Resp., aby som bol uprimny, ano raz. Ale aj to preto, ze to cele zacala a ona, a bola rozhodnuta, ze sa s tym chalanom chce rozist do tyzdna. Inak by som do nejakeho vztahu nesiel. To sa proste nerobi.

javatar, jasne chapem. :) Diki.
eldzi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa eldzi »

p4ra napísal:t0m4s3, long time no see. A k tvojej otazke. Nie. Ked niekto frajerku mal, nesiel som do nej. Resp., aby som bol uprimny, ano raz. Ale aj to preto, ze to cele zacala a ona, a bola rozhodnuta, ze sa s tym chalanom chce rozist do tyzdna. Inak by som do nejakeho vztahu nesiel. To sa proste nerobi.

javatar, jasne chapem. :) Diki.
Tak neviem, ale to nebolo asi rozumné moc ani z jednej strany. Samozrejme, ty si v tom bol viacmenej nevinne, lebo to chcela tá baba prvotne, ale aj tak to nebolo príliš domyslené, lebo ona vlastne stále v tej dobe podvádzala niekoho s tebou, už len z toho dôvodu by som do toho neišiel. Baba ti môže slúbiť, ako sa s ním do týždňa rozíde a na druhý deň sa držia za ruky...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

eldzi, ono to vlastne tak aj dopadlo. Ja som s nou kym sa nerozisli nemal vobec nic, len sme spolu isli este v tej dobe zo skoly domov spolu. Ziadne bozkavanie, ziadne drzanie za ruky - nic. Len proste vzajomne sympatie a kecy. Do tyzdna sa rozisla, ako aj hovorila, a o nejaky cas po tom sme sa dali dokopy a chodili spolu cca. 2 roky.
Napísať odpoveď