p4ra: Reagoval by som následovne: Podobne ako ty, som pacifista, takže by som šiel za ním, určite by som ho nešpendlil o stenu ani nič podobné, len by som ho poprosil, či by na chvíľku nešiel nabok a úplne normálne a ľudsky sa ho poýtal, čo svojim správaním sleduje a či má nejaký problém. Ty máš výhodu, že ako píšeš nie si žiarlivý. To ja som a asi by som vybehol, no to by ničomu nepomohlo. Normálne, pokojne. No a keď sa bude chalanisko vykrúcať, tak ho nechaj ísť, nech si uteká. Nastane však jeden dôležitý psychologický moment a to ten, že Ťa uvidí a že sa s Tebou dostane do kontaktu. Tým pádom musí rátať s tým, že pokiaľ by sa opôtovne o niečo pokúšal, prišiel by si znova. Čo on nebude chcieť. Pokiaľ to nie je chronický bitkár a zurvalec, čo snáď nie je. A snáď si nedovolí skákať do staršieho, keď sám vie, že má na rováši...
A na druhej strane, stredná ochvíľku končí a ona s ním stratí kontakt.Naviac podľa toho čo píšeš, svojej priateľke veríš. Všetci sme si tým preskákali a vieme čo sa deje na strednej a podobne. No máš v ňu dôveru, ona je ku Tebe úprimná - to je strašne dôležité a obrovské
Každopádne ak sa za ním stavíš, nič tým nespískaš.
Teda samozrejme pokiaľ sa nesplní qwertyho predpoklad a nezbalí Ťa cestou S.A.S. ...