Caute mam taky problem..do Pc sa niejak detailne nevyznam ale s instalaciou Win som nikdy nemal problem..no teraz si neviem rady...Moja situacia: Jedna sa o uplne nove Pc na ktorom neni nainstalovany ziadny OS ...tak som klasicky siel do biosu navstavil 1st boot device CD-ROM ... vlozil do mechaniky Win 7 aaa i tak mi ho vobec nijak nenajde..neviem si s tym rady vobec mi nezacne bootova DVDromka ...vypise prv "Scan device,pleas wait" a potom cosi "PXE - MOF: EXITING PXE ROM.....Reboot a select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press key" ....cez shift + F10 sa mi podarilo dostat k niejakym nastaveniam toho PXE suvisi to nieco so sietou ak som to pochopil a dal som to vypnut no i tak nepomohlo..vedeli by ste ma niejak nasmerovat aby som s tym pohol ?
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2010, 23:44)
Hmm tak som skusal na tomto PC nabootovat to DVD a ani tu nejde...tak zeby bol na koniec problem v mediu ?

..tak som z toho blby teraz, nemam image len cisto uz subory, prikladam do prilohy ake tam mam subory..viete mi poradit ako to napalit aby mi to bralo ako boot DVD ..ja som to napaloval cez nera 8 ako Data DVD....nikde tam nevidim moznost boot DVD abo tak nieco...viete poradit cez co to napalit alebo ako na to?...odmenim sa k+ a mojou vdakou:D
//autoeditácia príspevku (20 Dec 2010, 23:51)
Neviete ci potrebujem povodny image,alebo ked dam cez PowerIso vypalit tie subory v prilohe spravi mi z toho boot DVD?