miso ja viemacid napísal:slaby zdroj mas (odporucany je 500w)
a rozdiel medzi 2.0 a 2.1 neries, je to len novsia revizia, je to spatne kompatibilne
Potrebujete poradiť s kúpou PC | návrh zostavy | tuning
-
thechosenone729
Light Expert
Re: Pre tých, ktorí potrebujú radu so zostavou!
-
acid
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
ak som dobre pozrel tak nepojde, ta karta je na nvidia chipset (aku mas teraz ?)
-
thechosenone729
Light Expert
Shapire 3850 HD
-
acid
Light Star
tak potom by mala ist ked kupis zdroj
-
thechosenone729
Light Expert
Hmm no ja som zvedavy bo nechcem vihodit len tak 170 eura
keby si napisal dajake udaje co mozem zistit zo si soft sandra tak bi nebol problem ti ich dat
ta karta bola presne
Ati Randeon 3850 HD 256 MB
keby si napisal dajake udaje co mozem zistit zo si soft sandra tak bi nebol problem ti ich dat
ta karta bola presne
Ati Randeon 3850 HD 256 MB
-
acid
Light Star
tak na 100% ti to nepoviem, opytaj sa sapa 
-
thechosenone729
Light Expert
Ale v podstate mohlo bi to ist ne sak karta je ta ista len iny vikon ci ne ?
Pokiaľ je ten zdroj nejakej kvalitnej značky, (Enermax, Corsair, Seasonic...) tak by ti to išlo, ale ten zdroj by bol na pokraji svojích síl, preto ak máš kvalitný zdroj, tak vydrží, ale ak máš nejaký no name shit, tak by som to určite neriskoval.thechosenone729 napísal:Dobrý deň chcel by som si kúpiť novu grafickú kartu SAPPHIRE HD 6850 a neviem či mi pôjde :
Procak : Amd athlon 64X2 Dual Core Processor 6000+
Maticna: AliveNF7G-HDready
Ram: 4x1GB DIMM DDR2
Zdroj: 360W
A ešte aký je rozdiel medzi pci-e 2.0 a pci-e 2.1
EDIT: Ta karta má o cca 30w väčšiu spotrebu ako tvoja súčastná.
-
thechosenone729
Light Expert
Ok thx ja si zdroj novy kupim to nieje problem 450 W to bude v pohode (*snad*) ja som mal hlavne strach ci mi to pojde do tej mojej maticnej lebo uz v poslednom case sa vymisaju nove a nove blbosti take kable a take uz mi s toho raz prasneSapo napísal:
Pokiaľ je ten zdroj nejakej kvalitnej značky, (Enermax, Corsair, Seasonic...) tak by ti to išlo, ale ten zdroj by bol na pokraji svojích síl, preto ak máš kvalitný zdroj, tak vydrží, ale ak máš nejaký no name shit, tak by som to určite neriskoval.
EDIT: Ta karta má o cca 30w väčšiu spotrebu ako tvoja súčastná.
ale ajtak dakujem
presne tak ako pise Sapo
mat zdrojak na hrane nieje ziadna sranda a uz vobec nie neznackovy, resp onicom znacka
btw thechosenone729 skus po sebe precitat co pises...ten tvoj pravopis ohladom y/i je tak nechutny, ze musim rychlo klikat na Odlhasenie aby mi nedoslo zle.
ano, niesme v skole a nemame diktat ale odtial potial.
mat zdrojak na hrane nieje ziadna sranda a uz vobec nie neznackovy, resp onicom znacka
btw thechosenone729 skus po sebe precitat co pises...ten tvoj pravopis ohladom y/i je tak nechutny, ze musim rychlo klikat na Odlhasenie aby mi nedoslo zle.
ano, niesme v skole a nemame diktat ale odtial potial.
Už by som bral skôr 500w. Pred tým, ako ho pôjdeš kupovať, tak napíš do nákupnej poradne, aby si nekúpil hlúposť ktorá síce má napísané na papieriku 500w, ale v skutočnosti to tak nie je.thechosenone729 napísal:
Ok thx ja si zdroj novy kupim to nieje problem 450 W to bude v pohode (*snad*) ja som mal hlavne strach ci mi to pojde do tej mojej maticnej lebo uz v poslednom case sa vymisaju nove a nove blbosti take kable a take uz mi s toho raz prasne
ale ajtak dakujem
Zdravím,
kamarát chce kúpiť Pc.. Cenový strop je 850 max. 900€.. Využitie: hry (Mafia II, Black Ops, atď), internet, veci do školy atď...
CPU ak tak iba Intel (poprosím nespamovať prečo IBA Intel, proste iba Intel)... poprosím varianty s AJ bez monitoru (min. 22")..
Ďakujem
kamarát chce kúpiť Pc.. Cenový strop je 850 max. 900€.. Využitie: hry (Mafia II, Black Ops, atď), internet, veci do školy atď...
CPU ak tak iba Intel (poprosím nespamovať prečo IBA Intel, proste iba Intel)... poprosím varianty s AJ bez monitoru (min. 22")..
Ďakujem
-
uplink
VIP
Ak PC na hry do 900 evri aj s LCD, tak len AMD, odkáž kamošovi
. A keďže chce silou mocou ten intel, tak nech sa páči:
Dajú sa tam robiť nasledovné čachre machre. Dať len 4 GB ram, dole 50 evri. Dať teda silnejší procák 655K, dať len 460ku, dať lepšiu skrinku, etc. Ale tieto dve sú také optimálne.
A jo, na oboch zostavách pojde aj Metro, aj Mafia II v plnom rozlíšení krásne plynulo, otestované v RL.
P.S.: Oplatilo by sa dohodiť ešte 100vku a kúpiť chladič poriadnu [Noctua NH-U12P-SE2] a taktiež som vybral EVGU [z tých. ref kariet naj], ale bolo by dobré tam dať nejaký Talon Attack, Twin Frozr II a pod. Poprípade jednu z tých krásavíc od GA. Vrele odporúčam! Nie je to predsa PC za 400 evri a takto mu vydrží a poslúži ešte o nejaký ten rôčik dlhšie, tichšie a spoľahlivejšie.
Dajú sa tam robiť nasledovné čachre machre. Dať len 4 GB ram, dole 50 evri. Dať teda silnejší procák 655K, dať len 460ku, dať lepšiu skrinku, etc. Ale tieto dve sú také optimálne.
A jo, na oboch zostavách pojde aj Metro, aj Mafia II v plnom rozlíšení krásne plynulo, otestované v RL.
P.S.: Oplatilo by sa dohodiť ešte 100vku a kúpiť chladič poriadnu [Noctua NH-U12P-SE2] a taktiež som vybral EVGU [z tých. ref kariet naj], ale bolo by dobré tam dať nejaký Talon Attack, Twin Frozr II a pod. Poprípade jednu z tých krásavíc od GA. Vrele odporúčam! Nie je to predsa PC za 400 evri a takto mu vydrží a poslúži ešte o nejaký ten rôčik dlhšie, tichšie a spoľahlivejšie.
otázka odkiaľ máte tie screeny ? z akého programu / eshopu ?
-
uplink
VIP
jj aj to je dobrá voľba, ešte by som porozmýšľal nad tým RE3 diskom, ale to je len detail. Ostatné sedí boborklokyno napísal:Ďakujem, trochu som to upravil.. môže byť?
Najsamlepšia a tichá VGA by však bola:
http://www.alza.sk/msi-n470gtx-twin-fro ... 193388.htm
poprípade:
http://www.alza.sk/gainward-gtx470-1-28 ... 199605.htm
@uplink
GTXky od GAINWARDu su vsetko len nie tiche
GTXky od GAINWARDu su vsetko len nie tiche
uplink napísal: jj aj to je dobrá voľba, ešte by som porozmýšľal nad tým RE3 diskom, ale to je len detail. Ostatné sedí bobor
Najsamlepšia a tichá VGA by však bola:
http://www.alza.sk/msi-n470gtx-twin-fro ... 193388.htm
poprípade:
http://www.alza.sk/gainward-gtx470-1-28 ... 199605.htm
Ďakujem aj za predošlé rady..
Keby som dal Thubana 3Ghz a zdroj Corsair 500w namiesto 650?wasted napísal:načo preboha terabajtový disk sapo to nezaplní ani keby sa **** keď má ten PC pre domáce využite.
a toho thubana ti odporúčam dix fakt sa oplatí !