Mozilla Firefox

Informácie o software, ankety...
mizuno
Medium Star
Medium Star

Re: Mozilla Firefox

Príspevok od používateľa mizuno »

vzdy ked mi niekto napise na FB spravu do chatu tak mi zamrzne na par sekund firefox a potom odmrzne a ide dalej ale potom sa mi uz ani nedaju okna zavriet na mozille.... musim ju v procesoch vypnut alebo proste napisu mi spravu a potom niekde kliknem a hned v tej sekunde ked kliknem na stranku hocijaku mi padne mozilla a zobrazi sa ta sprava ze ci odoslat mozille problemy ci co alebo nie... neviete preco to robi???
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mizuno: Mrznutie okna vo Firefoxe sposobovala mozno pred rokom vtedajsia verzia Firefoxu. Nove verzie to uz mali opravene. Nepouzivas teda este staru verziu???
malymurko
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa malymurko »

Mizuno ci to nebude nejakym pridavnym doplnkom co mas v mozille... napr ja som v spodnej liste pocasie atd a ked som do prihlasovacieho okienka napisal znak @ tak sa mi mozilla ukoncila,..Musel som ju spustit odznova.
Tak som vsetky nepotrebne pluginy atd odinstaloval a bezi vsetko v pohode,.
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

no tak mne pomohlo až kompletne reinstal firefoxu aj s odstránením všetkých hesiel,historie a cookies a doplnkov len problém je ten že to mám v google chrome a firefor mi neponúkol import týchto vecí :/ tak neviete ako by som to tam dostal stačí mi historia a heslá.

EDIT/ no tak už som na to prišiel prečo mi procesor tak pracoval, bolo to touto animovanou personou a ešte raz sa pýtam nevie niekto ako dostať hystoriu a heslá z chrome do FF?

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2010, 10:50)
nikto nič?
mizuno
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mizuno »

hojko: mam najnovsiu verziu... zakazal som vsetky doplny aj rozsirenia asi okrem speedial a aj tak to stale zamrzne na kus ked mi niekto napise... a preinstalovat sa mi nechce mozzilu to potom stratim vsetko..
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

helicos: históriu nijak z chrome do firefoxu nedostaneš. Na heslá môžeš skúsiť xmarks ale mne synchronizácia hesiel z chrome na firefox s xmarks nefakčí. Ďalšia možnosť je trošku pracnejšia. Nainštaluj si vo FF a Chrome Lastpass. Zosynchronizuj heslá z chrome s lastpass a následne skús importovať heslá z lastpass do firefoxu. Osobne to nemám odskúšané, ale vo FAQ Lastpass sa píše:
Lastpass napísal:How do I re-enable auto-completion of passwords in Internet Explorer, Firefox, or Google Chrome?
For Internet Explorer : Tools->Internet Options->Content->Autocomplete Settings button->Prompt me to save passwords - should be checked, then click Apply and restart the browser
For Firefox : Tools->Security->Remember Passwords For Sites - should be checked, then click OK and restart the browser
For Google Chrome : Wrench->Options->Personal Stuff->Offer to save passwords - should be checked, then click Close and restart the browser
NOTE: On Windows, uninstallation of the LastPass Installer/Importer will also return your settings to how they were prior to installing LastPass, and you can re-import your passwords back into Internet Explorer and Firefox at any time.
mizuno:Použi Firefox Sync https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/10868/ na zosynchronizovanie záložiek, histórie a hesiel so serverom. Následne preinštaluj firefox. Po preinštalovaní nainštaluj znova addon firefox sync a zosynchronizuj si historiu, záložky a heslá.
Čo sa týka rozšírení, tie buď zoscreenuj alebo opíš a nainštaluj nanovo. Ak používaš adblock, tak si vyexportuj filter list a po preinštalovaní ho importni späť.
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

goten: dík za snahu ale heslá som vyriešil klasicky, otvorení chrome a prepisoval som ručne do firefoxu, síce to trocha trvalo ale čo už :) .Len škoda že tá historia nedá dať :/
keby som toto vedel tak si to uložím do IE a nie do chrome.
a jedna otázka prečo vlastne FF nepodporuje import z chrome a opery? ale iba z IE? ved takto vlastne prichádza o ľudí čo by chceli prejsť na FF a chceli by si ponechať svoje heslá a iné veci.
(u tej opery som si neni istí na 100%)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak opat novy update na Firefox, ktory len tak z prdele prinasa zmenu a funkciu "Open New Windows in new tab instead". Aspon mne zrazu vsetky popup okna, ktore som klasicky pouzival zacalo hadzat do noveho tabu..
Vypol som to a vsetko ako za starych casov..
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Acer01 »

Soviet takze zbytocne aj taha uptade,???
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

Ja som používal Firefox už od začiatku... ale teraz ma to nejak prešlo, kedže sú všetky tie updaty čo dávajú na prd... (opera rulez)
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Ja ho pouzivam lebo som na neho zvyknuty,doplnky,hesla atd,...ale updaty nestahujem
lauro
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lauro »

mam taky jeden problem
vcera som sa rozhodol odinstalovat Mozillu Beta verziu 4.07 pretoze som ju skoro nepouzival lebo som viac pouzival normalnu 3.6.13 a pri odinstalacii som dal vymazat aj hesla , zalozky, historiu atd. lebo som predpokladal ze mi to vymaze len z tej Beta verzie ale predpokladal som zle a vymazalo mi to aj z tej normalnej 3.6.13 a tak sa chcem opytat ci sa to neda nejako vratit aby som mal naspat tie hesla , zalozky , historiu atd. hlavne mi ide o tie hesla lebo kopu hesiel som pozabudal
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Vratit to asi nevratis.

Do buducna: pred odinstalaciou si sprav zalohu cez MozBackup.
Acer01
Medium Professional
Medium Professional

Skusil by som sa este pozriet do Recycle bin ,... (skryta zlozka) Otvor total commander, nastav si zobrazovanie skrytych suborov chod do C/RecycleBin
Pripadne este skus pozriet do zlozky (tiez cez total com)

C:\Users\(meno uzivatela)\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\

Ak nemas comandera tak v priecniku odkryjes skryte subory nastavenim

Start/Nastavenie/Ovladaci panel(Moznosti priecnika/Zobratenie/....zrus oznacenie polozky Skryt chranene subory
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Pouzivam klasicky Firefox, ale frajerka instalovala Google Earth a urcite to tu len odklikala, takze mi nainstalovala s tym aj Chrome a nastavila ako predvoleny prehliadac. Ked som Chrome dal odinstalovat, spytalo sa ma co chcem nastavit ako predvoleny prehliadac, vybral som Firefox. Linky z ICQ mi vsak teraz vobec neotvara, musim odkaz skopirovat a tak otvorit. Co s tym?
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Štart - Ovládací panel - (na pravej strane) Predvolené programy - Priradiť typ súboru alebo protokolu k programu - preskroluj sa až dole k protokolom tam klikni na HTTP - vpravo hore Zmeniť program a vyber firefox zo zoznamu.
dushman
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dushman »

Dobrý večer. Mám jeden nepríjemný problém. Pri sťahovaní hocijakého súboru cez mozillu nastane chyba. Klasicky kliknem na stiahnutie súboru a zvolím si kam sa súbor má stiahnuť a normálne sa mi otvorí preberanie súboru ale súbor to nezačne sťahovať len mi ho vypíše že bol sťahovaný a pod tým je napísané že sťahovanie bolo zrušené. Neviem si s tým rady. Ďakujem za pomoc.
shyjane
Medium Expert
Medium Expert

Mozilla firefox

Príspevok od používateľa shyjane »

som úplný laik čo sa počítačov týka...takže, na spustenie internetu používam internet explorer...bolo mi však povedané, že mozilla je lepšia, preto sa chcem opýtať, či sa dá niekde stiahnuť a nainšalovať...ak áno, zvládne to aj amatér ako ja? vopred ďakujem za pomoc 8)
sharky-no
King
King

Re: Mozilla firefox

Príspevok od používateľa sharky-no »

http://download.mozilla.org/?product=fi ... in&lang=sk

klik, stiahni, spusti, klikaj Dalej dalej dalej.... hotovo :)
shyjane
Medium Expert
Medium Expert

Re: Mozilla firefox

Príspevok od používateľa shyjane »

a nemôže mi to v pc urobiť dáku šarapatu, keď budem mať mozillu aj internet explorer?
Napísať odpoveď