vzťah s cudzincom
vzťah s cudzincom
chcela by som počuť váš názor na to, či má zmysel si začať s cudzincom?? napríklad ak sa niekde stretnete na prázdninách v lete a podobne, či vidíte v niečom takom perspektívu??
Re: vzťah s cudzincom
ked ho stretneš, tak už potom neni vlastne cudzinec?
no ja som to myslela tak, že nie je slovák, že je z úplne inej krajinyRayiner napísal:ked ho stretneš, tak už potom neni vlastne cudzinec?
aha, a presnejšie z akej?
vzdialenej 15 hodin lietadlomRayiner napísal:aha, a presnejšie z akej?
ak ho máš nadovšetko rada(a on teba tiež) tak cez tie prázdniny na cca víkend môžeš ku nemu prísť
podľa mňa to nemá perspektívu, na takomto niečom sa podľa mňa vzťah staviať nedá..Rayiner napísal:ak ho máš nadovšetko rada(a on teba tiež) tak cez tie prázdniny na cca víkend môžeš ku nemu prísť
Je to na hovno.
až teraz som si to uvedomil.
hughito - you're right!
hughito - you're right!
To ani neskúšaj, nemá to naozaj zmysel, that's all.ela napísal:chcela by som počuť váš názor na to, či má zmysel si začať s cudzincom?? napríklad ak sa niekde stretnete na prázdninách v lete a podobne, či vidíte v niečom takom perspektívu??
Nevieme ako to myslí. Začať môže, začal by som si aj ja, ale pokračovať v tom viac ako týždeň je na hovno.
ok zle som sa vyjadrila, mať dlhodobý vzťah s tým, že nejaký ten čas človek žije vo svojej krajine(musí dokončiť školu..a pod.) s tým, že sa po istej dobe, napríklad rok znovu stretnú a skúsia v tom pokračovať, čo znamená, že sa spraví kompromis a jeden z nich sa presťahuje do krajiny partnerabegbeee napísal:Nevieme ako to myslí. Začať môže, začal by som si aj ja, ale pokračovať v tom viac ako týždeň je na hovno.
-
millhauZ
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
nema to zmysel.. jedine kebyze mas moznost byt snim casto.. a ako pises 15 hodin letu, tak to je fakt vela.. taky vztah nevydrzi, zbytocne nadeje, sklamania.. moj nazor..
15 hodín letu... to už ďalej byť ani nemohol tuším 
je moslimak?
-
Maxpayne
Light Professional
co na slovensku je malo chlapov ci co 
-
millhauZ
Light Expert
mozna je to slovak zijuci v tokiuMaxpayne napísal:co na slovensku je malo chlapov ci co
-
zuzkazuzka
VIP
Ak ste sa stretli na dovolenke, nemá zmysel začínať vzťah. Môže to byť len letná láska, malý flirt, ale určite nie perspektívny vzťah. Iná situácia by bola, ak by bol cudzinec a boli by ste v dennodennom kontakte.
arktída?ela napísal: vzdialenej 15 hodin lietadlom