Chlpate nohy
-
mfp
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chlpate nohy
Predpokladam, ze si teda neholis ani tvar, ved aj tam tie chlpy kvoli niecomu rastu 
samozrejme ze rastu 
nemam problem nechat si bradu (mne uz rastie lebo nemam 15 a makakovy list v profile, ja som dalsi level totiz a mam spermiu:) ) ale ano, holim sa pac je to cast tela na ktoru sa pozera KAZDY a STALE a nevyzeram prave najdoveryhodnejsie ked som zarasteny
a teraz mi vysvetli prosim Ta co ma holenie noh u chlapov spolocne s holenim tvare a mozno si o tebe nepomyslim svoje
nemam problem nechat si bradu (mne uz rastie lebo nemam 15 a makakovy list v profile, ja som dalsi level totiz a mam spermiu:) ) ale ano, holim sa pac je to cast tela na ktoru sa pozera KAZDY a STALE a nevyzeram prave najdoveryhodnejsie ked som zarasteny
a teraz mi vysvetli prosim Ta co ma holenie noh u chlapov spolocne s holenim tvare a mozno si o tebe nepomyslim svoje
-
uplink
VIP
No ja osobne viem odvôvodniť len holenie podpazušia u mužov. V prípade že nechceš používať chemické deodoranty a antiperspiranty, existuje super vec - soľný kryštáľ, samozrejme sa jenedná u kuchynskú soľ. Ten keď je aplikovaný na oholenú kožu, alebo kratší zostrih podpazušia, tak je extrémne účinný. Nezabraňuje poteniu, ale nepodporuje rozklad baktérií v podpazuší tak, ako keď sa len potíš - tým pádom pot "nearomatizuje" a nie je ho cítiť, resp. má kvalitatívne hodnoty odpadovej vody, ktorú nie je cítiť.
Holenie nôh pri mužoch pochopím len keď sú plavci, alebo cyklisti.
No a holenie juniora len keď niekto moc sexuje a proste to jeho partnerke [partnerkám] viac vyhovuje.
Holenie nôh pri mužoch pochopím len keď sú plavci, alebo cyklisti.
No a holenie juniora len keď niekto moc sexuje a proste to jeho partnerke [partnerkám] viac vyhovuje.
Ale fuj chalani neblaznite..si depilovat hnaty
..vsak nie ste prihriati 
-
Peter_Retep
VIP
ja si depilujem, teda nechavam, podpazusie. je to rychlejsie a hotovo. proste mi tam drbnu vosk a strhnu s nejakym pasikom. za 5 min vybavene a nie to holit
myslim, ze keby si si podpazusie holil, tak to tiez nezabere viac ako 5 minut..
-
KaptMichal
King
ale asi mu to tak rýchlo nezarastie, všakže 
A holiť nohy? FUUUUJ
Holenie juniora závisí skôr od priateľky... Inak uplink ako je to s tým soľným kryštálom, kde ho zoženiem porpípade iné info?
A holiť nohy? FUUUUJ
-
Grim
Darca
...nedáva sa soľný kryštáľ do maštale koňom na lízanie?...
-
KaptMichal
King
To ti môžem poevdať presne...dáva. Frajerka má koňa a v stajni má tú soľ (ten kôň) 
-
martinez13
Light Professional
a bere ich dobre ten strojček?cORP. napísal:ja si nohy sice neholim doslova ale na leto si skratim masinkou na presne rozmery
-
p4ra
Redeemer
Budme ludia, fakt. Podpazusie, rit a cikulu - to je uplne normalne. Ja osobne si holim aj tych par bojovnikov na bruchu, lebo takmer vobec nezarastam, a vyzera to smiesne, tak to radsej dam prec. Keby som bol chlpatejsieho razu, tak okrem rite, cikule a podpazusia neprichadza do uvahy nic ine.
Holiť si nohy je u chalanov asi fakt dosť šialené. To teda nie 
A ako by povedala jedna moja bývalá spolužiačka zo strednej "Preboha, veď to je šialené, že holiť si nohy!" (...áno, myslela tým seba mimochodomrainbow napísal:Holiť si nohy je u chalanov asi fakt dosť šialené. To teda nie
Mne príde šialené aj holenie rite. Kur*a, načo vám to je ? 
-
Soviet
Darca
Aby si nemal brmbolce sem tam 
Ale ich tam je....zbytočnosť úplná. 
-
p4ra
Redeemer
hughito, kvoli hygienickosti to robim ja osobne. Ked sa ides poviem to po lopate zosrat a nemas po ruke bidet, tak ani ten najlepsi papier ti nepomoze sa dat do poriadku uplne. A nosit vpredu na boxerkach mapku a vzadu skrtatko zrovna nemusim, aj ked rad cestujem.
No šak dobre.
btw: To "skrtatko" ma dostalo.
btw: To "skrtatko" ma dostalo.
-
Grim
Darca
...by ma zaujímalo jak ti to tam vzadu holíte, ja si na riť nedovidím...nejaké rady?...
-
maciatko99
Medium Star
U muža je to každého osobná vec, či sa rozhodne oholiť si nohy alebo nie. Pri športovcoch ako je plávanie, basketbal, plážový volejbal, kulturistika alebo aj iné je to už asi bežná vec. Niekto si len zastrihne strojčekom, aby nevyzeral ako orangután. A niekto, kto má rád hygienu a stará sa o seba sa oholí celý. Nevidím na tom nič zé, jednak na chlpatých nohách, na zastrihnutých aj na úplne oholených. Iné je to už v prípade podpazušia a intímnych častiach tela.