Radary a Radarove systemy v SR
Re: odmeral ma radar, príde mi pokuta poštou ?
Vyskúšaj a potom daj vedieť 
A vyslielacky maju naco??? Ak nieje dalsie hliadka poblizku tak sa otocia a pojdu za tebou... kedze v dedine aj tak nepojdes rychlo tak ta skor aj dobehnuD4vid napísal:A potom ako zastavujú? Namerajú ma v protismere... a otočia sa? či majú na konci cesty dalších zelených kamarátov?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mateq: Za jazdy vedia, ale v protismere za jazdy asi tazko, nakolko kamera je umiestnena vpredu, rovnako aj blesk medzi hlmovkami.
-
Mrk
Professional
Re: Radary a Radarove systemy v SR
v pripade laseroveho radaru ano, az ked je neskoro 
-
hojko
Site Admin
Co hovorite na tie laserove srandy na D1 za pomoci ktorej meraju vzdialenost aut a pokutuju vodicov, ktori nedodrzia 70 metrovy odstup???
Polícia začala merať na diaľnici D1 dodržiavanie odstupov.
Vodiči, pozor na pokuty: Týmto prístrojom merajú rozostupy na D1!
Polícia začala merať na diaľnici D1 dodržiavanie odstupov.
Vodiči, pozor na pokuty: Týmto prístrojom merajú rozostupy na D1!
Zas tak vela miest, kde to môžu používať na medzi BA-TT nie je (Triblavina, Senec, Zeleneč.. doplňte ma, kde to ešte môžu použiť). A inak im je to na nič, pretože v inych usekoch zväčša nie su limitovane rozostupy a "bezpečná vzdialenosť" je veľmi relatívny pojem. Takže docela mi je to ukradnute, že si meraju.
-
chlapec10
Addict
nejake novinky:
http://natankuj.sme.sk/c/5697361/o-poku ... cajti.html
ako vidite, tak aktualme neni mozne pokutovat neskor(postou), bud ta odfotia a na mieste zastavia, alebo mas pokoj....
A za jazdy meranie moze byt (2x som si to vyskusal na vlastnej kozi)
http://natankuj.sme.sk/c/5697361/o-poku ... cajti.html
ako vidite, tak aktualme neni mozne pokutovat neskor(postou), bud ta odfotia a na mieste zastavia, alebo mas pokoj....
A za jazdy meranie moze byt (2x som si to vyskusal na vlastnej kozi)
-
chlapec10
Addict
sranda to je pekna.....
ale ten 70m rozostup je podla mna trochu mimo, hlavne na BA-TT
Kamiony jazdia rad radom za sebou, auta sa predbiehaju, takze ak sa niekto pred teba zaradi, tak zrazu je 70m fuc... no krasne
ale ten 70m rozostup je podla mna trochu mimo, hlavne na BA-TT
Kamiony jazdia rad radom za sebou, auta sa predbiehaju, takze ak sa niekto pred teba zaradi, tak zrazu je 70m fuc... no krasne
-
hojko
Site Admin
chlapec10: Mal by tam byt casovy odstup aj meranie rychlosti. Takze ak sa niekto pri predbiehani zaradi pred teba, tak sa rychlost a odstup meria 8 sekund. Za ten cas by sa to malo zmenit. Ak sa nezmeni, tak je to na pokutu. Samozrejme, ak mas nastaveny tempomat a ides 130, zrazu ta niekto pri 140 obehne a hodi si tempomat pred tebou, tak sa ti urcite nebude chciet brzdit len kvoli nemu.
Celkovo si myslim, ze toto meranie vzdialenosti je hlupost, najma pri rychlost 110km/h. Radsej by mali ist pokutovat tych, ktori stoja na miestach pre ZTP pred nakupnymi centrami, pred vchodom do nakupnych centier pri pozdlznej zltej ciare a pod.
Celkovo si myslim, ze toto meranie vzdialenosti je hlupost, najma pri rychlost 110km/h. Radsej by mali ist pokutovat tych, ktori stoja na miestach pre ZTP pred nakupnymi centrami, pred vchodom do nakupnych centier pri pozdlznej zltej ciare a pod.
tu vzdialenost by mali merat hlavne kamionom
-
Stoporko
VIP
OT/ radšej by sa mali zamerať na spôsob získavania kartičiek ZŤP a na oprávnenosť ich mať za oknom /OThojko napísal: Celkovo si myslim, ze toto meranie vzdialenosti je hlupost, najma pri rychlost 110km/h. Radsej by mali ist pokutovat tych, ktori stoja na miestach pre ZTP pred nakupnymi centrami, pred vchodom do nakupnych centier pri pozdlznej zltej ciare a pod.
-
Holubar
Darca
qikso5 napísal:ahojte.
mám otázku. Dnes ma odmeral radar. prekročil som rýchlosť o cca 20km/hod mimo obce. Bol to radar v oprotiidúcom aute.
chcem sa opýtať. máte dáke info prípade skúsenosti s tým že či posielajú pokuty poštou ? alebo nejak inak keď ma nezastavili na mieste ?
a poprípadne ak áno tak aký postih by som mohol mať ?
diki za odpovede
Spoluziaka takto namerali na useku kde bola 40ka. Tiez fabia s bradavicou. Ale to sa hned otocili a sli za nim. Skusal sa este skryt v dedine ale marne.
Mna zas vcera dobehol policajny golf niekde v okoli LC, ale bez radaru. Nastastie to bol dost v pohode mlady policajt, len ma upozornil, ze sa zacina tvorit poladovica a ze ten usek je dost problemovy, tak nech dodrzujem rychlost. Takych by mohlo byt viac
-
Hellboy248
Guru wannabe
Holubar: take by mohli byt vsetky gumy 
-
chlapec10
Addict
ak nemal radar tak ti nic nemoze, ak keby ten radar mal... tak potom by som bol zvedavy ci by bol taky dobry
-
Holubar
Darca
A treba na to vobec radar? Ak by siel za mnou a ja by som cely cas prekracoval povolenu rychlost, nestacila by mu kamera alebo fotak?
Mojho byvaleho sefa takto dostali v Polsku. Tam sa nanho lepila Vectra, nevedel, ze su to fizli, nemali radar. Tak na to dupal, aby nemal auto za zadkom a az po nejakom case si dali majak na strechu, zastavili ho a ukazali mu zaznam z kamery a musel cvaknut pokutu. Aj ked si nie som isty, ci to bolo za rychlost, pretoze toho vtedy porobil viac. Chceli od neho tusim 10tis zlotych.
Mojho byvaleho sefa takto dostali v Polsku. Tam sa nanho lepila Vectra, nevedel, ze su to fizli, nemali radar. Tak na to dupal, aby nemal auto za zadkom a az po nejakom case si dali majak na strechu, zastavili ho a ukazali mu zaznam z kamery a musel cvaknut pokutu. Aj ked si nie som isty, ci to bolo za rychlost, pretoze toho vtedy porobil viac. Chceli od neho tusim 10tis zlotych.
-
chlapec10
Addict
ako v zahrancii neviem....
ale u nas LEN radar a LEN ak na snimke je vidno SPZ, inac nic nemozu....
2 prihody:
1, v Bratislave na panonskej ma namerali, ale nastastie nemam SPZ v strede ale na boku, takze ma cvakli tak ze nebolo tam moje SPZ, skusali, ale ked mi ukazali snimku, a som ich na to upozornil, bolo po debate.
2, isiel som s kolegom po novom moste, cca 80. Zastavila nas policajna oktavka, a pytali sa kolko sme sli, kolega ze 50, oni ze urcite nie, on ze ten pocit nema, skotrolovali doklady... a tym to aj skoncilo
ale u nas LEN radar a LEN ak na snimke je vidno SPZ, inac nic nemozu....
2 prihody:
1, v Bratislave na panonskej ma namerali, ale nastastie nemam SPZ v strede ale na boku, takze ma cvakli tak ze nebolo tam moje SPZ, skusali, ale ked mi ukazali snimku, a som ich na to upozornil, bolo po debate.
2, isiel som s kolegom po novom moste, cca 80. Zastavila nas policajna oktavka, a pytali sa kolko sme sli, kolega ze 50, oni ze urcite nie, on ze ten pocit nema, skotrolovali doklady... a tym to aj skoncilo
-
hojko
Site Admin
Holubar: Nestaci mu kamera, ze ides 110 cez mesto, potrebuje mat foto z radaru ako dokaz. Kamarat riesil nieco asi tak pred rokom, ze siel slusnejsie cez mesto a dali sa za neho policajti, ignoroval to a siel dalej. Potom ho zastavili s majakmi a zacali na neho, ze siel rychlo, tak si pytal dokaz. Nasledne na to skusali, ze bezohladnou jazdou ohrozoval vodicov a chodcov, ze nezastal na stopke atd... Aj na stopku si pytal dokaz. Skoncilo to tak, ze ho vzali na stanicu, zaplatil 30 eur za bezohladnu jazdu ci co to na neho skusali a odisiel prec. Kazdopadne nejaku stopku, cervenu na semafore alebo rychlost mu bez dokazu nemali ako dokazat. Z akeho dovodu platil 30 eur si uz presne nepamatam, je vsak mozne, ze to mali aspon kamerou tocene. PS: Na stopke zastal.
videli ze nesklopil uši tak si potrebovali pomasturbovat svoje velke ega tak ho zobrali na stanicu a luskali mu zakony ze naco sa chyti...bezna vec....ale ked isiel ozaj rychlo tak tych 30 € ma este relativne dobre
-
hojko
Site Admin
Header: Tu rychlost mu nemali ako dokazat, kedze nemali foto z radaru.
-
Shark NX
Addict
Holubar maximalna pokuta v Polsku je 1000Zł a aj to za naozaj zavazne priestupky.
Na TVN chodi relacia Drogówka (Nieco ako 112 ale zamerane hlavne na cestnu a dialnicnu policiu) a chlapik dostal za 3-nasobne predbiehanie z prava, 150km/h v 70 a prejazd cez stopku bez zastavenia 1000Zł a neskorsie setrenie na dopravnom inspektorate (Kde mu naparili Max pocet bodov cize bol rok bez VP)
Na TVN chodi relacia Drogówka (Nieco ako 112 ale zamerane hlavne na cestnu a dialnicnu policiu) a chlapik dostal za 3-nasobne predbiehanie z prava, 150km/h v 70 a prejazd cez stopku bez zastavenia 1000Zł a neskorsie setrenie na dopravnom inspektorate (Kde mu naparili Max pocet bodov cize bol rok bez VP)