Čo nové by ste privítali na fóre?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co by ste privitali nove na fore
Acer - ale veď to, či tam je niečo nové zistíš podľa toho, že budeš mať zelenú šípku (ako teraz)...ak ju tam mať nebudeš, tak nič nové neprobudlo...
Grim a ked nemam farebny monitor
Ale ved v pohode ja som dal iba taky navrh uz ked sa tu diskusia rozdelila na dva tabory 
kedy sa tu bude dať hrať šach s ostatnými online užívateľmi???
Grim ma pravdu, ked mas vsetky prispevky v danej sekcii oznacene ako precitane, tak sa ti namiesto toho zeleneho kruhu so sipkou zobrazuje iba sivy kruh. Ked tam pribudne novy prispevok, tak to znova ozelenie.
-
t0m4s3
Admin
Co tym myslis?Eruner napísal:kedy sa tu bude dať hrať šach s ostatnými online užívateľmi???
-
weroro
Flash coder
Ani ja presne neviem, čo tým myslíš, možno je to dáka metafora, ale v rámci srandy to chápem ako "dáka on-line herňa, kde budú môcť užívatelia medzi sebou hrať šach"? Ak áno, tak myslím, že realizácia nie je komplikovaná.. naprogramovať to viemEruner napísal:kedy sa tu bude dať hrať šach s ostatnými online užívateľmi???
-
audiotrack
VIP
no poď, pešiak z D2 na D4Eruner napísal:kedy sa tu bude dať hrať šach s ostatnými online užívateľmi???
-
Janio
Zablokovaný
Aha, no leneže ja nemám Facebookaudiotrack napísal: novinky sa píšu na facebooku, aby bola možnosť si tie posty zrušiť kto o ne nemá záujem. Dôležité info sa píšu zase v info
-
Corn Flake
Guru wannabe
Najvyšší čas urobiť krok v pred 
Janio: Ak nemáš facebook a používaš rss, tak tu máš odkaz na kanál. Pridaj si ho do odberu.
http://www.facebook.com/feeds/page.php? ... 3019966792
http://www.facebook.com/feeds/page.php? ... 3019966792
-
Thommas
Addict
Dalo by sa spraviť dačo ako archív? Časť na extra vtipné témy na fóre, niečo na nejaké poučné články a návody a niečo na súťaže a podobné veci? Čo by nikdy nezmizlo a neprepísalo by sa novými témami. 
-
weroro
Flash coder
Skús použiť záložky 
-
Thommas
Addict
Lenže časom sa vtipné témy zmažú alebo viac neexistujú...
-
lekoklatik
VIP
rok stará vec je neaktuálna a nie 2x vtipná.
Keď si 99 užívateľov za ten rok tému všimne a 1 nie, žiaľ smola.
Z tých 99 užívateľov si možno niekto odkaz uloží, skopíruje, pošle ho niekomu ďalšiemu alebo si nájde iný spôsob ako "kontakt" s tou vtipnou vecou nestratiť.
btw netuším kedy sa neaktuálne témy odstraňujú a či sa vôbec odstraňujú.
To už ti musí napísať vedenie.
Keď si 99 užívateľov za ten rok tému všimne a 1 nie, žiaľ smola.
Z tých 99 užívateľov si možno niekto odkaz uloží, skopíruje, pošle ho niekomu ďalšiemu alebo si nájde iný spôsob ako "kontakt" s tou vtipnou vecou nestratiť.
btw netuším kedy sa neaktuálne témy odstraňujú a či sa vôbec odstraňujú.
To už ti musí napísať vedenie.
-
Thommas
Addict
http://www.hojko.com/vtipne-temy-na-fore-t124459.html
Tu už asi 3-4 témy neexistujú, i keď majú dosť zábavný názov
a keby sa to pekne roztriedilo, nebolo by to zlé (hlavne s návodmi). 
Tu už asi 3-4 témy neexistujú, i keď majú dosť zábavný názov
-
Fabo
Hardcore addict
tam ale tie temy neexistuju nie preto ze by sa ako stare vymazali, ale ze nesplnali pravidla, flameovalo sa tam atd.
-
Nadeo
Guru wannabe
Treba niekam pridat nejake miesto na notifikacie, lebo takto je to bieda a musi sa to riesit textami a obrazkami napchanymi do menu...
Miesto niekde pod headerom, obtiahnute 1-2px ciernym borderom a troska ine pozadie, kde by sa davali nejake oznamenia ala Counter strike server znova v prevadzke, foto sutaz vyhlasena a podobne...
Miesto niekde pod headerom, obtiahnute 1-2px ciernym borderom a troska ine pozadie, kde by sa davali nejake oznamenia ala Counter strike server znova v prevadzke, foto sutaz vyhlasena a podobne...
-
audiotrack
VIP
všetko dôležité sa avízuje na fb: http://www.facebook.com/pages/hojkocom/193019966792
bola tam spomínaná aj súťaž (či už foto, či vianočná) a plno iných vecí. Ak fb nemáš, stále je možnosť si na našu skupinu nastaviť rss a nič ti neunikne
bola tam spomínaná aj súťaž (či už foto, či vianočná) a plno iných vecí. Ak fb nemáš, stále je možnosť si na našu skupinu nastaviť rss a nič ti neunikne
-
lollo
Professional
neviem ci to tu bolo alebo nie ale ja by som privital banlist plus dovod banu mozno to je pre niektorych zbytocnost ale ja by som rad pozrel co robit/nerobit aby som takto neskoncil a preto ze niektory uzivatelia sa mi videli byt fajn a zrazu ban...cize aj zvedavost
-
audiotrack
VIP
Javiť fajn sa ti môžu, lebo tak vystupujú. To čo je ale skryté verejnosti nevidíš. Zoznam vecí ktoré keď budeš dodržiavať tak určite nedostaneš ban máš v pravidlách. Ban sa dáva za veľké prehrešky, často menšie prečiny riešíme iba napomenutím. A dôvod banu nepokladáme za dôležité zverejňovať. Je to vec medzi previnilcom a vedením. On vie za čo ho dostal, rovnako tak vie každý z vedenia. Ostatných sa to netýka. Človek na ktorého si sa ma pýtal cez ICQ je tiež ten prípad, ktorý vážne porušil pravidlá ale bol upozornený. Napriek upzorneniu ich zase porušil rovnakým spôsobom.