Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa hughito »

No naposledy som videl film LOL a musím povedať, že to bolo na väčšej úrovni, ako podobné americké "tínedžerské" filmy. Nie som moc na takéto filmy, ale nenudilo to. Minimálne hlavná herečka za pozretie stojí. :wink:

7,5/10
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

review no. 22

Gangs of New York - od tohto nametu,obsadenia a rezisera som cakal viac,.. celkovo to ale nebolo zle, zaujimavy pohlad na New York pocas vojny Gangov... v krvi to zacalo, v krvi to skoncilo.... zbytocne dlha stopaz, kludne by sa to o 40 minut dalo skratit a o nic by ten film neprisiel.... 7/10

Law Abiding Citizen - pre mna vyborny film...neviem preco som ho odkladal skoro rok... pomsta je vyborny motivator a 10 rokov pripravy je 10 rokov pripravy... Gerard Butler vyborny, Foxx dobry... tomuto filmu nemam velmi co vytknut... 9/10

Hoodwinked! - animacia podpriemerna, pribeh priehladny, no spracovanie vyborne, vtipky podarene... a Twitchy naspeedovany z kavy bol uplne super... 6/10

When in Rome - zhrniem to asi takto... 3x som sa zasmial, trosku si poslintal nad Kristen Bell a po hodine a pol som lutoval ze som to vobec zapol... no co uz...4/10

Wall Street - filmik ktory som si kukol viac menej len kvoli jeho pokracovaniu, no mozem povedat ze nevadi a predcil moje ocakavania... nato ze niesom ekonom ani manazer, tak som rozumel celkom dost, co som sam prekvapeny, naslo sa tu dost zivotnych pravd a co sa filmu samotneho tyka... dobre spracovane, vyborny Douglas ktoremu statocne sekundoval Charlie Sheen... tie 2 hodky celkom ubehli.... 8/10

Wall Street 2: Money Never Sleeps - o chlp horsie ako prvy film spred 23 rokov... znova vyborne to zahral Douglas, Shia LeBeouf ukazuje ze nebude asi az taky marny herec predsalen a potesila ma mala scenka s Charlie Sheenom... co sa pribehu tyka tak bol priehladny ako stripterkina bluzka, no zasa sa clovek dozvedel vela zaujimavych postojov k zivotu a inych pravd... mne sa to pacilo... 7/10

Tron: Legacy - audiovizualne "nerd" orgie... inak sa to popisat neda... po roku som sa konecne zasa tlapol po vrecku a siel do kina, lebo som sa na toto tesil odkedy vysiel prvy trailer a sklamany niesom ani nahodou... bolo to takmer perfektne... po audiovuzialnej stranke uplne najlepsi film aky som kedy videl, avatar sa moze ist skryt se vsim vsudy.... co mi vadilo bol trosku jednoduchsi pribeh a Garret Hedlund v hlavnej ulohe.... chcelo by to niekoho ineho, ale tak neda sa nic robit... Jeff Bridges vyborny rovnako ako v prvom Tronovi, Olivia Wilde sexi ako vzdy, Michael Sheen ma potesil... Daft Punk sa hecli a spravili uplne genialne score spajajuce klasiku s elektronikou.... na toto chcem ist do kina este raz.... 9/10

Takers - akcne becko so slusnym obsadenim a miestami zaujimavou kamerou.... celkom slusna jednohubka... 6/10

Alpha and Omega - otrepane klise v podpriemernej animacii... jedine co ma tu bavilo boli dvojka marcell a paddy... 3/10
goldenshit
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa goldenshit »

death race 2- 6/10
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

The Town
Takers

Obidva v postate podobna tematika. Pacili sa mi, ale celkovo by som im dal obom 7/10.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Black Swan - http://www.csfd.cz/film/229692-black-swan/
Verzia Wrestlera pre zeny a slabsie povahy, s krasou baletu, co teda, zial, mna obchadza oblukom, inak som mal pocit, ze je to to iste ako Wrestler, plus sexualne sceny a viac boja s konkurenciou ako samej hlavnej postavy so sebou. Film bol technicky super, ved uz sme sa viackrat presvedcili, ze Aronofsky to vie, Natalie bola tiez nadpriemer, ale film ako celok.... No neviem, radsej si pozriem znova Wrestlera ako znova balet.
PS: po wrestlerovi a baletke, co to bude nabuduce? kozmonaut alebo nieco viac scifi?
65%
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

Death race 2? ten film ešte nebol ani v kine :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

26lukas26: Veď kiná sú už staromódne. :D

Machři: Celkom slušná komédia, dalo sa tam dobre zasmiať. Aj scenár bol dobrý a hlavne herecké obsadenie. 4/5
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Muži, kteří nenávidí ženy ** ...debilná zápletka je nič oproti "hackerke" ktorá sa do cudzieho PC nabúrava akoby otvárala chladničku...ženy a počítače, to nejde veľmi dokopy...navyše hackovanie pomocou podobných príkazov je nereálne...pre ľudí, čo sa nevyznajú možno celkom dobré, pre mňa hlboký podpriemer...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Grim: Načo sa zamýšľaš nad takýmito vecami ? Veď o to vôbec nejde...

Dnes som si pozrel po pol roku opäť Inception a nič sa nezmenilo. Je to jedne z tých best filmov, ktorý prakticky nemá slabinu, totálna originalita, akcia, herecké výkony, všetko. 9,5/10
andone7
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa andone7 »

Ja som pozrel Other Guys aj keď som po zhliadnutí trailera tipoval, že tomu dám tak jednu hviezdu a radšej som to nechcel ani vidieť, predsa som sa k tomu dostal a bol som príjemne prekvapený. Ako zasa nič extra ale taká pohodovka za ***/*****. Aj som to chcel dopozerať, aj som sa sem tam pousmial, aj herecké obsadenie poteší.

No a teraz jedno vyslovené odporúčanie. Možno niekto zaregistroval a možno nie, že často vyzdvihujem vojnové veci a rovnako tomu bude aj teraz. A prečo nie? Myslím si, že každý správny chlap obľubuje Army tématiku (samozrejme nie je nutnosť). Film vlastne ani nie je filmom ako skôr dokumentom a už asi tušíte väčšina, že ide o Restrepo (****/*****). Je to od National Geographic z vojny v Afghanistane. Ak teda opomeniem tie politické záležitosti tak je to paráda a odporúčam. Podobný dokument na ktorý sa chystám je Armadillo, ktorý zasa pojednáva o Dánskych vojakoch, tak uvidím kedy sa k tomu dostanem, ale aby ste vedeli, že aj také existuje. :cookies:
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.csfd.cz/film/257402-odsun/ - film o anabáze francúzskych Židov z Francúzska do miest, kde "práca oslobodzuje"..... Jean Reno podal tradične dobrý výkon, akurát neviem prečo H. Himmler v tomto filme vyzerá skôr ako V. M. Molotov :nono: .... To bude asi francúzska predstava o Nemcoch :) ..... V každom prípade film pozerateľný, a každému so záujmom o WWII a s ňou spojené udalosti môžem doporučiť....

http://www.csfd.cz/film/238678-clubbed/ - film o vyhadzovačoch.... Skôr sa ale jedná o príbeh úplného šupáka, ktorý začne boxovať a potom začne robiť aj vyhadzovača.... A práve touto prácou a tréningom sa z neho stáva človek, ktorý sa naučí vážiť si sám seba a získa aj určité sebavedomie, ktoré predtým nemal a kvôli tomu mal život úplne v troskách.... Do toho ešte aj menšia krimi zápletka.... a klasická krimi v anglickom štýle je na svete.... Mne tento film sa celkom pozdával....
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andr3w »

pozeral som Inception, po dlhej dobe kvalitny film... a vcera Borata zo slovenskym dabingom a musim uznat ze sa podaril, cakal som ze to bude katastrofa ale bolo tak v pohode, super slovensky dabing, i ked original je original
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Scott Pilgrim vs. The World http://www.csfd.cz/film/230559-scott-pi ... tku-sveta/
Kiezby vsetky filmy boli ako tento...malo to gule, malo to spad, malo to vtip, malo to romanticno, malo to PERFEKTNY soundtrack, vynikajuci napad, vyborne komiksove spracovanie...neznasam ked niekto ospevuje film kvoli trikom, ale tu boli tak vkusne pouzite...strih paradne pouzivany...proste 8bitove orgazmy. 95%
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

The Last Exorcism - cakal som od toho ovela viac a som skalmany. fakt len 5/10.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Buried - skvely film, nemam co vytknut, azda mi je len luto toho konca, ale dalo sa to ocakavat, moje hodnotenie 10/10
Faster - priemerny film, kebyze tam nehra DJ, tak ho hadam ani nestiahnem, no v tomto filme to ani on nezachranil, bolo to dost slabe, 4/10
Operation: Endgame - moc som od tohto filmu neocakaval a presne tolko som aj dostal, dalo sa to obsediet, ale obsahovo velka nuda, 4/10
pstros213
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pstros213 »

silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

Bratislavafilm.... no tá Blava je fakt drsné ghetto brácho :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

V Bruggách - Nahodil som úsmev a pustil som si film...a ono to vôbec nebola komédia!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Black Swan 6/10 IMDB | CSFD
Ako psycho filmy mam rad, ale toto? Zmes kreposti mi to pripadalo a dost dlho sa to sprvu natahovalo, kym sa nieco zacalo diat...Balet ako tema na pozeranie pre chlapa to veru mne nesadlo..
Cakal som uplne nieco ine a nie taka zmes aka z toho bola..Maximalne ma tam prebudila ta lezbicka scena..:P
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Tron : Legacy - Dobrý film s dobrým soundtrackom [DaftPunk ako keby boli stvorení pre tento film] , efekty boli velmi kvalitné,na jednotku .

9/10
Napísať odpoveď