Netgear DGN2000 - problem s DSL

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Bigjeffo
Amateur
Amateur

Netgear DGN2000 - problem s DSL

Príspevok od používateľa Bigjeffo »

Nazdar majstri!!
Kupil som si Netgear Wireless-N 300 ADSL2+ Modem Router DGN2000 a ked to pozapajam tak ako mam vobec mi nesvieti kontrolka dsl a vypisuje mi chybove hlasenia ze dsl nenaslo.. Mame doma Turbo2 od T-Comu, modem Vigor318 DSL som chcel vymenit za tento router aby som sa mohol pripajat bezdrotovo. Myslite, ze je nejaky sposob to rozchodit?? :?
peto1310
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa peto1310 »

Bude to sto pro annexom, ten adsl router je nastaveny na annex a, a ked to chces pouzivat na slovensku, tak to musi byt annex b, zda sa mi, ze na webe netgear.com najdes firmware, ktory ti spravi podporu annex b.

toto mas ? http://www.netgear.com/Products/Routers ... N2000.aspx
Bigjeffo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bigjeffo »

ano je to annexom pisal mi jeden chlapik z T-Comu, router som kupoval Rakusku.. stacilo by tam teda prepalit firmware s podporou annex b (model Netgear DGN2000B)? neviete niekto odkial by som to mohol stiahnut??
Dreamons
Novice
Novice

Re: Netgear DGN2000 - problem s DSL

Príspevok od používateľa Dreamons »

Bigjeffo napísal:Nazdar majstri!!
Kupil som si Netgear Wireless-N 300 ADSL2+ Modem Router DGN2000 a ked to pozapajam tak ako mam vobec mi nesvieti kontrolka dsl a vypisuje mi chybove hlasenia ze dsl nenaslo.. Mame doma Turbo2 od T-Comu, modem Vigor318 DSL som chcel vymenit za tento router aby som sa mohol pripajat bezdrotovo. Myslite, ze je nejaky sposob to rozchodit?? :?

zdravim...ako dopadlo to zapojenie Netgear Wireless-N 300 ADSL2+ ???? Mam tiez dovezeny modem zo zahranicia a u nas sa neda spojazdnit. Nepomohol ani novy firmware...Je nejaka ina moznost zmenit ten Annex A na Annex B?
Blindman
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Blindman »

Dreamons
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Dreamons »

Dakujem za namahu a odkaz na stranku, ale zial ten firmware pre rakusko/nemecko s annexom B nejde flashnut. Vypise chybu....Ostatne firmware ide flasnut v pohobe, ale tie zas nepodporuju annex B...
Napísať odpoveď