Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hip-Hop - umelci a ich tvorba
Minulorocna Vianocna od Veca, Mojej Reci a Hafa bola asi osemstokrat lepsia... toto ma v sebe len wannabe drsnoprisny nasraty rap s cynickym podtonom, Vianocna bola aspon vtipna (HEJ, aj o vtipnost ide v repe
)
-
DanielDevil
Addict
súhlasím aj ja že minuloročná Vianočná bola lepšia...
takúto pesničku už nespravý nikto,
Markie je premňa pán textár
Markie je premňa pán textár
-
mfp
Medium Star
Mne sa tohtorocna "Vianocna" paci omnoho viac ako ta minulorocna. Plne sa stotoznujem s vacsinou toho textu, v tej minulej mi straaaaasne vadil hafner...
tá Vianočná je na Slovensku niečo také ako každá hitovka DJ Khaleda v USA?
p4ra napísal:
DJ Wich je pan, to je snad kazdemu jasne. Ale na tomto tracku sa nedaju pocuvat nestastnici z H16 a ten chudacik Luzer.
že chudačik Luzer, ty si mi strasny obbornik..luzerov album bol jeden z top tohto roku..+ všetky treky od sedlakov su prinajmenšom počuvatelne.
wichove hudby su možno fajn, ale pod pojmom pan si predstavujem niekoho ineho
ale šak sme zvyknuty že tie najlepšie veci su najviac nedocenene, tym myslim underground typu projekt:pakt,sedlaci,kontrola stavu,profil221, ZS
-
p4ra
Redeemer
Na to, aby som niekoho, ako je Luzer a jemu podobnych nazval chudacikmi netreba byt ziadnym odbornikom. Flow ziadny, kvalita prednesu ziadna, hudby hrozne. Ale co clovek, to nazor. Tu sa to jasne ukazuje.
To minusko cenim o to viac, ze aj ked si sa nepodpisal, tak si tu povedal, ze je od teba.
To minusko cenim o to viac, ze aj ked si sa nepodpisal, tak si tu povedal, ze je od teba.
-
DanielDevil
Addict
novinkáááá
-
rockonhustla
Light Star
Kto je pre teba top Rytmus?p4ra napísal:H16 a TOP na Slovensku. No proste LOL. Ved to fakt mozu pocuvat len male deti, co oni splietaju. Kym sa lyricky dostanu na uroven Turbo Boost, ci Moja Rec, potom mozes hovorit o nich, ze su povedzme dobri.
Si precitaj druhu cast jeho prispevku, tam ti vysetluje kto je podla neho najlepsi, o rytmusovi nepovedal ani slovorockonhustla napísal:
Kto je pre teba top Rytmus?Ty si zaujímavý človek pre mňa, zdá sa mi že na nudných SK rapperov mám rovnaký názor, ale na Rytmusa mam asi opačný. Pre mňa top je Čistý a DNA, iné ma nebaví skoro nič posledný rok.
-
RBG
Medium Expert
Je tu niaky fanusik Dead Prez?
Mna bavi kazdy jeden album a mixtape od nich. A ci nemaju radi Bielych vobec neriesim.
Najviac mam rad tracky We Need a Revolution, veci na Lets Get Free, Green Pulse a ostatne veci.
Viac ma bavi Stic.Man. Stare veci ako Food Clothes and Shelter ma bavia rovnako dobre ako veci z posledneho mixtapu. Vzdy si mam co od nich vybrat, na kazde obdobie.
Kazdy kto ma rad socialny a tiez politicky rap nech sa odpoji od 2paca a pod. veci a nech si vypocuje ich tvorbu.
Dalej mam rad im spriaznene skupiny, ako napr. A-Alikes, od nich mam najradsej Treeman part.2 s Raye 6.
A ked uz sme pri Raye 6, ma fantasticky hlas, zatial ma len mixtape ale dufam ze sa dockam aj poriadneho albumu.
Nepocuvam a nemam rad Raperov co rapuju o veciach co nezazili, pozerov, a pod.
Slovenskeho pocuvam jedine Nazov Stavby, Druhu Stranu a XIV.
Velka skoda ze to uz neexistuje.
A to co pocuvate. Ja to respektujem, kazdy nech pocuva co chce. Ked sa vam paci ze niekto rapuje o tom ako hocikoho dolame, a potom uteka od bitky, to sa vam zda "TOP"?
Ved pohoda ja vam za to nenadavam, vasa vec
A k Rytmusovi - budme radi zanho. Ano budme radi! A respektujme jeho miesto v historii. Zvuk Ulice udali smer, Nazov Stavby pritiahli masy, a Rytmus pretrhol barieru ku komercii. Jasne, lepsie by bolo keby to spravili napr. Nazov Stavby, mozno by bol v telke socialny rap v style stattanuti alebo slovenska, mozno by len robili party veci v style reaggeton alebo latino, ale co bolo to bolo, osud a nahoda to tak zariadili.
Ved Rytmus ma dobre party veci, a veci celkom pocuvatelne. On je nieco ako obet, pretoze ak by ta komercna chobotnica nedostala svoju figurku, tak by si spravila vlastneho. Nezabudnite na Helica
Mna bavi kazdy jeden album a mixtape od nich. A ci nemaju radi Bielych vobec neriesim.
Najviac mam rad tracky We Need a Revolution, veci na Lets Get Free, Green Pulse a ostatne veci.
Viac ma bavi Stic.Man. Stare veci ako Food Clothes and Shelter ma bavia rovnako dobre ako veci z posledneho mixtapu. Vzdy si mam co od nich vybrat, na kazde obdobie.
Kazdy kto ma rad socialny a tiez politicky rap nech sa odpoji od 2paca a pod. veci a nech si vypocuje ich tvorbu.
Dalej mam rad im spriaznene skupiny, ako napr. A-Alikes, od nich mam najradsej Treeman part.2 s Raye 6.
A ked uz sme pri Raye 6, ma fantasticky hlas, zatial ma len mixtape ale dufam ze sa dockam aj poriadneho albumu.
Nepocuvam a nemam rad Raperov co rapuju o veciach co nezazili, pozerov, a pod.
Slovenskeho pocuvam jedine Nazov Stavby, Druhu Stranu a XIV.
Velka skoda ze to uz neexistuje.
A to co pocuvate. Ja to respektujem, kazdy nech pocuva co chce. Ked sa vam paci ze niekto rapuje o tom ako hocikoho dolame, a potom uteka od bitky, to sa vam zda "TOP"?
A k Rytmusovi - budme radi zanho. Ano budme radi! A respektujme jeho miesto v historii. Zvuk Ulice udali smer, Nazov Stavby pritiahli masy, a Rytmus pretrhol barieru ku komercii. Jasne, lepsie by bolo keby to spravili napr. Nazov Stavby, mozno by bol v telke socialny rap v style stattanuti alebo slovenska, mozno by len robili party veci v style reaggeton alebo latino, ale co bolo to bolo, osud a nahoda to tak zariadili.
Ved Rytmus ma dobre party veci, a veci celkom pocuvatelne. On je nieco ako obet, pretoze ak by ta komercna chobotnica nedostala svoju figurku, tak by si spravila vlastneho. Nezabudnite na Helica
Eh ako H16 flow mozno tak nema Otecko a len o trochu lepsi je Cigo ale Majk Spirit? To snad nemyslis vazne , jeho lyrika je super aj flow sa kludne moze rovnat s Delikom pretoze jeho riadky maju aj trosku vyssiu hodnotu aj ked mozno menej originalne rymy. Na grizzly rmx zaje*al jak Pan a ked hovoris , ze je to slaby flow tak sorry ale okrem predsudkov v rape nic ine nepoznasp4ra napísal:Na to, aby som niekoho, ako je Luzer a jemu podobnych nazval chudacikmi netreba byt ziadnym odbornikom. Flow ziadny, kvalita prednesu ziadna, hudby hrozne. Ale co clovek, to nazor. Tu sa to jasne ukazuje.
-
moosha
Darca
Dobre, Majk Spirit tou technikou repu nie je na najhorsej urovni, ale po lyrickej stranke je to hovno, vysvetlil som vyssie.
ale CIGO? V prvom rade, vobec neni z Petrzalky ako hovori v kazdom druhom texte, ale zo Samorina, teda madarskej dediny pri Bratislave. Ma otrasny hlas, jeho texty su o nesmiernom ko*ot, vid tie jeho solovky o frajerke, ktoru asi stratil etc...
proste tato formacia je cela zla. Ale deti to pocuvaju. Takze fajn, raz mozno vyrastu.
// ozaj, co hovorite na Delika a Beneho? Pre mna uplne ocarujuce, nieco ako Kato bez akychkolvek silnejsich emocii, krasny to album
ale CIGO? V prvom rade, vobec neni z Petrzalky ako hovori v kazdom druhom texte, ale zo Samorina, teda madarskej dediny pri Bratislave. Ma otrasny hlas, jeho texty su o nesmiernom ko*ot, vid tie jeho solovky o frajerke, ktoru asi stratil etc...
proste tato formacia je cela zla. Ale deti to pocuvaju. Takze fajn, raz mozno vyrastu.
// ozaj, co hovorite na Delika a Beneho? Pre mna uplne ocarujuce, nieco ako Kato bez akychkolvek silnejsich emocii, krasny to album
Ved vravim ze cigo je len o trochu lepsi ako otecko ale stale nic moc..
Delik a Bene naozaj vydareny album tie beaty ma chytili a srdce skoda , ze stoji 33 Eur
Delik a Bene naozaj vydareny album tie beaty ma chytili a srdce skoda , ze stoji 33 Eur
-
moosha
Darca
Presne tak, ovela radsej by som mal doma originale hmotne CD za 10€, ako tricko za 33€ a digitalnu podobu CD. A argument kompot.sk, ze ti, ktori si to nekupia za 33€, tak by si to nekupili ani za 10, je uplna hlupost. Je predsa rozdiel 300 a 1000 korun...
-
MisguidedAngel
Star
album roka pre vas? z rapu samozrejme.
za seba mozem povedat
The Roots - How I Got Over
Big Boi - Sir Lucious Left Foot: The Son of Chico Dusty
Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy
sklamanim je Redman, T.I., Wu-Massacre.
zo Slovenska Delik a Bene, z Ciech Prago Union.
za seba mozem povedat
Kedze som orientovany prevazne na SK/Cz scenu tak pre mna
DNA-Revolucionar
DNA-Revolucionar
album roka jednoznačne Fabolous - There is no Competention 2 - Grieving Music, strašne dobrá vecMisguidedAngel napísal:album roka pre vas? z rapu samozrejme.
za seba mozem povedat
singel roka - Birdman - Fire Flame, Lil Wayne - 6 Foot 7 Foot a Dr. Dre - KUSH
Dajte este nejakych rapujucich primitivov z petrzalky, dosli mi vsetky komedie v pc 
-
Royalflush
Guru wannabe
Takže takto, počúvam prevažne Hardcore, čo je trocha iný žáner hudby, ale mám rád dobré veci z každého žánru - aj hip hopu.
Hip hop jedine zmyselní, s normálnymi textami ako Vec, Paulie Garand, Rest. Nenávidím pózerov, čo počúvaju H16 a Rytmusa, čo stojí za... vlastne ono to nestojí za nič.
... but i have small problem
ja moc podobných 'true' rapperov nepoznám, takže by ste mi tu mohli nahádzať pár mien, thanks. 
Hip hop jedine zmyselní, s normálnymi textami ako Vec, Paulie Garand, Rest. Nenávidím pózerov, čo počúvaju H16 a Rytmusa, čo stojí za... vlastne ono to nestojí za nič.
... but i have small problem