hm, zaujimavy nazor...pytala som sa dnes na cviku ako to je s olovom a ortutou vo vakcinach ... a docentka, ktora ma na starosti vakcinaciu mi povedala, ze dnes nie su pripravovane vakciny tak, aby tam boli tieto latky, konkretne ak spominala ortut vo forme tiomerzalu, co je organokovova zmes.Stoporko napísal:ešte k tým vakcínam - prednedávnom som sa bavil s jednou slečnou, ktorá pracuje v testovaní liekov - zbiera dáta z výskumov, porovnáva, vyhodnocuje... proste má o tomto prehľad. Keď som sa ju spýtal na očkovanie proti bežnej chrípke, bola jednoznačne proti - možné pozitíva (to, že sa trafia na presný serotyp vírusu) sú nepomerne malé oproti svinstvám, ktoré v tých vakcínach sú (ortuť, olovo...). Opakujem, toto mi povedal človek, ktorý tieto lieky a vakcíny testuje a má prístup k priamym výsledkom testov a údajom.
Očkovanie proti prasacej chrípke je len obyčajným očkovaním proti bežnej chrípke s tým rozdielom, že je známy presný serotyp vírusu, takže účinok by mal byť zaručený. No negatíva vakcíny uvedené vyššie pretrvávajú. Je na každom aby zvážil, či mu to stojí za to. Mne osobne isto nie.
ta tvoja kamoska vie nieco o chemii ? biologii? medicine?
a neverim tomu, ze vo vakcinach su "svinstva"
zivotne prostredie je zamorene ovela horsimi vecami o ktorych ti nemas sajnu ako su tzv. nebezpecne latky vo vakcinach.