Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
Warez nepodporujeme, kontaktuj uploadera.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
zabzo napísal:Zdravím,ak to tu už bolo riešené tak sorry, ale tých 206 stránok sa mi fakt nechce prehliadať![]()
Iba som sa chcel opýtať na jednu vec. Po dlhšej dobe by som chcel zahrať CSS, len ževraj je nejaké nové CSS či čo. Som iba Non-stem hráč. Mám stiahnuté nejaké New CSS, má to cca 1,97GB, potom mám aj starú hru, textury, patche 16,17,18, potom nejaky Commulative patch v58(poledný), neviem čo z toho treba inštalovať, skúšal som to nejak rozbehať a kdesi bude asi problém, pretože keď som sa chcel pripojiť na server , tak sa mi objavila táto hláška "You are in insecure mode. You must restart before you can connect to secure servers."![]()
Prosím ak by niekto helpol tak budem rád. Aj ohľadom chyby aj ohľadom tej inštalácie, možno som čosi pod*bkal ja
NS verziu CSS som nikdy nemal, ale predpokladam, ze sa pokusas pripojit na Steamovy server, skus teda iny, o ktorom si budes 100% isty, ze je NS. ono je v tom teraz strasny bordel, su kadejake nove beta verzie CSS, takze kazdy server moze bezat na inej verzii. mne sa s tym nechcelo srat, tak som si to kupil na steame ked to bolo v akcii ..
Bohužiaľ ja som tú akciu premeškal
. Servrom som si 100% istý že je NS, len ide o to že keď nemáš správnu verziu, tak ti vyhodí iný error, niečo v tom zmysle že server beží na inej verzii. Ale s týmto "errorom" si neviem dať rady, preinštalovával som to hádam 5krát
. Ak niekto vie help tak skúste, napadlo ma aj nainštalovať "old CSS" ale neviem či sú servre ktoré frčia na old-och, myslím že aj hej
či?
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Mám taký problém , mám steam , ale keď vypnem CS , tak mi zamrzne celý pc .Neviete čo z tým može byť ?
Cawko 100% ste us stretli cheatera
a niektore cheaty spamuju taku somarinu napr som si vsimol warhook a tak neviete presne co tam pise chem si nieco take nabindovat
so zdrbu 
-
Hellboy248
Guru wannabe
dzuri: kedysi, vlastne doteraz mam v configu moje stare
bind "F8" "say [Bad Hell version 12.4] - [Get on www.united-hell.hu]"
bind "F9" "say [Fighter HyperHell version 8.8] - [Get on www.united-hyperhell.ro]"
bind "F8" "say [Bad Hell version 12.4] - [Get on www.united-hell.hu]"
bind "F9" "say [Fighter HyperHell version 8.8] - [Get on www.united-hyperhell.ro]"
este ma niekto nieco???
-
HeadShot ^
Light Star
A čo viac by si chcel ?
Aby to blikalo ?
nie ale nejak inak to napisane aby to vyzeralo presvedcivo
-
Hellboy248
Guru wannabe
to odomna je presna forma badboya, teda aspon bola ked som to prvykrat nabindoval .)
-
HeadShot ^
Light Star
Šak niikto ti nekáže daŤ to tam presne tak,si to prepíš.. Nájdi po nete aké to má presne bindy ten BadBoy,aj keď nechápem načo sú ti bindy na cheaty.. Teda sa ospravedlňujem,ak som to zle pochopil.. 
ja to chem len aby ked dam f1 napisalo napr warhook v 7 a blablabla jak original
niech cheaty tie su zle
as tak sa neznizim
Sak to je to, co napisal hellboy...
daj si do configu
A nechapem, naco ti to je... Robit reklamu na cheaty len tak, sak ti ban daju, ale budiz.
daj si do configu
Ale to "say" na zaciatku tam musis nechatbind "F1" "say SEM DAJ TEXT KT. MA IST DO CHATU"
A nechapem, naco ti to je... Robit reklamu na cheaty len tak, sak ti ban daju, ale budiz.
Nepochopili sme sa ja to viem nabindovat ale potrebujem orginal nazov co spamuje nejaky hack 
-
HeadShot ^
Light Star
Skús niečo vyčítať z tochto obrázka
- Prílohy
-
- 4.jpg (103.42 KiB) 1132 zobrazení
-
Hellboy248
Guru wannabe
dzuri: omg, dal som ti sem 2 priklady co som ja mal, forma je original, akurat Bad Boy som zmenil na Bad Hell a url som menil ..co ty este originalnejsie chces
tak to co si dal ty sa len zasmiali chem nieco co vypisuje original cheat
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 22:32)
Ok us to nepotrebujem dal som si bind "F1" "say WarHook v1.4[Aimbot+ESP+Wallhack]****[Dzuri]****
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 22:32)
Ok us to nepotrebujem dal som si bind "F1" "say WarHook v1.4[Aimbot+ESP+Wallhack]****[Dzuri]****
-
Hellboy248
Guru wannabe
LOL, to co si zadrel? ze [Aimbot+ESP+Wallhack] [Dzuri]? sak to je ako od 10 rocneho decka, asi si nikdy nevidel co vypisuju cheaty .)
Videl
a 2x som to spamol a som cheater
placem s deti
Len debil by si to nabindoval...