Malcharek - komentovanie F1
-
freeman555
Novice
Diky za tento thread, som rad ze vas to tak bavi. Ale je to jeho chyba, nema byt taky amater. Inac mozete si pozriet teraz tie hlody, pridal som tam aj audiozaznam takze si to mozete uz aj vypocut. 
DK
Jirko Malchareks absolute monarchy forever rulez. One country, one world, no wars full of love. All should die under his flag, and for his eyes.
//t0m4s3 - ziva linka -basa
DK
Jirko Malchareks absolute monarchy forever rulez. One country, one world, no wars full of love. All should die under his flag, and for his eyes.
Kód: Vybrať všetko
www.malcharek.wz.czchces naz zabit? minule sme sedili v krcme a pocuvali jeho dristyfreeman555 napísal:Diky za tento thread, som rad ze vas to tak bavi. Ale je to jeho chyba, nema byt taky amater. Inac mozete si pozriet teraz tie hlody, pridal som tam aj audiozaznam takze si to mozete uz aj vypocut.
DK
Jirko Malchareks absolute monarchy forever rulez. One country, one world, no wars full of love. All should die under his flag, and for his eyes. [ .www.malcharek.wz.cz ]
Hojko, v jednom z tych tvojich prispevkov si povedal ze to slovenske komentovanie je na dobrej ceste. Tak toto podla mna vobec neni pravda!!! Ved uz len ked to porovnas s primou tak je to tisíc a jedna. Fakt sa viac oplati aj nerozumet, ako pozerat na markize. Nielenze su to najhorsi komentatori akych som kedy pocul, ale este aj tie ruchove mikrofony maju tak potichu, aby sa dalo pocut iba ich. Byt na mieste markizi, tak by som sa snazil najst nejakych schopnych komentatorov, ale v prvom rade by som dal studio tichsie a pretek hlasnejsie (tak jak sa to robi vsade). A co je uz uplne "super" ze este nikdy nekomentovali z miesta konania preteku, ani ked to je len vedla v rakusku, alebo madarsku (a robia jako keby vsade boli). Ja osobne kukam na RTL Klub (madarske). Tam (takisto ako aj na ORF alebo inej normalnej stanici) maju jedneho redaktora, ktori ma V.I.P. a rozprava sa priamo s pilotmi, alebo chodi do boxov, pokeca s tymi sefmi timov a podobne. Tiez tam maju super studio, komentator uplne perfektny (on predtym robil na inej stanici a chodil na kazdy jeden pretek a odtial komentoval), ale maju tam aj dalsich asi 3 komentatorov ktori sa navzajom doplnaju. Vedia toho o formulach fakt dost. Ale ty co nerozumiete ani madarsky, ani nemecky kukajte aspon na prime, alebo aj kludne tam kde nerozumiete, len nech to neni markiza. Vzdy ked prepinam a vidim (resp. pocujem) jak to komentuju (na markize) tak mi to od toho az zle pride.
no tak to vobec nevadiGeorges napísal:Páni je tomu koniec, ujo Rusko nášho kráľa komentátorov vyhodil na ministerstvo a teda už len súdruh Čambor.![]()
dnes Cambor zase zabodoval...
typek ked naje*al Montya povedal ze Alosonso sa posuva na druhe miesto a mame noveho majstra sveta ak to tak skonci...
potom po preteku uvidel body a zistil jak sa oje***...
to je hnus !
-
nemesis3220
Expert
- Kontaktovať používateľa:
f1
ked som sa chcel dostat na F1 co som tam bol konkretne na hungaroringu ale bolo to dobre len drahe jedna voda ako mislim cist a stal 200sk .... 
Necital som celu tuto diskusiu, tak prepacte, ak budem niekoho opakovat - precitajte si diskusiu http://www.f1.sk/diskusia/viewtopic.php ... a84a5a975b , tam je toho 90 stran o tomto probleme