Pomoc s netom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Marcek291
Novice
Novice

Pomoc s netom

Príspevok od používateľa Marcek291 »

Zdravím, mám jeden problém s internetom, a to že mi nejdú videá na youtube a tak isto mi ani nefunguje Windows Update, naskočí mi toto (Číslo chyby: 0x80072EE7) ,a ked zase idem na youtube tak mi ho otvorí akoby v nejakom inom režime (viď foto nižšie), Flash player mám tam najnovší a všetko ostatné mi ide len toto nie, a robí mi to na obydvoch PC. Sieťový kábel mám napojený na WiFi router z ktorého ide kábel do PC a v izbe zase chytám internet bezdrôtovo na notebooku cez WiFi. prosím ak viete niekto v čom môže byť chyba poraďte. Ďakujem.
Prílohy
problem.JPG
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Pomoc s netom

Príspevok od používateľa ramaya »

Neblokuje to nejaký antivírus alebo naopak vírus ... ?
------------------------------------------------------------------------
Zo stránky microsoft :

- Kód chyby 0x80072EE7 sa môže vyskytnúť, ak klientsky počítač nemôže nájsť správnu adresu IP pri pokuse o preklad adresy URL webovej lokality Windows Update alebo Microsoft Update.

- Kód chyby 0x80072EE7
Túto chybu môžete odstrániť kontrolou súboru Hosts. (Tento súbor môže mať tiež názov Hosts.sam.) Uistite sa, že v tomto súbore nie sú uvedené žiadne položky statických adries IP pre webovú lokalitu Windows Update alebo Microsoft Update.

Súbor Hosts sa nachádza v priečinku C:\Windows\system32\drivers\etc. Súbor Hosts bude pravdepodobne možné zobraziť až po jeho priradení k programu Poznámkový blok. Postupujte nasledovne:
Pravým tlačidlom myši kliknite na súbor Hosts.
Kliknite na príkaz Otvoriť v programe a potom zo zoznamu programov vyberte Poznámkový blok.
Ak súbor Hosts obsahuje statickú adresu IP, ktorá je priradená k webovej lokalite Windows Update alebo Microsoft Update, pridajte na začiatok položky znak #, čím z nej vytvoríte komentár. Môžete tiež odstrániť celý riadok a potom uložiť zmeny v súbore Hosts.

Poznámka: Položky statických adries IP pre webovú lokalitu Windows Update alebo Microsoft Update môžu do súboru Hosts pridávať programy, ako sú napríklad webové akcelerátory, akcelerátory DNS, obslužné programy pre prácu s vyrovnávacou pamäťou DNS a programy typu Spyblocker. Výsledkom tejto situácie môže byť zlyhanie funkcie Windows Update alebo Microsoft Update.
Marcek291
Novice
Novice

Re: Pomoc s netom

Príspevok od používateľa Marcek291 »

Našiel som si a otvoril ten súbor Hosts a všetko bolo v poriadku, všade som mal znak #, Nechápem len tomu prečo mi to robí na obydvoch PC...Antivírusový program mám Eset 4 s licenciu. a bránu firewall mám vypnutú. Pýtal som sa aj kamaráta, ktorý používa tú istú značku internetu ako ja a robí mu tieš to isté. Tak som zavolal na ústredňu že či maju nejakú poruchu a povedali mi že ked mi ostatné stránky idú tak to nieje ich vina. Ja už vážne neviem čo to môže byť...dnes sa pridal ešte aj Facebook ktorý tieš nejde zobraziť.
Napísať odpoveď