kupa- BMW rad 3 320D E46
kupa- BMW rad 3 320D E46
caute rozmyslam nad kupou tochto typu vozitka. auto bude na dlchsie aj kratsie vzialenosti.
ma tu niekto skusenosti? preco donho ist preco nie? co som pozeral tak ma celkom schopnu spotrebu no neviem ako to je zo servisom sa tak trosku rozhodujem medzi octaviou 1.9 tdi alebo toto.
docital som sa o niakych chybnych cerpadlach viete mi o tom nieco povedat? lebo vsade pisu nieco ine tak sa skor pytam na vase skusenosti
dakujem
ma tu niekto skusenosti? preco donho ist preco nie? co som pozeral tak ma celkom schopnu spotrebu no neviem ako to je zo servisom sa tak trosku rozhodujem medzi octaviou 1.9 tdi alebo toto.
docital som sa o niakych chybnych cerpadlach viete mi o tom nieco povedat? lebo vsade pisu nieco ine tak sa skor pytam na vase skusenosti
dakujem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: kupa- BMW rad 3 320D E46
motory a podvozky super ... vybavy podla vybavy ... spolahlivost dobra ... servis (neorigo) nie drahy, predsalen je to uz stary sarkan a je kopa dielov z druhovyroby a podobnych zdrojov ...
znacna nevyhoda je cena, aku si tieto auta v niektorych (aj nizkych) vybavach trosku nelogicky drzia napriek trendom v poslednom case
... aj preto sa zo mna inak zaryteho bavorakistu stava pomaly ale isto clovek, ktory si vie predstavit, ze keby musel spravit taku vec, ako kupit si auto za svoje vlastne prachy, tak by to dost mozno nebol bavor 
znacna nevyhoda je cena, aku si tieto auta v niektorych (aj nizkych) vybavach trosku nelogicky drzia napriek trendom v poslednom case
ja uz sledujem autobazar.eu dost dlho a moc peknych kuskov tam neni
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320d-e46- ... 28125.html tento vyzera superne bez tej muziky by sa to dalo. aj ked tie km mi niako nesedia da sa niako zistit stocenie aj pri takychto aut? ako ked kamos zistil z mojej fabii 260k najazdene a v aacku predavali 120k km
alebo ani tento nevyzera zle http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320-d-id2024915.html
ale ked foto na tom ked predajca chce tak nevidno nic zle.
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 21:38)
http://www.autobazar.sk/inzerat/181648/ ... -320d-e46/# alebo este toto vyzera schopne
no moc sa nevyznam preto budem brat kamarata. len neviem co si pri takomto aute dat pozor po mojej polorozpadnutej fabci chcem nieco lepsie co a trosku vydrzi nieco a nezozere tolko benzinu/disel ako ta fabia ktora nema ani vykon ani nic
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320d-e46- ... 28125.html tento vyzera superne bez tej muziky by sa to dalo. aj ked tie km mi niako nesedia da sa niako zistit stocenie aj pri takychto aut? ako ked kamos zistil z mojej fabii 260k najazdene a v aacku predavali 120k km
alebo ani tento nevyzera zle http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320-d-id2024915.html
ale ked foto na tom ked predajca chce tak nevidno nic zle.
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 21:38)
http://www.autobazar.sk/inzerat/181648/ ... -320d-e46/# alebo este toto vyzera schopne
no moc sa nevyznam preto budem brat kamarata. len neviem co si pri takomto aute dat pozor po mojej polorozpadnutej fabci chcem nieco lepsie co a trosku vydrzi nieco a nezozere tolko benzinu/disel ako ta fabia ktora nema ani vykon ani nic
-
Fabo
Hardcore addict
opat raz dve klasicke rady:
na kilometre sa vyser. Zameraj sa na stav.
rozmysli si ci sa ti diesel fakt oplati (hlavne v navaznosti na tie kratsie trate - ked chodis kazdy den 5+5km do prace a raz za dva tyzdne 50+50 za babickou, tak to je na houby, ale ak jazdis kazdy den 20+20 a raz za tyzden BA-KE-BA, tak sa oplati.)
na kilometre sa vyser. Zameraj sa na stav.
rozmysli si ci sa ti diesel fakt oplati (hlavne v navaznosti na tie kratsie trate - ked chodis kazdy den 5+5km do prace a raz za dva tyzdne 50+50 za babickou, tak to je na houby, ale ak jazdis kazdy den 20+20 a raz za tyzden BA-KE-BA, tak sa oplati.)
jazdim 25 km rano do skoly 25km rano s5 a pri fabci je to trosku moc teda ta 1.4mpi 44kw zere ako diabol
a je to skor take ze chodim viac po okreske ako po meste. cize tam sa aj naftak stihne zohriat sa neuskodi mu to tak nie? a babicku mam 230km od domu a tam chodim casto cize aj tam sa stihne zohriat
km ma tak niako netrapi kedze som kupil fabiu co mala 260 000km
ale tak od takeho cloveka co stoci km nemoze byt nic dobre. moze zamaskovat aj ine veci. preto sa pytam na vsetko co ma zaujima ci sa to da zistit a tak.
a je to skor take ze chodim viac po okreske ako po meste. cize tam sa aj naftak stihne zohriat sa neuskodi mu to tak nie? a babicku mam 230km od domu a tam chodim casto cize aj tam sa stihne zohriat
km ma tak niako netrapi kedze som kupil fabiu co mala 260 000km
-
Fabo
Hardcore addict
no od aciek to je furt extra riziko. 25 kilakov by malo dvojlitru aj stacit IMHO, hlavne s tym jazdi setrne, ziadne vytacanie pred zahriatim a vypinanie hned po nakladacke a podobne. Myslim ze nejake jednoduche zasady jazdenia na turbokachliach boli pisane v teme benzin vs. nafta.
alebo mi viete niaku inu nahradu navrhnut co by bolo fajn na vozenie po okreskach a 3krat do mesiaca cca 500km spravit na dialnici. a niekedy aj viac.
pozeral som aj passat ale to co sa clovek o tom docita tak ked trafi este zly kus tak to racej uz niakeho mercedesa ktory je drachsi ale nechce casto servis
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2010, 21:52)
ja som to chcel ake prve auto ze tam bola zaruka na elektroniku poistenie som mal zadarmo na pol rok. plus zimne gumy nove. tak som to zobral a za ten rok co som sa ucil som to trosku potrabil a to auto uz aj to dava najavo. aj mi prvy tyzden odisiel alternator ked som to vytocil na neutrali uplne az do cervenich cisiel hned mi odislo tak mi to repasli zadarmo aspon to
sorry ze pisem ako dilino
pozeral som aj passat ale to co sa clovek o tom docita tak ked trafi este zly kus tak to racej uz niakeho mercedesa ktory je drachsi ale nechce casto servis
ja som to chcel ake prve auto ze tam bola zaruka na elektroniku poistenie som mal zadarmo na pol rok. plus zimne gumy nove. tak som to zobral a za ten rok co som sa ucil som to trosku potrabil a to auto uz aj to dava najavo. aj mi prvy tyzden odisiel alternator ked som to vytocil na neutrali uplne az do cervenich cisiel hned mi odislo tak mi to repasli zadarmo aspon to
sorry ze pisem ako dilino
ak si sa zameral na 320d, tak radsej obzeraj fl 110kW, ako tie stovkove..
ak sa mozem spytat tak preco?
v globale by mali byt spolahlivejsie, modernejsie, cize s o chlp lepsou spotrebou a "tahom odspodu"... v porovnani so 100kW, samozrejme (schvalne pisem v globale, cize nebudeme porovnavat jednu vylagrovanu 110kW a druhu 100kW po GO, napr.)
ps: nemam osobnu skusenost, napisal som len to, co som sa dopocul a docital takmer vsade, cize nemam dovod tomu neverit... je tam naozaj problem s cerpadlami
ps: nemam osobnu skusenost, napisal som len to, co som sa dopocul a docital takmer vsade, cize nemam dovod tomu neverit... je tam naozaj problem s cerpadlami
dakujem budem pozerat viac po tom teda aj ked tych moc neni ale jednu som nasiel co sa mi paci.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
co si myslite o niecom takomto? z nemecka? ist racej popozerat tam a cca tych 1000eur doplatit za dovoz a vsetko okolo alebo racej na slovensku ostat?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
co si myslite o niecom takomto? z nemecka? ist racej popozerat tam a cca tych 1000eur doplatit za dovoz a vsetko okolo alebo racej na slovensku ostat?
-
Kibo
Hardcore addict
No rátaj s tým, že to auto môže byť v lepšom stave ako keby bolo kúpené u nás. Predsa len dané kilometre prejdené po nemeckých cestách a po našich... Pravdepodobne bolo servisované v autorizáku a kilometre by mohli sedieť...
Treba si to porovnať s aktuálnou ponukou u nás, či sa Ti oplatí to riešiť.
Či máš ísť po to sám alebo si zaplatiť je na Tebe, ale ak sa do áut nevyznáš, neriskoval by som to. Môžeš si niekoho vziať so sebou, kto sa do toho vyzná a vie si vypapuľovať zľavu a pobehať s Tebou úrady, ale môže to byť slušný adrenalín. Ja som to zažil, keď som si kupoval auto, no ja som na výber nemal. U nás boli len vylietané haraburdy a v Reichu zachovalé cukríky, týchto bachorov je plno, tak si to dobre spočítaj. Nahoď si do kalkulačky kilometre a PHM + diaľničné známky a budeš vedieť koľko Ťa bude stáť dovoz. K tomu si prirátaj cca 350€ za prihlásenie a pod. a podľa auta odhadom poisku. A máš to
Či máš ísť po to sám alebo si zaplatiť je na Tebe, ale ak sa do áut nevyznáš, neriskoval by som to. Môžeš si niekoho vziať so sebou, kto sa do toho vyzná a vie si vypapuľovať zľavu a pobehať s Tebou úrady, ale môže to byť slušný adrenalín. Ja som to zažil, keď som si kupoval auto, no ja som na výber nemal. U nás boli len vylietané haraburdy a v Reichu zachovalé cukríky, týchto bachorov je plno, tak si to dobre spočítaj. Nahoď si do kalkulačky kilometre a PHM + diaľničné známky a budeš vedieť koľko Ťa bude stáť dovoz. K tomu si prirátaj cca 350€ za prihlásenie a pod. a podľa auta odhadom poisku. A máš to
alebo zabehni priamo na BMWklub...tam sa dozvies toho ovela viac..ale v podstate uz to najzakladnejsie tu povedali aj tu 
dakujem
pozeral som na bwm klube aj co predavaju a tam niektore ake "cukriky" skoda ze nie take co hladam ja
nechcem zakladat niaku temu alebo davat to niekde inde ale neviete kde robia nieco taketo
http://skoda-octavia.autobazar.eu/19-td ... 30952.html a co to moze stat?:) ten bok auta je celkom haluz aj ked viem si predstavit nieco lepsie tak.
nechcem zakladat niaku temu alebo davat to niekde inde ale neviete kde robia nieco taketo
http://skoda-octavia.autobazar.eu/19-td ... 30952.html a co to moze stat?:) ten bok auta je celkom haluz aj ked viem si predstavit nieco lepsie tak.
-
Kibo
Hardcore addict
Daj si do googlu "airbrush" a nájdeš toho na mraky
Cena je strašne individuálna, kapotu Ti spravia za 250€ ale aj za 500€
Záleží to od plochy, zložitosti návrhu, farebnosti, množstva odpracovaných hodín a v neposlednom rade od kvality umelca či firmy...