Trocha off-topic, ale čo je s Rondom? Tiež sledujem, že akosi sa dvihli kurzy odkedy nehrá a už je tomu dobrý mesiac.Pilifo napísal:No Boston bol značne oslabený. Rondo nehrá už pár zápasov a Garnett sa zranil už v 1. štvrtine, takže celý zápas musel hrať Jermaine so Shaquillom, príp. Davis, ktorí už na tom výkonnostne nie sú najlepšie a to by som povedal rozhodlo. Dalo by sa povedať, že tento zápas musela odohrať lavička Celtics a tá to nezvládla.
Stavkovanie
Re: Stavkovanie
Mal vyvrtnutý ľavý členok, nebolo to také vážne, pár zápasov s ním hral, ale doktori mu odporučili si dať na nejaké 2 týždne (možno viac) oddych. Od začiatku sezóny mal aj nejaké problémy s väzmi v kolene, tak po tejto pauze snáď už bude 100% - ne fit.
Tak včera to zas malinko klaplo. Mal som to len tak na nočnú sledovačku.
Ale čo predviedli v noci králi tak to bola paráda, proste klobúk dole.
Výbuch radosti na domácej palubovke a medvede odišli naprázdno.
Tak Waregem - Gent zatiaľ po 50.minútach 1:1, dúfam, že mi ten tiket neodpíše hneď tento zápas 
Ten záver bol parádny. Už O.J.Mayo dal veľmi ťažký pokus - fadeaway jumper z jednej nohy na konci zápasu nedá len tak hocikto. No a tá Tyrekova streľa - čo na to napísať...To sa proste nevidí každý deňPlasmon napísal: Ale čo predviedli v noci králi tak to bola paráda, proste klobúk dole.Výbuch radosti na domácej palubovke a medvede odišli naprázdno.
Celkom tuhnem teraz pri Svenska Superligan - Florbal. Z 1-5 Sirius stiahol na 6-6, snáď to dorazia v tej 3. tretine. Mali ste niekto FIN/SWE dnes?
Prave som dopozeral Barcelona - Real Madrid, velmi pekny basketbal, doteraz nechapem ako mohol dat Madrid tolko bodov kolko dal 
-
PjotR1
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Na zajtra...Priateľské zápasy.
čo poviete? oplatí sa,neoplatí sa? nepáčia sa mi akurtát kurzy,lebo sa veľmi neodlišujú
Bahrajn-S.Arábia
1 Výhra domáceho 2.45
Kuvajt-Zambia(np)
1 Výhra domáceho 2.50
Katar-KĽDR
1 Výhra domáceho 2.20
čo poviete? oplatí sa,neoplatí sa? nepáčia sa mi akurtát kurzy,lebo sa veľmi neodlišujú
Bahrajn-S.Arábia
1 Výhra domáceho 2.45
Kuvajt-Zambia(np)
1 Výhra domáceho 2.50
Katar-KĽDR
1 Výhra domáceho 2.20
-
nestik
Medium Professional
Ach jaj, keby tam neboli o tolko mensie kurzy na vz tak by som to daval, no za take male prachy sa neoplati asi davat vz... skoda
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... WPqBPv0%3D
http://www.ifortuna.sk/sk/stavkovanie/n ... WPqBPv0%3D
no dnes tam je strašne veľa NHL aj NBA, dnes už niečo musí výsť
čo máte pripravené?
//čo si myslíte o tomto zápase? Charlotte Bobcats - Golden State Warriors
čo máte pripravené?
//čo si myslíte o tomto zápase? Charlotte Bobcats - Golden State Warriors
Zápas Charlotte - Golden State by mohol byť vyrovnaný, ale skôr by som išiel do Charlotte - domáce prostredie asi rozhodne a ťahajú 2 - zápasovú víťaznú šnúru.
Dnes pôjdem do Indiany a Oklahoma City, možno aj Charlotte tam prihodím.
Dnes pôjdem do Indiany a Oklahoma City, možno aj Charlotte tam prihodím.
Bobcats podľa mňa taktiež. Ja som skúsil aj Celtics ale neviem neviem teda. Rondo a Garnett zranení, hoc sú doma ale bude to ťažké. Bude to tam držat Pierce so Shaqom? O tom celkom pochybujem, predsa Shaq nemá takú kondičku.
Celtics dnes určite nedávam
Tak nakoniec som dal iba na Charlotte a Oklahomu. Washington som vypustil, keďže pred 2 dňami s Indianou vyhrali a majú naspäť Johna Walla a to je myslím veľká posila do tímu.
Na Celtics som nedával, lebo sú značne oslabení a je na nich slabý kurz...
Na Celtics som nedával, lebo sú značne oslabení a je na nich slabý kurz...
-
nestik
Medium Professional
NBA: Indiana, Houston, Boston
NHL: Colorado, Minnesota - Nashville - 4,5 +, Det-NYI:Franzen J. - Ano, NJe-Atl:Kovalčuk I. - Ano
NHL: Colorado, Minnesota - Nashville - 4,5 +, Det-NYI:Franzen J. - Ano, NJe-Atl:Kovalčuk I. - Ano
Bobky sú myslím viac-menej tutovka, od príchodu nového trénera ťahajú 2W a doma idú konečne nad 100, lebo predtým to bola tragédia. Aj hcp -3,5 je celkom hrateľný a nemal by byť problémom. 
Stavkovanie
Sunderland ani Liverpool by som nedaval
Tak Cpt. Jack to posral. Z posledného útoku zakončoval cez blok za 3 body s dostatkom času, keď Bobcats prehrávali iba o bod