Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Príspevok od používateľa lekoklatik »

mirak2 napísal:Scott Pilgrim vs. The World http://www.csfd.cz/film/230559-scott-pi ... tku-sveta/
Kiezby vsetky filmy boli ako tento...malo to gule, malo to spad, malo to vtip, malo to romanticno, malo to PERFEKTNY soundtrack, vynikajuci napad, vyborne komiksove spracovanie...neznasam ked niekto ospevuje film kvoli trikom, ale tu boli tak vkusne pouzite...strih paradne pouzivany...proste 8bitove orgazmy. 95%
Úplný súhlas.
Snáď najlepší strih aký som kedy v nejakom filme videl.
Úžasné vizuálne efekty, jednuchý príbeh, skvelé nápady, skvelá hudba, tá farbuvlasov meniace ludra bola miestami neuveriteľne hot, vtipné, proste to malo všetko.
AKo mirak píše, kiež by sa nebáli točiť viac takýchto filmov.
Takto štýlovo postrihaný film s rôznymi "amatérsky" vyzerajúcimi zásahmi do obrazu je na nete kopec, nuž ale toto bol prvý celovečerný film ktorý som videl, ktorý sa tie bláznivé after effect srandy nebál použiť a výsledok je skutočne výborný.
pre mňa 9.8/10.
Spoko
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Co sa tyka toho scott pilgrima no neviem neviem :) Traler ma hrozne navnadil ze som kazdy den refresoval fora ci uz nie je dvdrip, a ked som to zacal pozerat v polke som to vypol lebo to bola hrozna blbost a nedalo sa proste :)
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

na margo Scott Pilgrim - pzorel som si cely film ale aby som v tom videl nieco extra nemozem povedat. typicka detska zabavka. pre mna 4/10.

//autoeditácia príspevku (30 Dec 2010, 13:13)
Buried - velmi dobry film, necakal som.
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Due Date (v SK verzii hlúpo preložený názov ako Deadline) - tak dobre som sa zasmiala naposledy na filme "Hangover". Je to naozaj vydarená komédia s absurdnými vtípkami v tých najnečakanejších chvíľach. Vrelo odporúčam! (IMDb 7,0)
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Picture This / Tak troška sexi kedže som ležal s horúčkou v posteli a ostávalo mi len pozerať TV tak som ti včera pozrel túto komédiu, nič extra, plné nezmyselností ale Ashley Tisdale to zachránila :oops: :-P
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Enter the Void Psychedelický film na námety tibetskej knihy mŕtvych (väčšina filmu sa odohráva v stave medzi smrťou a ďalším vtelením). Čakal som od toho viac, po chvíli ma už unavovali oči z toľkého stroboskopického blikania, neodporúčam epileptikom.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Paranormal Activity 2: Tak vybral som sa nato do kina pre lepšie zvukové efekty + čakal som vyvolanie väčšieho strachu. No proste to nevyšlo, pre mňa to bolo dosť slabé sústo a všetko sa dalo očakávať z jednotky. Prvá polovica filmu sa ťahala pomaly a bolo to len také predstavovanie, pár krát so mnou trhlo, ale to bolo asi tak všetko, polovica kina sa namiesto prejavovania strachu smiala, ale dobrých bolo posledných 15 minút. Páčilo sa mi dobré prepojenie s jednotkou + dobrý koniec, ktorý bol zahraný pekne do autu na ďalšie pokračovanie, ale jednotka ma mrazila oveľa viac. 3/5

// Tak napokon som mal pravdu: Paranormal Activity 3: Som veľmi zvedavý čo bude Katie robiť s Hunterom. :?:
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

http://www.csfd.cz/film/254029-lol/ 7/10 slusne som sa bavil
http://www.csfd.cz/film/234976-zelena-zona/ 5/10 tento film ma riadne nudil, pozrel som ho asi na 3,4 krat... a ked sa tam do toho zamotala este aj zena, mal som to chut vypnut... niektore dialogy boli naozaj hrozne az nelogicke...
http://www.csfd.cz/film/241254-agora/ 5/10 na taketo filmy nie som, pozrel som polku filmu a potom to vypol... nabozenske kraviny ma neberu
http://www.csfd.cz/film/248680-to-byl-zitra-flam/ 7/10 slusne som sa bavil
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Akurat dnes som bola na The Tourist - 5/5 - ako inak, hra tam Johnny Depp, takze film nemohol byt zly ;) takmer do konca filmu som si nebola ista ako to skonci, takze sa to fakt oplati pozriet :)
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

MacGruber - Asi najvacsia blbost co som v poslednom case videl. Alebo vobec. Ten film som len cakal kedy skonci aby som to mohol zmazat :aasmile27: .
TRON: Legacy - Toto je teda uplne ina strana. Film bol paradny. Aj ked 3D nemusim a nijak som z neho nebol uneseny tak ani velmi navadilo. Na film som sa natolko tesil ze som si priplatil za predpremieru v BB. Slovensko musi byt vynimka a zacat premietat film s mesacnym meskanim :smt081 . Hudba bola proste stvorena pre ten film a bez nej by to bolo o niekolko trien slabsi zazitok. Vzdy si rad vypocujem song od DaftPunk na FM :cookies:.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Buried - nič moc, trocha napätia, jednoduchá téma, u ktorej ani nieje čo posrať...napriek tomu sa to podarilo...
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Skyline - Tento film je len kopia scen z Cloverfieldu, War of the Worlds, District 9 atd pomiesanych dohromady aby to vyzeralo strasne moc "cool" ...ibaze je to vsetko spracovane o dost horsie a to teraz hovorim len o akcnych scenach ktore su to najlepsie v tomto filme, aj ked slovicko najlepsie chapte s rezervou. Co sa tyka deja, logiky postav a vykonoch hercov. V tomto smere je tento film doslova retardovany. Jedina pochvala patri clovekovi, ktory nastrihal trailer. Ten vyzeral este celkom slusne, tak som sa normalne na to tesil, o to vacsie bolo moje zdesenie....2/10

Experiment - Vdaka pozitivnym ohlasom tu na hojku som si tento film pozrel, aj ked moc som od neho neocakaval. O to vacsie bolo moje prekvapenie, pretoze v dnesnej dobe zhliadnut film, ktory ma v sebe aj hlbsiu myslienku a nieje to len o mega akcnych scenach a efektoch je pravdepodobnost bliziaca sa k nule. Z toho co som sa docital, je film udajne natoceny na zaklade skutocnych udalosti. Az tak ma to neprekvapuje, ludia su schopni kadejakych zverstiev ci uz v minulosti alebo aj teraz...8,5/10
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Das Experiment 9/10 IMDB | CSFD
Na zaklade vyssie spopminaneho novodobeho remaku, som si vsak ten nepozrel a pozrel original z roku 2001. Perfektny film, ktory ma nenudil..Sprvu ma sice pomalsi rozjazd, ale potom vsetko dostava otazky..Vidno sice, co kvoli prachom su ludia schopny urobit, ale isto necakali s takym niecim, co sa tam dialo..Veru je to na zaklade skutnocnych udalosti z roku 1971 ak sa nemylim a co som vycital..Takze klobuk dole..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Dnes som videl na HBO film Proposal. Romantické žánre veľmi nemusím, takže záver bol pre mňa typický americký happyend ale tá zápletka mala čosi do seba, Hodnotím 7/10, celkom milé prekvapenie. Dúfam ale, že The Tourist nebude niečo podobné, pretože na ten sa teším dosť.
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Dnes som si pozrela Man who cried (2000, zase s Johnnym Deppom :) ) . Tak tento film ma dostal, cely pribeh bol perfektny, skvela myslienka na film.. bol dost smutny a nekonci sa takym tym typickym happy endom. Odporucam pozriet ;)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja som pozeral Napoleon Dynamite http://www.csfd.cz/film/163288-napoleon-dynamit/
film ma veľmi sklamal - pozeral som ho na odporúčanie kamaráta, musel som ho po 50 minútach vypnúť čo sa mi nestáva často :nono:
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

A Fish Called Wanda 8/10 IMDB | CSFD
Hladal som nazov filmu, ktory dal Maki v teme Uhadni film a neviem ako som sa dopracoval cez google k tomuto filmu..Pozeram, ze sice starsi film, ale hodnotenie vysoke, tak som stiahol a pozrel..
Vidno, ze humor v tych rokoch bol paradny a opat som sa schuti dokazal pri filme aj unaveny zasmiat..Film o lupicoch, ktory ukradli diamanty :) Sice stary, ale zato mne sa pacil..Sprvu kusok pomensie tempo, ale potom je to o inom :P

Restrepo 3/10 IMDB | CSFD
No neviem ci starnem, alebo co, ale tento dokument o chlapoch v afganistane ma vobec nezaujal..Za prve som ho ani nedokazal dopozerat, zaspal som pri tych rozhovoroch a nulovej akcii. Takze tolko aj moje hodnotenie..Vojnove dokumenty mozem, ale tento mi totalne nesadol a prisiel trochu nudny a nezazivny..
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

Akurat som dopozeral Hoosiers IMDB | CSFD
Je natoceny v roku 1986 isnpirovany skutocnostou. Odohrava sa v malom mestecku v Indiane. Tento film je o basketbale, ako sa mala skola stane majstrom statu Indiana v roku 1954. Tento film je podobny coachovi Carterovi, ale vlastne by som to nemal hovorit, ze Hoosiers je podobny Coachovi Carterovi ale naopak. Coach Carter je kopia, i ked celkom dobra, Hoosiers.
Tento film je hadam najlepsi o sporte, ktory som kedy videl. Ked si to pozriete, tak budete vediet, ze Coach Carter je vlastne na ten isty sposob.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

The Experiment - ...jedna vec mi tam nesedí...prečo dostali zaplatené, keď experiment skončil predčasne?...
ventilare
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ventilare »

The Town - Ben Affleck ako reziser a herec, velmi dobry film 10/10.
Napísať odpoveď