asi by som takeho zmrda co by to mojmu coklovi spravil zmlatil do bezvedomia.nas to prestekal.jemu to bolo jedno len otec donej huckal a dal ju na okno nech sa pozrie aj onajohny541 napísal:Náš kokrík to celé presedel s mamou v rohu rohového gauča a celý sa triasol. Chudák, bolo mi ho ľúto. Ako šteniatko keď sme ho boli venčiť tak pred neho hodili petardu a odvtedy sa strašne bojí, už to bude siedmy rok tuším. Ale naštastie už je po všetkom a teraz mi chrní na posteli
čo so psíkom na Silvestra?
Re: čo so psíkom na Silvestra?
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No tak to by si teda pozeral. Ja by som aj kona zobrala, keby sa bal. Vsak za 10min. mi byt alebo dom neznicihojko napísal:pryja: Hlavne ked mas dve dogy, tak ta vidim, ako sa spolocne pozerate na televizor
A ja som vo svojom prispevku myslela skor na odhlucnene miestnosti bez okien ako komora, kupelna alebo pivnica napr. Tam zavriet a ked je po vsetkom, zase vypustit von.
-
hojko
Site Admin
pryja: Nakoniec ani jedneho nebolo pocut, asi to prespali, pripadne sa bali a ani nestekli. Macka to prespala na stolicke pri pocitaci.
-
johny541
King
S prepáčením som mal 12Son-Goku napísal: asi by som takeho zmrda co by to mojmu coklovi spravil zmlatil do bezvedomia.nas to prestekal.jemu to bolo jedno len otec donej huckal a dal ju na okno nech sa pozrie aj onamala to na salame
hmm tak ked si bol sam...
Ja mám Bieleho švajčiarskeho ovčiaka, ktorého keď bol mladý, niekto vyhodil a poľovníci po ňom strieľali niekoľko dní. Od vtedy je u nás a zľakne sa každého výstrelu zo zbrane (schová sa). Pravidelne na silvestrovskú noc ho schováme do spodného bytu do miestnosti bez okien, rozložíme mu tam matrac dáme vodu a ráno ho vypustíme.