čo so psíkom na Silvestra?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: čo so psíkom na Silvestra?

Príspevok od používateľa Son-Goku »

johny541 napísal:Náš kokrík to celé presedel s mamou v rohu rohového gauča a celý sa triasol. Chudák, bolo mi ho ľúto. Ako šteniatko keď sme ho boli venčiť tak pred neho hodili petardu a odvtedy sa strašne bojí, už to bude siedmy rok tuším. Ale naštastie už je po všetkom a teraz mi chrní na posteli :)
asi by som takeho zmrda co by to mojmu coklovi spravil zmlatil do bezvedomia.nas to prestekal.jemu to bolo jedno len otec donej huckal a dal ju na okno nech sa pozrie aj ona :D mala to na salame
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

hojko napísal:pryja: Hlavne ked mas dve dogy, tak ta vidim, ako sa spolocne pozerate na televizor :D
No tak to by si teda pozeral. Ja by som aj kona zobrala, keby sa bal. Vsak za 10min. mi byt alebo dom neznici :D
A ja som vo svojom prispevku myslela skor na odhlucnene miestnosti bez okien ako komora, kupelna alebo pivnica napr. Tam zavriet a ked je po vsetkom, zase vypustit von.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

pryja: Nakoniec ani jedneho nebolo pocut, asi to prespali, pripadne sa bali a ani nestekli. Macka to prespala na stolicke pri pocitaci.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Son-Goku napísal: asi by som takeho zmrda co by to mojmu coklovi spravil zmlatil do bezvedomia.nas to prestekal.jemu to bolo jedno len otec donej huckal a dal ju na okno nech sa pozrie aj ona :D mala to na salame
S prepáčením som mal 12 :D
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

hmm tak ked si bol sam...
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Ja mám Bieleho švajčiarskeho ovčiaka, ktorého keď bol mladý, niekto vyhodil a poľovníci po ňom strieľali niekoľko dní. Od vtedy je u nás a zľakne sa každého výstrelu zo zbrane (schová sa). Pravidelne na silvestrovskú noc ho schováme do spodného bytu do miestnosti bez okien, rozložíme mu tam matrac dáme vodu a ráno ho vypustíme.
Napísať odpoveď