1. Driver grafickej karty nejde nainštalovať. V polovici inštalácie napíše, že driver sa nedá nainštalovať, že mám najprv urobiť nejaký základný VGA setup k mojej karte. Neviem o čo ide. Jedinú chybu čo som zatiaľ s týmto spozoroval je to, že keď zapnem NB, obrazovka je skoro úplne tmavá, až po nejakom čase (a neznámej príčine) sa zosvetlí a všetko je tak ako má byť.
2. Nejde nahodiť audio driver. Proste nejde, napíše že nefunguje, nieje vhodný pre môj systém a pod. Skúsil som viacero driverov, všetky mi toto napísali. Zvuk ide ako sa mu chce - a to doslovne. Proste raz ide, raz nie, LED kontrolka zvuku na NB sa prepína ako sa jej zahce. Neviem čo s tým.
3. Aktualizácie. Systém mi vyhodil okno aktualizácií Windows update. Z cca 30 ponúknutých mi nahodilo väčšinu (25 odhadom), ostatné nejdu, nič nenapíše, proste len že to nejde. Toto by mi až tak nevadilo, ale vadí mi to, že ma tu v kuse upozorňuje o chýbajúcich aktualizáciách a to mi dosť vadí.
Predtým som dával na ten istý NB Win XP, stiahol som balík driverov, nahodil, všetko 100%, teraz mám tieto problémy, preto ak má niekto nejaký nápad, napíšte mi prosím, lebo moje IT skúsenosti práve došli.
ďakujem za akékoľvek rady a nápady. K+ istá