Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa hojko »

Kibo: Vidis, preto treba nosit nieco pouzitelne v pripade necakanej obrany. Aj som uvazoval nad plynovou pistolou, ale k comu, ked je viacmenej nepouzitelna.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Mne našťastie v ostatných pár prípadoch stačilo vystúpiť :oops: Vždy som ale vystúpil až druhý, aj keď raz som držal 22ku vidlicový kľúč :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

hojko - je nepoužiteľná...ale má väčší rešpekt ako nožík...
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ale može nastať situacia ze ty vytiahneš plynovku a on vsebaobrane vytiahne skutočnu palnu zbran (mysliac si že aj ty maš zbran a nie plynovku ) a može to dopadnuť zle :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...neviem kto by tak riskoval ak nemá istotu, že ide o plynovku...totiž musí počítať s tým, že mám ostrú...a vyťahovať zbraň je ja na neho už mierim je dosť o hubu...samozrejme, nájdu sa debili, ktorí si toto logicky prebrať nedokážu, tak na takých vystrieľať celý zásobník...ale sa mi zdá, že sme už dosť OT...
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

Eras napísal:ok, poviem ti situaciu z minuleho roka (2010), ked som odchadzal od kamarata.. idem si 100, zrazu si felda uzmysli, ze pojde rychlejsie, tak vytiahne 105... obieha ma polhodinu, az nakoniec v protismere sa vynori auto, tak bud on alebo ja musime ist na brzdy... samozrejme, felda si pomysli, ze on to zvlada (ked ma zadne dvere na urovni mojich prednych), tak sa ide radit.... uz sa mi to stalo 5x (nehovorim, ze cisto felda, ale aj rozne auta, no na drahych vykonnych ma obehnu jak nic, ked sa ponahlaju), takze so slabymi vozmi mam casto nie zrovna pozitivne skusenosti...
chapem, ze teraz si vacsina ludi hovori: ano, mlady fagan na 140 konom aute hovori starym soferom na podobnych vozoch... vobec to nieje tak... hovorim ludom na slabych vozoch... ked na to nemate, nepredbiehajte... viem, znie to skaredo, ale je to pravda... (ano, - karmu si za toto urcite zasluzim ;-) ), ale takto to citim a mam taketo zazitky (musel som ist spominanych 5x na tvrde brzdy, aby sa tam spotrebne vozy zmestili)

nehovorim, ze ked som nemal od rodicov punto alebo staru vybehanu audinu 1,8, tak ze som sa neponahlal... ponahlal a preto chapem jednych aj druhych...

a zas pravda, ze ked niekto blokuje toho v druhom pruhu, tak je to cisty kkt... na snehu a mokre si to nedovolim(viem ako sa citia mne podobni (kriva zadna naprava)), na zlatomoraveckej (z nitry, ked i vidiet dodaleka) ano...
ako sorry ale na brzdy urcite nemusis, staci ked dodrzujes zakon(alebo vyhlasku ci co to je) ze mas spolupracovat a nebranit predbiehaniu, staci trochu popustit plyn a on ta rychlo predbehne

ja to tak robim vzdy radsej debila pred sebou, ako ho mat nalepeneho na mojom kufry, ked vidim ze sa niekto strasne ponahla tak sa stiahnem ku krajnici dam dole nohu z plynu a nech ide
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

idem pekne plynulo, na rovinke pri 95 idem, zrazu clovek za mnou (a to je uplne jedno, aka znacka) si uzmysli, ze idem pomaly, predsa on ma naviac... ked sa na mna niekto lepi, tak ano, stiahnem sa doprava, ale drzim si rychlost... predpokladam, ze ked sa na niekoho lepim, tak ho idem predbehnut a to bez riskovania... ale to je komplet chyba fyzikalneho chapania spravania sa auta, aerodynamiky a proste vsetkeho... ked idem predbiehat, podradim do 4 a vyrazim 10 metrov za chlapikom a predbieham ho ovela rychlejsie s tym, ze mam medzeru na chyby, keby sa mi vynori auto spoza necakaneho horizontu ako ked podradim do 4 a vychadzam 3 metre za clovekom...
markus
Light Professional
Light Professional

mne nemusis popisovat ako sa ma predbiehat ;)
len tvrdim ze uz ked uz ma niekto predbieha(chodim v meste 55 mimo mesta 100), tak treba spolupracovat, ci uz sa mi paci to, ze ma predbieha alebo nie

ja aj dam nohu z plynu dole, pretoze nemam zaujem aby vznikaly nebezpecne situacie, ze mu tam niekto vyleti zo zakruty a on to stoci doprava priamo na mna, pretoze vtedy z toho vyjdem najhorsie ja

ked ja dam nohu z plynu dole na sekundu spomalym aj o 3-5km/h(na rovinke ma to netrapi) a kedze on ma vyssiu rychlost ako ja tak rozdiel rychlosti narastie na tolko ze ma predbehne pokojne a bez nebezpecenstva, na cesty totiz nevychadzam sa s niekym pretekat, ale dopravit sa z miesta na miesto, tie dve sekundy ma nezabiju
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

ved jasne, ani ja nemam v zaujme vyvolavat nebezpecne situacie, ale keby toto radsej ucia v autoskolach, tak vznika menej nehod a menej podobnych situacii...

btw v zakone nieje to, ze nemam zrychlovat? udrzovat si rychlost nieje absolutnie protizakonne(ci?), ked sa ma niekto pokusi predbiehat, tak by s tym aj mal ratat...
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

nemyslim ze by to pomohlo keby to ucili v autoskole. ucia napr aj taku znacku ze daj prednost v jazde a kolko ludi to nedodrziava. myslim ze to je v ludoch a nie v autoskole. minule sa mi stalo nieco podobne. ked som isiel zo skoly predomnou islo auto cca 60km/h na okreske tak som sa odneho vzialil podradil rozbehol som sa ked som videl ze nejde ziadne auto. mimochodom mam fabiu 1.4 cize to trva kym sa to rozkotula predomnou bolo niake novsie auto (nepametam ake) tak som do obiehal bol som uz kusok pred nim ked zacal zrychlovat ja som mal na tacho cca 100kmh. a on ma zacal "predbiehat" ked som uz bol kusok pred nim. tak som zabrzdil a vratil sa zanho a zas spomalil na 60kmh. tak som sa vliekol za nim asi 20Min.
markus
Light Professional
Light Professional

samozrejme ze udrziavat rychlost protizakonne nieje, ale ked vidim ze pako predbieha a nemoze vidiet do zakruty tak radsej uberiem(nebrzdim len dam nohu z plynu), ked nerozmysla on tak ja ten rozum mam
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Agresívnemu šoférovi z Dubovan hrozí maximálne päť rokov väzenia :sok:

staré dobré "príslovie": na Slovensku je to tak? ide ma doslova je***, keď vidím niečo také. hm radosť zabíjať na slovensku. každopádne potešujúca správa pre tých, ktorý majú rád rýchlu jazdu v obci. Davidovi D. prajem pomalu a neskutočne bolestivú smrť. ty bastard :smt006
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

práve som to sem chcel postnúť ale ReliC ma predbehol.

5 rokov za zabitie dvoch malých detí??? kte to k*rva sme?!
takisto ma vytáča ako expresne rýchlo bol odsúdený. prečo nemal taký rýchly súd aj vrah Žitný? prečo je stále na slobode?
pidrik
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pidrik »

jop, tak to uz byva....130 v dedine? magor
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ale 5 rokov? Ved za 130 v dedine (ak sa to preukaze aj vysetrovanim a nie su to iba reci babiek z dediny) by mal dostat este obvinenie zo vseobecneho ohrozenia alebo nieco take, pretoze je to cista nezodpovednost. A zvlast ked uz mal predtym problemy so zakonom...jeho by som zasil aspon na 10-15 rokov nech sa uvedomi a k tomu este dozivotny zakaz soferovat.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

5 rokov??WTF??tolko dostal chalan co nam dva roky po sebe vykradol pivnice
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

silmarill: hm no pokiaľ viem, tak ma zatím na krku obvinenie, ešte nebol odsúdený, keďže to hovädo doteraz leží v nemocnici. tiež ma dosť zarazila správa, ako pred rokom či kedy zrazil pri cúvani otca so synom a nedokázali mu vinu :nono:. ach ty boha. to je zlo :(. minule som videl na JOJke reportáž kde nejaký starší pánko postrelil svojho syna pri zabijačke a hrozí mu trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov. síce tam sa jednalo o nelegálne držanú zbraň alebo tak, ale aj tak si myslím, že je to troška viac nespravodlivé. slovenské zákony sú písané dosť na pitchu. alebo sa do toho len nerozumiem? :|
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

no pani, trochu som si to prezrel, lebo podobna vec sa moze stat hocikomu

o rychlosti sa bavit nebudeme, uz som dokonca cital, ze siel 130 bez vodicaku...to je jedno, robil prediehaci manever a urcite kazdy z vas v zaujme bezpecnosti prida,
pisu tam o nejakom priechode, ale poda jeho slov tam ziadny nebol, tak isto ani na par fotkach co som videl, ziadny tam nebol, osobne som na to mmieste nebol tam neviem posudit, ale uvazujem v rovine, ze tam nebol

dievcence vstupili do vozovky, ked on predbiehal autobus, zial mal tu smolu, ze nepredvidal, ze z pred autobusu sa mozu vyvalit chodci (mne samemu sa neraz stalo, ze mi takto skocili do cesty a este mi aj vynadali, ked som ich skoro presiel, ze co sa je*em s autom po ceste)

je to smutne, ze umreli tie dve baby, ale proste nemoze vinu niest len ten jeden chalan, to je proste akoby som siel normalne po ceste a zrazu sa niekto potkne na chodniku a padne mi pod kola, dajme tomu 3m predomnou a ja sa mu nedokazem vyhnut (stres, malo skusenosti, etc) a zabijem ho, je to moja vina ?
Prílohy
794700_alica-vidova-nehoda-piestany-kostolany-hasic-auto-crop.jpg
796027_nehoda-dubovany-smrt-skolacky-alicka-simonka.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Mrk napísal:je to smutne, ze umreli tie dve baby, ale proste nemoze vinu niest len ten jeden chalan, to je proste akoby som siel normalne po ceste a zrazu sa niekto potkne na chodniku a padne mi pod kola, dajme tomu 3m predomnou a ja sa mu nedokazem vyhnut (stres, malo skusenosti, etc) a zabijem ho, je to moja vina ?
No to je prave chyba v zakonoch (aspon to tak vyzera), pretoze je jasne, ze ked dodrzujes rychlost a stane sa nehoda, tak je to vacsinou len blba zhoda okolnosti, ale ked rychlost vyrazne prekrocis, tak je to cisto na tvoju zodpovednost a v pripade nehody by si mal niest tvrde nasledky.
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kvázi zaujímavá teória a asi aj na tom fakt niečo bude. vôbec som nad touto alternatívou nerozmýšľal. nejak som sa nedočítal, že tie dievčatá vybehli spoza autobusu, takže som si myslel, že ich sundal na chodníku alebo tak nejak. to zároveň vysvetľuje, to obvinenie z usmrtenia. každopádne vodič tejto zrážke mohol zabrániť.
Napísať odpoveď